QUOTE(Vila123 @ 2015 05 01, 15:12)
galeciau parinkti cocooncentra greitajam siuntimui:)
Valiooooo, jungciaus
Papildyta:
QUOTE(dydo @ 2015 05 01, 14:36)
As dar naujoke pirkime internetu, tad gal kas patarsit kas ne taip. Norejau nusipirkti is asos suknele, prisiregistravau, suvedziau visus duomenis, susimokejau per paypal, gavau patvirtinima, kad viskas gerai, o po kiek laiko atejo laiskas, kad uzsakymas atsauktas ir praso atsiusti nuskanuotus paso ar id ar vairuotojo pazymejimo, banko korteles ir tt kopijas. Kazkaip labai keista, ar as kazka ne taip supyldziau, ar cia visu praso tokiu duomenu gal yra kas susiduret? akeista, kad jie nori gauti tokia informacija, kad galetu parduot suknele
Saugumo sumetimais, tai irodymas, kad jus tas zmogus, kuris turite ta kortele ir gyvenate pati tuo adresu, o ne kazkas, pavoges jusu kortele perka sau.
QUOTE(JMD @ 2015 05 01, 15:18)
Valiooooo, jungciaus
Papildyta:
Saugumo sumetimais, tai irodymas, kad jus tas zmogus, kuris turite ta kortele ir gyvenate pati tuo adresu, o ne kazkas, pavoges jusu kortele perka sau.
Papildyta:
Aciu uz atsakyma, o jus pati siuntete visus tuos duomenis?
QUOTE(D'esire @ 2015 05 01, 12:35)
Sendien cococenter -5% viskam
ir aišku rozinio vandenuko nera
QUOTE(dydo @ 2015 05 01, 14:21)
Aciu uz atsakyma, o jus pati siuntete visus tuos duomenis?
Tokiu duomenu praso labai retai, kai kyla itarimu. As esu siuntusi karta, tik ne asos.
Kokias priemones nuo saulutės perkat? Geriausia, kad ir sau, ir vaikams tiktų Gal cocoone ko yra, prisijungčiau ir aš.
Laba,
Kur uzsakinejat fotoknygas ir nuotraukas. Kazkada cia buvo kalbeta. Dekui
QUOTE(gugiene @ 2015 05 01, 17:34)
http://www.blurb.co.uk/
http://www.huggler.com/
www.vistaprint.co.uk
QUOTE(Loram @ 2015 05 01, 16:42)
O kaip kokybe? Nes paziurejus kainas ne stebuklai
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 05 01, 18:16)
O kaip kokybe? Nes paziurejus kainas ne stebuklai
blurb tai tikrai labai gera,profesonalūs fotografai iš jų užsakinėja
As blurb darau, nuostabios kokybes knygos!
QUOTE(JMD @ 2015 05 01, 17:40)
As blurb darau, nuostabios kokybes knygos!
kokį formatą ir popierių renkatės?
aš esu mačiusi ir ne tokių nuostabių pavyzdžių iš blurb, bet gal esmė kokia kokybe spausdinta? (nuotraukos buvo ne buitinės, o fotografo darytos, taigi priežastis ne jose).
pati esu kažkada dariusi fotoinsight.de - labai patiko, dabar vėl turiu knygą susimaketavusi , bet dar neišsiunčiau, noriu dar vieną padaryti ir kartu užsakyti.