o kaži yra žmonėms skirtų priemonių nuo erkių? gal ką naudojate?
QUOTE(adriatic @ 2015 04 30, 19:32)
Mergiukai, tai nieks SD nerenkat? Reik kiepku vaikiui, su vienintele balta bevaiksto, kasdien plaut tenka
QUOTE(melituke2010 @ 2015 04 30, 20:50)
as ir noriu pirkti ber parsuntmas 15e kainuoja kosmosas
aš renku bet pajūry
QUOTE(adriatic @ 2015 04 30, 19:32)
Mergiukai, tai nieks SD nerenkat? Reik kiepku vaikiui, su vienintele balta bevaiksto, kasdien plaut tenka
jeigu ateitu iki 9 d is Sportsdirect, tai galiu prideti jus atveztume kai vaziuosiu i vilniu, kol kas nedideli siuntima rodo 10.99 eur
Sveikos,merginos,
dėl Cocooncenter, labai susirgo mano maziuke,tai esam ligoninej. šiandien kurjeris pristatė siuntinį mano kaimynei. Grįžusi iš ligonines visoms surasysiu email'us.
Labai ačiū visoms už kantrybe
Labai ačiū Vedryneliui už informacija
Man lygiai taip pat,kiek vedu,tiek prašo naujo kodo ir niekaip nesuprantu.drauge patarė užsukti i banką,sako gali buti kažkokia varnele ne vietoj sutarty uždėta.reikės kada prie progos nueit
dėl Cocooncenter, labai susirgo mano maziuke,tai esam ligoninej. šiandien kurjeris pristatė siuntinį mano kaimynei. Grįžusi iš ligonines visoms surasysiu email'us.
QUOTE(anj @ 2015 04 30, 12:19)
Griztu vel su savo problema. Tik si karta perku su SEB Visa, skirta interentiniams atsiskaitymams. Tvarkingai gaunu ir papildoma saugumo koda, duomenys suvesti teisingai, pinigu yra. Kodel "Payment has not been accepted. Please check SECURITY CODE and EXPIRY DATE"?. Matyt teks rasyti i parduotuve .Gal kas buvot susidure nextdirect su tokia problema?
Man lygiai taip pat,kiek vedu,tiek prašo naujo kodo ir niekaip nesuprantu.drauge patarė užsukti i banką,sako gali buti kažkokia varnele ne vietoj sutarty uždėta.reikės kada prie progos nueit
Laba,
Kur uzsakinejat fotoknygas ir nuotraukas. Kazkada cia buvo kalbeta. Dekui
Kur uzsakinejat fotoknygas ir nuotraukas. Kazkada cia buvo kalbeta. Dekui
Labai norėčiau jungtis prie SD (reik bėgimo batų), jei persiųstumėte į Dzūkiją
QUOTE(zappy @ 2015 05 01, 00:21)
Labai norėčiau jungtis prie SD (reik bėgimo batų), jei persiųstumėte į Dzūkiją
Galesim persiusti , bet nuo gavimo per Tris panasiai die nas , nes kartais nevisada ta pacia diena galiu
QUOTE(Asstule @ 2015 04 30, 18:44)
Ir šita bliuskytė man labai faina Gailiuosi dabar, kad nepasiėmiau kelių
http://www.gap.eu/br...mp;locale=en_GB
situ pernai pirkau daug sau. Nerealiai mielos. Kasdien prie laisvalaikio kelniu ir dzinsiuku nesiojau ana vasara Trikotazas super. Kaina pagavau irgi gera
QUOTE(Altika @ 2015 04 30, 21:56)
Sveikos,merginos,
nera uz ka, sveikit greiciau
Abu pazadeti
Bliuzonas XS dydzio, su uztrauktuku, Kaina 5 eur
ir dar vienas XS dydzio, kaina 3 eur
QUOTE(laurita99as @ 2015 04 30, 22:17)
Bliuzonas XS dydzio, su uztrauktuku, Kaina 5 eur
ir dar vienas XS dydzio, kaina 3 eur
Prisijungciau jei kas pirktų iš cia http://www.3s-sports.de/ gerai būtų Kaunas