Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

o kaži yra žmonėms skirtų priemonių nuo erkių? gal ką naudojate?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 30, 19:32)
Mergiukai, tai nieks SD nerenkat? Reik kiepku vaikiui, su vienintele balta bevaiksto, kasdien plaut tenka  rolleyes.gif

QUOTE(melituke2010 @ 2015 04 30, 20:50)
as ir noriu pirkti ber parsuntmas 15e kainuoja kosmosas

aš renku bet pajūry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 30, 19:32)
Mergiukai, tai nieks SD nerenkat? Reik kiepku vaikiui, su vienintele balta bevaiksto, kasdien plaut tenka  rolleyes.gif

jeigu ateitu iki 9 d is Sportsdirect, tai galiu prideti jus mirksiukas.gif atveztume kai vaziuosiu i vilniu, kol kas nedideli siuntima rodo 10.99 eur 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos,
dėl Cocooncenter, labai susirgo mano maziuke,tai esam ligoninej. šiandien kurjeris pristatė siuntinį mano kaimynei. Grįžusi iš ligonines visoms surasysiu email'us.
Labai ačiū visoms už kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai ačiū Vedryneliui už informacija 4u.gif

QUOTE(anj @ 2015 04 30, 12:19)
Griztu vel su savo problema. Tik si karta perku su SEB Visa, skirta interentiniams atsiskaitymams. Tvarkingai gaunu ir papildoma saugumo koda, duomenys suvesti teisingai, pinigu yra.  Kodel "Payment has not been accepted. Please check SECURITY CODE and EXPIRY DATE"?. Matyt teks rasyti i parduotuve ax.gif .Gal kas buvot susidure nextdirect su tokia problema?

Man lygiai taip pat,kiek vedu,tiek prašo naujo kodo ir niekaip nesuprantu.drauge patarė užsukti i banką,sako gali buti kažkokia varnele ne vietoj sutarty uždėta.reikės kada prie progos nueit smile.gif
Atsakyti
Laba,
Kur uzsakinejat fotoknygas ir nuotraukas. Kazkada cia buvo kalbeta. Dekui
Atsakyti
Labai norėčiau jungtis prie SD (reik bėgimo batų), jei persiųstumėte į Dzūkiją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 05 01, 00:21)
Labai norėčiau jungtis prie SD (reik bėgimo batų), jei persiųstumėte į Dzūkiją  4u.gif

Galesim persiusti , bet nuo gavimo per Tris panasiai die nas , nes kartais nevisada ta pacia diena galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 04 30, 18:44)

Ir šita bliuskytė man labai faina  wub.gif Gailiuosi dabar, kad nepasiėmiau kelių  ax.gif

http://www.gap.eu/br...mp;locale=en_GB

situ pernai pirkau daug sau. Nerealiai mielos. Kasdien prie laisvalaikio kelniu ir dzinsiuku nesiojau ana vasara thumbup.gif Trikotazas super. wub.gif Kaina pagavau irgi gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 04 30, 21:56)
Sveikos,merginos,
dėl Cocooncenter, labai susirgo mano maziuke,tai esam ligoninej. šiandien kurjeris pristatė siuntinį mano kaimynei. Grįžusi iš ligonines visoms surasysiu email'us.
Labai ačiū visoms už kantrybe 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai ačiū Vedryneliui už informacija 4u.gif

nera uz ka, sveikit greiciau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 01 gegužės 2015 - 09:21
Abu pazadeti 4u.gif

QUOTE(laurita99as @ 2015 04 30, 22:17)

Bliuzonas XS dydzio, su uztrauktuku, Kaina 5 eur
user posted image

ir dar vienas XS dydzio, kaina 3 eur
user posted image

Atsakyti
Prisijungciau jei kas pirktų iš cia http://www.3s-sports.de/ gerai būtų Kaunas 4u.gif
Atsakyti