Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

QUOTE(ErikaN @ 2015 05 08, 12:55)
Sveikos, būtų labai šilta lauke, jei ne vėjas, bet visumoje esu patenkinta  smile.gif
O aš kariauju, žiūriu Istriebiteli 1 sezoną. Esu kažkada mačius, bet prieš žiūrint 2 sezoną norėjosi nors kiek atsiminti kas ten kaip.

ir pas mus, jei ne vėjas, tai būtų labai šilta ax.gif
Atsakyti
Ryte kai važiavau į darbą ( važinėju viešuoju transportu), tai nebuvo šaltas rytas ax.gif O dabar kiek matau pro langą medžiai vos juda, po mažiau nei valandos baigsis darbas ir pamatysiu kaip čia iš tiesų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 08, 14:46)
Ryte kai važiavau į darbą ( važinėju viešuoju transportu), tai nebuvo šaltas rytas ax.gif O dabar kiek matau pro langą medžiai vos juda, po mažiau nei valandos baigsis darbas ir pamatysiu kaip čia iš tiesų yra ax.gif

Ka tik is lauko,vazinejom paspirtukais,tai oras liuks,kaip tik pasivazinejimui.Vejas siltas.

Merginos,ka reiskia Kinozal.tv kai raso 9 и 10 мая 2015 года Кинозал.ТВ объявляет праздничную Акцию скачивания раздач без учета рейтинга ко Дню Победы!Ar tai reiskia,kad ta diena gali siustis kiek nori?O kitomis dienomis buna limitas?Jau 5 metai naudoju,niekad jokio limito man ne buvo,gal,kad per diena mazai siunciuosi,maksimum 2-3 filmai/serijas.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 05 08, 15:20)
Ka tik is lauko,vazinejom paspirtukais,tai oras liuks,kaip tik pasivazinejimui.Vejas siltas.

Tikrai geras oras smile.gif Teko truputi prasieiti tai tikrai gerai truputi prasivaiksčiojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
dabar žiūriu detektyvinį rusų serialą su trupučiu neperdėtos mistikos „вызов“
http://www.ivi.ru/watch/vyzov/season1
norėjau parekomenduot thumbup.gif

o kas gali ką apie serialą 2015 m. sukurtą „Корабль“ pasakyt? ar verta imtis? ilgokas....

man patinka tokie detektyviniai su mistika protinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2015 05 08, 20:01)
Sveikos,
dabar žiūriu detektyvinį rusų serialą su trupučiu neperdėtos mistikos „вызов“
http://www.ivi.ru/watch/vyzov/season1
norėjau parekomenduot thumbup.gif
o kas gali ką apie serialą 2015 m. sukurtą „Корабль“ pasakyt? ar verta imtis? ilgokas....
man patinka tokie detektyviniai su mistika protinga  tongue.gif

Senoje temoje buvo kalbeta apie ji smile.gif
http://www.supermama...highlite=KorabL
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 08, 20:14)
Senoje temoje buvo kalbeta apie ji smile.gif
http://www.supermama...highlite=KorabL

labai ačiū už info - pagal atsiliepimus išeina, kad nežiūrėsiu schmoll.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Per STS kanalą pažiūrėjau pabaigą filmo Ищите Маму/2012 ax.gif Sudomino, reikės vėliau pažiūrėti ax.gif
Grįžau nesenai iš Trakų, pasiėmiau šunį į kompaniją biggrin.gif Pirmą kartą traukiniu važiavau į Trakus ax.gif Kelias valandas pasivaikščiojom, suvalgiau kibiną aišku biggrin.gif Ir namo ax.gif
Keli vaizdeliai:
user posted image
user posted image
user posted image
Mano palydovė wub.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

kami_ gražu Trakuose, seniai pati bebuvau. Faina, kai Trakai netoli, man iš Klaipėdos per kelias valandas niekaip nenulėkti smile.gif

Su filmais- liūdesys,vyras baiginėja Leningradą, aš nepradėjau tai dabar atsilikusi...

Šiandien orais geras,tai naudojomės tuo būdami sode.
user posted image

Foto didoka išėjo...
Atsakyti
Labuka, paziurejau "U vas budet rebionok" susiziurejo gerai, bet turiu minciu, kad gali buti tesinys g.gif
Visiskai tingios iseigines, vakar susitvarkiau namus, prikepiau bulviniu blynu su mesos idaru ir likusi laika ziurejau seriala, siandien lietus, itariu bus kazkas panasaus smile.gif
Einu pasiknisti po rekomendacijas, gal uzkibs kas...
Ciucikai faini smile.gif grazios Traku foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 10 gegužės 2015 - 10:28
QUOTE(amirrr @ 2015 05 10, 11:27)
Labuka, paziurejau "U vas budet rebionok" susiziurejo gerai, bet turiu minciu, kad gali buti tesinys  g.gif
Visiskai tingios iseigines, vakar susitvarkiau namus, prikepiau bulviniu blynu su mesos idaru ir likusi laika ziurejau seriala, siandien lietus, itariu bus kazkas panasaus smile.gif
Einu pasiknisti po rekomendacijas, gal uzkibs kas...
Ciucikai faini smile.gif grazios Traku foto  4u.gif

Lyja? Pas mus Vilniuje saule,smagi diena,vyrai i parka Vingi isvaziavo,dviraciais vazinetis,mane paliko kazka skanaus pagaminti,galvoju ka g.gif Vakar pas mama kaime,salykus kepeme,skaniai ir smagiai pabuvome.

kokie suniukai mieli wub.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Письма на стекле, bus kitas sezonas ar cia tokia pabaiga be pabaigos g.gif
Atsakyti