Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

Labas rytas smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 05 06, 22:50)
Trakai, smagu smile.gif Mažas, gražus, ežeringas miestelis.
Mes buvom Furious 7 - Trailer

Jau neatsimenu, kada buvau Trakuose, tai galvoju reikia pagaliau vėl ten nuvažiuoti smile.gif
Mano pusbrolis visada eina į kino teatrą žiūrėti Furious, kai tik pasirodo šis filmas ax.gif
Ne, jaučiu tikrai reikia penktadienį po darbo ar kokį sekmadienį imti ir nueiti ax.gif
Visgi, o kokį jūs su šeima kino teatrą labiau mėgstat: Forum cinemą ar Multikino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 06, 21:50)
Nepasibaigus titrams niekas, nei vienas, net nepakilo nuo kėdžių. Mirtina tyla.
Ir tokie gražūs žodžiai filmo gale.... Na, labai jautru.

Dukra sakė Alytuj visa salė plojo. O ji tai apsiverkė toj vietoj,kur pabaigoj pasuka skirtingais keliais. Dar ir dabar,išgirdus tą dainą graudinasi
O tie orai tai tikrai fe fe fe doh.gif Labai planoju šeštadienį važiuot į Burbiškio dvarą į Tulpių žydėjimo šventę,nu bet tokiu oru... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 07 gegužės 2015 - 08:45
Sveiki,
orai,sutinku,bjaurus.Slegia mane tokia pilkuma.Dar ir vasara zada tokia buti... doh.gif unsure.gif

Siandien turejau ne malonu pokalbi su sunaus mokytoja.Parejo vakar vaikas su slapiom kelnem,apsisiusiojo,ir jau antra karta taip.Nepaleidzia mokytoja per pamokas i tualeta.Taip,suprantu,visiems savo reikalams,vaikai,turi pertrauka,bet ne visada jie turi ta pertrauka,jei nespeja parasyti dalyko pamokos metu,lieka rasyti per pertraukele.Nepaleidzia niekur.Nera bloga musu mokytaja,bet tokie niuansai nelabai man patinka.Jie antrokai,mazi dar vaikai,uzsizaidzia lakstydami,pamirsta.Nezmogiska is jos puses,mus pamenu visada paleisdavo,net vyresniose klasese.Pasakiau siandien,stengiausi ko svelniau,nors viduje viskas drebejo smile.gif ,kad daugiau man vaikas toks namo nepareitu,per trys minutes kol jis sulakstyt iki tualeto,daug nepraleis.Vakar nepaleido is dailes pamokos doh.gif Tokia susinervinus siandien ejau i mokykla,kad net akinius pamirsau uzsideti,as akiniuota. biggrin.gif doh.gif

Nieko naujo neziuriu,turiu rezervuj keleta seriju Sklifo ir Korabl,bet kasdien vis на лево nueinu biggrin.gif Pasiziuriu,kiti saliu,filmus.Vakar ziurejau Пряности и страсти (2014) The Hundred-Foot Journey Jau tai patiko!Senokai nemaciau filmo,kuri isimyleciau nuo pirmos sekundes,laike ir nepeido,filmas manes iki paskutines minutes.Toks geras,jaudinantis su nuostabiais vaizdais,patiekalu grozis,muzika wub.gif Zodziu,atgaiva sielai.Приятное послевкусие lieka po filmo smile.gif Rekomenduoju!

Visgi,ka as sapnavau!Nepatikesi biggrin.gif Pries keleta dienu,bet vis nebuvo progos parasyti,siandien,kadangi,atsisedau ilga palkode rasyti,tai tuo paciu ir parasysiu.Sapnas,mes su tavimi del kazkokiu reikalu buvome susitike oro uoste,buvo kartu ir mano vyras.Grize namo,vyras prisipazino,kad tu jam patikai,isimylejo tave ir iseina pas tave.Kaip as ji musiau su slota per galva lotuliukas.gif O tas nesipresina,ziuri nekaltai su isimylejelio israiska,o mane dar labiau siutina!Saukiu,kaip tau negeda,vaikas dar mazas,kaip jam paaiskinsime viska.Prabudau nakti,nezinojau ar verkti,ar juoktis biggrin.gif Zinai,po tokiu sapnu,baisu vakrais gultis biggrin.gif

Neatsiprasinesiu uz OFF T,zinau,kad nesupyksite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 05 07, 09:50)

Siandien turejau...,

Aš vis ne apie filmus.... dar gali būt kad vaikas nenori eit per pertraukas į tualetą, gal kažkas didesnis kažką kažkada pasakė ar šiaip kokios nemalonios mintys jam - mažiukui. Mano vaikas vis atbėgdavo pas mane į darbą, nes vyresnis buvo iš jo pasišaipęs, visa laimė kad atstumas mažas. ypač jei "didelis" reikalas būdavo
Bet jei mokytoja neišleidžia, tai tikra kEUlė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 05 07, 10:05)
Aš vis ne apie filmus....

Neisleidzia,su keliom mamom kalbejau.Siandien pokalbio metu priesintusi mokytaja,stovejo pasimetus,pasake nuo siol isleidines.Del isgascio abejoju,didesniu nera tik pirmokai,antrokai,turi savo kampeli su tualetu.Greiciausiai uzsizaidzia.
Atsakyti
Viskas, bilietas į flmą Odnoi levoi nusipirktas sekmadieniui ax.gif
Ir vėl geras oras thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras
QUOTE(kami_ @ 2015 05 07, 07:56)
Visgi, o kokį jūs su šeima kino teatrą labiau mėgstat: Forum cinemą ar Multikino? smile.gif
Forum Cinema.
Prašau į mane kreiptis tu, o ne jūs 4u.gif
QUOTE(Julsita @ 2015 05 07, 09:44)
Dukra sakė Alytuj visa salė plojo. O ji tai apsiverkė toj vietoj,kur pabaigoj pasuka skirtingais keliais. Dar ir dabar,išgirdus tą dainą graudinasi
O tie orai tai tikrai fe fe fe doh.gif Labai planoju šeštadienį važiuot į Burbiškio dvarą į Tulpių žydėjimo šventę,nu bet tokiu oru...
Oi, ta pabaiga tai labai jautri ir graži.
Kokie gražūs žodžiai ir gilios mintys buvo sakomos filmo gale-
apie šeimą, artimus žmones, draugyste, už buvimą kartu laiką ir pan.
Daug man reikėjo pastangų, kad nepravirkčiau.
Vos spėjau blakstienomis klapsėti, kai ašaros tvenkėsi doh.gif

Manau viskas bus gerai su tuo dvaru ir tiulpanais. Nuvažiuosi ir pažiūrėsi.
Mat nepaprastai gerus ir šiltus orus žada savaitgali mirksiukas.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 05 07, 09:50)
Dar ir vasara zada tokia buti... unsure.gif

Siandien turejau ne malonu pokalbi su sunaus mokytoja. <....?

Pasiziuriu,kiti saliu,filmus.Vakar ziurejau Пряности и страсти (2014) The Hundred-Foot Journey Jau tai patiko!Senokai nemaciau filmo,kuri isimyleciau nuo pirmos sekundes,laike ir nepeido,filmas manes iki paskutines minutes.Toks geras,jaudinantis su nuostabiais vaizdais,patiekalu grozis,muzika wub.gif Zodziu,atgaiva sielai.Приятное послевкусие lieka po filmo smile.gif Rekomenduoju!

Visgi,ka as sapnavau!Nepatikesi biggrin.gif Pries keleta dienu,bet vis nebuvo progos parasyti,siandien,kadangi,atsisedau ilga palkode rasyti,tai tuo paciu ir parasysiu.Sapnas,mes su tavimi del kazkokiu reikalu buvome susitike oro uoste,buvo kartu ir mano vyras.Grize namo,vyras prisipazino,kad tu jam patikai,isimylejo tave ir iseina pas tave.Kaip as ji musiau su slota per galva lotuliukas.gif O tas nesipresina,ziuri nekaltai su isimylejelio israiska,o mane dar labiau siutina!Saukiu,kaip tau negeda,vaikas dar mazas,kaip jam paaiskinsime viska.Prabudau nakti,nezinojau ar verkti,ar juoktis  biggrin.gif Zinai,po tokiu sapnu,baisu vakrais gultis biggrin.gif
Jetau, jei rimtai tokia vasara bus, tai košmaras! Negąsdink taip stipriai mūsų smile.gif

Gerai, kad pakalbėjei su mokytoja.
Aš taip pat pakalbėčiau, pasiteiraučiau ir paprašyčiau, kad nedraustų eiti į WC.
Suprasčiau mokytoją, jei vaikai eitų tyčia, šniūrais, viens po kito pamokų metu, piktybiškai... be reikalo.

Aš taip pat žiūriu.
Reiks tavo šitą užrodytą pažiūrėti.
Šiek tiek ir aš ne į temą.
Man šitie labai labai... (ypač pirmą filmą rekomeduoju pažiūrėti)

The Help 2011 /трейлер/
http://kinozal.tv/de...id=910321#cmfoc

user posted image

Intouchables 2011 /трейлер/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=959650

user posted image

12 Years a Slave 2013 /трейлер/
http://kinozal.tv/de....php?id=1165540

user posted image

Kvatojau ne tas žodis lotuliukas.gif
Na brač ir sapnai tavo, Nanita! Anekdotas.
Bet tai koks tavo vyras besarmatis, ir aš kokia begėdė.
Dėl mažo vaiko tai net kalta pasijutau per tą tavo sapną!
Na klausyk, man kas ir primokėtų, bet šitaip nesusapnuočiau.
Nereik ir filmų jokių, kai tokie sapnai biggrin.gif
Gal sakau, mes su tavim kur нечаянно в жизни пересекались?
QUOTE(kami_ @ 2015 05 07, 18:21)
Viskas, bilietas į flmą Odnoi levoi nusipirktas sekmadieniui ax.gif
Ir vėl geras oras thumbup.gif
Maladec! Lauksiu atsiliepimo 4u.gif

Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 gegužės 2015 - 21:31
QUOTE(Visgi @ 2015 05 07, 21:53)
Labas vakaras

*Man šitie labai labai... (ypač pirmą filmą rekomeduoju pažiūrėti)

**Kvatojau ne tas žodis lotuliukas.gif
Na brač ir sapnai tavo, Nanita! Anekdotas.

* Ziurejau pirma ir antra, thumbup.gif abu savaip puikus.Trecia turiu,bet vis kaupiu drasa,siam,filmui,man atrodo jis labai skaudus.Kol kas ji apeinu.

** biggrin.gif
Vilnius mazas,kazkur gal ir prasilenkeme.Gal net paciame Forum Cinema smile.gif Gan daznai su vyru nueiname.Tai va kur jus susikukavote! biggrin.gif O sapnuoti as moku,sis sapnas tai dar цветочки,po sapno,po nakties kartais pora valandu vaikstau nesava,kol susidelioju viska.Daznai sapnuoju pasaulio pabaiga.Potvyni.Sapno pabaigoje lieku,vienut vienutele stovint ant akmens,aplink tik vanduo.Neskaitau mistiniu knygu,tv su stichinemis nelaimemis,neziuriu,bet va tokie sapnai aplanko.Karta po tokio sapno,pusiau pabudus,pusiau dar sapne,ciupt vyra uz rankos,mintis,as ne viena,mes su vyru palikti siame pasaulyje kaip Adomas ir Ieva biggrin.gif .Dabar juokinga,bet tuo metu visai buna...baisu.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Va tokias dienas aš mėgstu thumbup.gif Ir dirbti ūpas yra biggrin.gif
Visgi, dėl kreipimosi supratau mirksiukas.gif
Tikiuosi filmas bus geras ax.gif
O aš kino teatre paskutinį kartą buvau 2013.11.30 blush2.gif doh.gif
Nanita, sapnas biggrin.gif Pas mane irgi būna visokiausių kvailų sapnų, o būna ir taip, kad susapnuoji kažką ir tas atsitinka realybėje ax.gif
Jo, Vilnius tikrai mažas ir prasilenkti nežinant tikrai galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 08 gegužės 2015 - 06:59
QUOTE(Visgi @ 2015 05 07, 20:53)

"The Help", "Intouchables" puikūs filmai apie žmonių santykius,
"12 Years a Slave" man kažkaip pasirodė ištęstas
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 06, 20:36)

Aš tą ir dariau šiandien- serialą baigiau žiūrėti ir karštą obuolių pyragą valgėm su ledais.

gal skanų pyrago receptą turi?

QUOTE(ErikaN @ 2015 05 06, 21:25)

vakar pradėjau žiūrėti, bus matyti idomus ar ne g.gif
Atsakyti
Sveikos, būtų labai šilta lauke, jei ne vėjas, bet visumoje esu patenkinta smile.gif
O aš kariauju, žiūriu Istriebiteli 1 sezoną. Esu kažkada mačius, bet prieš žiūrint 2 sezoną norėjosi nors kiek atsiminti kas ten kaip.
Atsakyti