ech,gaila...
Вчера состоялся последний съёмочный день сериала «Интерны». Пять лет эфира, шесть лет съёмок. Легендарный "Чай" Купитмана допит.
Интерны -ПоследнийСезон
Соскучился по Быкову и Купитману? Интерны возвращаются сегодня в 20:30
QUOTE(svelni @ 2015 05 03, 20:34)
atradau gerą rašytoją Harlan Coben.
Man ypač patinka detektyvai apie Mironą Bolitarą. Dar Sandros Brown detektyvus galėčiau skaityti ir skaityti..
atsisveikinu vasarai, grizinesiu tik koki karta i dvi savaites. Primeskit naujienu, kad, grizus namo galeciau prisisiusti i kompa ir savo gudumoj ziuret, nes neturesiu interneto. Nors planuoju isivest, o kaip bus, nezinau
QUOTE(Visgi @ 2015 05 02, 11:06)
Gal kas jau peržiūrėjot? Mačiau siųstis, patinka man ta aktore, kur, kaip supratau, mamą vaidina, bet bijau, kad gali būt lėkštas
Labas rytas
Vel dingo pavasarinis oras Jau taip migdo siandien
Penktadieni mastau nueiti paziureti Odnoi levoi
Vel dingo pavasarinis oras Jau taip migdo siandien
Penktadieni mastau nueiti paziureti Odnoi levoi
QUOTE(sapniukass @ 2015 05 04, 09:18)
vakar ziurejau ,,mieto niejo", paziurejau sesias serija ir nesuprantu ar jis man patinka ar ne
Pažiūrėjau ir aš šitą. Nei šioks nei toks, susivalgė greitai ir lengvai, bet nei labai patiko, nei nepatiko.
Nu o kadangi man kariniai prie širdies, tai dabar tikrai turėsiu ką žiūrėti
Lauke lyja, šalta, kabinete šviesa įjungta, toks jausmas kad ne pavasaris, o ruduo
Sveikos
Sveikos. Atradau jus ....
Pati nieko nežiūriu, MB žiūri Leningrad, tai šiek tiek užmetu akį kol užmiegu.
Gražu ricinmedžiai. Esu ir aš auginusi, bet...Visos augalo dalys labai nuodingos, ypač sėklų apvalkalai. Jose gausu stipraus toksino ricino. Apsinuodijimas gali baigtis mirtimi... o žinant kaip vaikai mėgsta ragaut....
Jei dar į augalų temą: auginau diktoną, dar vadinamą liepsnojančiu krūmu. Du kartus taip apsideginau rankas, kad lig šiol randai likę... o pagalvojus, kad mažas vaikas taip veiduką.... išmečiau kompostinėn be gailesčio...
Pati nieko nežiūriu, MB žiūri Leningrad, tai šiek tiek užmetu akį kol užmiegu.
QUOTE(Visgi @ 2015 05 04, 11:13)
Taip. Ricinmedis (Клещевина).
Kurį laiką kai gyvenome Maskvoje, tai atkreipiau dėmesį,
kad šiais dekoratyviniais krūmais ten labai mėgsta puošti parkus, alėjas ir t.t.
Kurį laiką kai gyvenome Maskvoje, tai atkreipiau dėmesį,
kad šiais dekoratyviniais krūmais ten labai mėgsta puošti parkus, alėjas ir t.t.
Gražu ricinmedžiai. Esu ir aš auginusi, bet...Visos augalo dalys labai nuodingos, ypač sėklų apvalkalai. Jose gausu stipraus toksino ricino. Apsinuodijimas gali baigtis mirtimi... o žinant kaip vaikai mėgsta ragaut....
Jei dar į augalų temą: auginau diktoną, dar vadinamą liepsnojančiu krūmu. Du kartus taip apsideginau rankas, kad lig šiol randai likę... o pagalvojus, kad mažas vaikas taip veiduką.... išmečiau kompostinėn be gailesčio...
Labas vakaras
Na ir žinoma, kad planą pavyktų įgyvendinti.
Bent jau kai/ jei bus lietingi orai, galėtum žiūrėtii filmus
Mažum dar atsiras kas žiūri ir atsilieps.
Kaip aš sakau, tokiu oru tik filmus žiūrėti ir pyragus kepti.
Aš tą ir dariau šiandien- serialą baigiau žiūrėti ir karštą obuolių pyragą valgėm su ledais.
Nieko neliko. Šeimyna prašo 'antro reiso', tai sprendžiu dilemą ar 'pasirašyti'.
Mačiau anonsą. Jei eisi žiūrėti, parašyk ar patiko, ok?
Tokiam orui tik tokius filmus ir žiūrėti
P.S. Už netikėtas bendras sąsąjas rašau 11+.
Kelios frazės iš filmo:
* -Только счастливые родители могут воспитать счастливых детей.
* -Мужчины любят детей любимых женщин и не обязательно своих.
* -Ты - то что мне нужно...с тобой я чувствую себя мужчиной
Aš namuose šiandien nuo labo ryto su šviesa.
Na nepernešu tokios bespalvės balzganos dienos nors tu ką.
Man turi būti šviesu kaip bažnyčioj, nes kitaip- slegia iki negaliu.
Ši vakarėjanti diena primena man (kaip toje dainoje)
<...Aš nuskinsiu žiedą, puikų astros žiedą, paskutinį žiedą drumzlino rudens...>:oh
Tačiau, pas mus nėra labai mažų vaikų- kas čiupina ir ragauja.
Sėkmingai septintus metus komponuoju (ir ne po 1 krūmą).
Reik manyt, kad tas kas perka augalą- skaito kas apie jį rašoma.
QUOTE(sapniukass @ 2015 05 05, 19:10)
atsisveikinu vasarai, grizinesiu tik koki karta i dvi savaites. Primeskit naujienu, kad, grizus namo galeciau prisisiusti i kompa ir savo gudumoj ziuret, nes neturesiu interneto. Nors planuoju isivest, o kaip bus, nezinau
Na ką, sapniukass, belieka tau palinkėti šiltos ir smagios vasaros!Na ir žinoma, kad planą pavyktų įgyvendinti.
Bent jau kai/ jei bus lietingi orai, galėtum žiūrėtii filmus
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 06, 08:34)
Gal kas jau peržiūrėjot? Mačiau siųstis, patinka man ta aktore, kur, kaip supratau, mamą vaidina, bet bijau, kad gali būt lėkštas
Bent jau aš tai nežiūrėjau, tai nieko negaliu pasakyti. Mažum dar atsiras kas žiūri ir atsilieps.
QUOTE(kami_ @ 2015 05 06, 09:20)
Vel dingo pavasarinis oras Jau taip migdo siandien Penktadieni mastau nueiti paziureti Odnoi levoi
Na jo, tiesa, ne gegužė, o neaišku kas Kaip aš sakau, tokiu oru tik filmus žiūrėti ir pyragus kepti.
Aš tą ir dariau šiandien- serialą baigiau žiūrėti ir karštą obuolių pyragą valgėm su ledais.
Nieko neliko. Šeimyna prašo 'antro reiso', tai sprendžiu dilemą ar 'pasirašyti'.
Mačiau anonsą. Jei eisi žiūrėti, parašyk ar patiko, ok?
Tokiam orui tik tokius filmus ir žiūrėti
P.S. Už netikėtas bendras sąsąjas rašau 11+.
Kelios frazės iš filmo:
* -Только счастливые родители могут воспитать счастливых детей.
* -Мужчины любят детей любимых женщин и не обязательно своих.
* -Ты - то что мне нужно...с тобой я чувствую себя мужчиной
QUOTE(ErikaN @ 2015 05 06, 10:59)
Nu o kadangi man kariniai prie širdies, tai dabar tikrai turėsiu ką žiūrėti
Lauke lyja, šalta, kabinete šviesa įjungta, toks jausmas kad ne pavasaris, o ruduo
Karinius taip pat žiūriu. Ketinu va pradėti žiūrėti vieną iš jų.Lauke lyja, šalta, kabinete šviesa įjungta, toks jausmas kad ne pavasaris, o ruduo
Aš namuose šiandien nuo labo ryto su šviesa.
Na nepernešu tokios bespalvės balzganos dienos nors tu ką.
Man turi būti šviesu kaip bažnyčioj, nes kitaip- slegia iki negaliu.
Ši vakarėjanti diena primena man (kaip toje dainoje)
<...Aš nuskinsiu žiedą, puikų astros žiedą, paskutinį žiedą drumzlino rudens...>:oh
QUOTE(Tekšė @ 2015 05 06, 11:17)
...Visos augalo dalys labai nuodingos, ypač sėklų apvalkalai. Jose gausu stipraus toksino ricino. Apsinuodijimas gali baigtis mirtimi... o žinant kaip vaikai mėgsta ragaut....
Na jo, nuodingas ir gražus dekoratyvinis krūmas. Tačiau, pas mus nėra labai mažų vaikų- kas čiupina ir ragauja.
Sėkmingai septintus metus komponuoju (ir ne po 1 krūmą).
Reik manyt, kad tas kas perka augalą- skaito kas apie jį rašoma.
QUOTE(ErikaN @ 2015 05 06, 09:59)
Pažiūrėjau ir aš šitą. Nei šioks nei toks, susivalgė greitai ir lengvai, bet nei labai patiko, nei nepatiko.
Pardon, nesupratau, koki filma jus cia abi ziurejot
Kas tas ,,mieto niejo"- skamba ispaniskai...
Sveikutes
QUOTE(spoorga @ 2015 05 06, 20:37)
Pardon, nesupratau, koki filma jus cia abi ziurejot
Sveikutes
Sveikutes
Вместо нее
http://serialu.net/vmesto-nee/
Visgi, manau, kad neisiu, nebent kitą savaitgalį, šį savaitgalį į Trakus noriu nuvažiuoi Bet jei sumąstysiu nueiti tai tikrai parašysiu
Kaip tokiu oru norėčiau šilto pyrago ar karšto šokolado Darbe atsidarėm šokoladinių saldainių dėžutę ir per dieną suvalgėm
Nieko kol kas nežiūriu, bet gal rytoj iš savo rezervo ką nors žiūrėsiu
Kaip tokiu oru norėčiau šilto pyrago ar karšto šokolado Darbe atsidarėm šokoladinių saldainių dėžutę ir per dieną suvalgėm
Nieko kol kas nežiūriu, bet gal rytoj iš savo rezervo ką nors žiūrėsiu
QUOTE(kami_ @ 2015 05 06, 22:01)
Visgi, manau, kad neisiu, nebent kitą savaitgalį, šį savaitgalį į Trakus noriu nuvažiuoi Bet jei sumąstysiu nueiti tai tikrai parašysiu
Trakai, smagu Mažas, gražus, ežeringas miestelis. Ok.
Mes buvom Furious 7 - Trailer
Filmo pabaigoje skamba jam ta skirta/sukurta daina,
su jo epizodais jam atminti (tam aktoriui) tai salė nuščiuvus buvo.
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack
Paul Walker
Nepasibaigus titrams niekas, nei vienas, net nepakilo nuo kėdžių. Mirtina tyla.
Ir tokie gražūs žodžiai filmo gale.... Na, labai jautru.
Bet brolis tikrai labai į jį panašus.
Aš atskyriau, kur jau ne jis, o jo brolis tam tikroj vietoj jo vaidmenĮ perėmė...
Man visiškai nesvarbu, ir giliai dzin, kad pagrąžinta fantastiniais elementais,
bet jei man akiai patrauklu, tai aš žiūrėsiu
Na ką, lauksim po poros metų 8-to filmo.