QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 12:22)
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 18:12)
vyresnioji gulejo su limfazgiu uzdegimu pilve,paskui mazosios 3 savaites sirgo bronchitu,isgere kruva antibiotiku ir Evelina pateko i ligonine su plauciu uzdegimu,sinusistu ir pulinga angina,kol ji pasveiko- Kamile susirgo bronchitu. gere antibus- ir po 5 dienu jai prasidejo plauciu uzdegimas,tik vakar grizom is ligonines ir vakar Evelina vel susirgo. Ir tai tesiasi viskas nuo kovo pabaigos.... Labas
Krištolinė ledi. Eik tu sau, aš net nerandu tinkamų žodžių kaip tave paguosti, palaikyti
Toks maratonas nuo kovo mėnesio ir taip ligų guldomi vaikai vienas po kito, kad net kyla įvairių minčių...
(lietuviškai taip nepasakysi, pasakysiu rusiškai) настораживает- пугает, вызывает опасения.
Jei vis dar neišnyks tas negandų ir ligų šleifas
tuomet dar gali nunešti Mergelei Marijai 9 baltas gėles (nesvarbu kokias), arba nueiti į Šventosios Dvasios cerkvę,
kur guli tris kankiniai- святые мученики Антоний, Иоанн и Евстафий, uždegti žvakutę ir paprašyti jų pagalbos.
Visai nesvarbu kokią religiją išpažįsti.
Arba tiesiog pabūti pamaldose ir paprašyti mintimis pagalbos.
Bet ten labai stipri aura, kai kurie negali išbūti, pasidaro silpna, negera ir išeina
(iš asmeninės patirties, mano pažįstamiems), bet nebūtinai visiems taip.
Ten apskritai toje cerkvėje aura labai stipri.
Aš asmeniškai, jei man taip būtų, eičiau tiesiu taikymu ten.
Žinoma, čia labai subjektyvus dalykas, bet tiesiog pasidalinau, mažą ką, gal pravers ir pagelbės.
Kaip sakoma patarlėje, kad skęstantis ir už šiaudo griebiasi.
Linkiu tau stiprybės, jėgų, kad vaikai galų gale pasveiktų, per vasarą sustiprėtų, ir kad pati pailsėtum.
Не отчаивайся, не падай духом, наступит день и всьо будет хорошо
Truputi pozityvo, kad neužbaigti tokia liūdna gaida
Geros dienos visoms
Сати Казанова - Счастье есть