Krištolinė ledi, sveikatos tavo vaikams.
Ziuriu paskutine serija ,,Princ sibiri", tada griebsiu ,,Miec" (kardas) antra dali, pirma labai patiko
QUOTE(sapniukass @ 2015 07 01, 11:25)
Krištolinė ledi, sveikatos tavo vaikams.
,,Miec" (kardas) antra dali, pirma labai patiko
,,Miec" (kardas) antra dali, pirma labai patiko
aciu
man irgi pirma dalys patiko o apie antra-nezinojau reikes paziureti.
taip liūdna vakarais, nes neberandu ką įdomaus pažiūrėti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 12:22)
Tiek bedu ir rupesciu mus uzpuole,nuo kovo menesio neilsendam is ligoniniu ir niekaip neissikapstom is ligu,jau visos trys dukros gulejo ligoninej ir dar sviesos tunelio gale nei trupiti nesimato
Vaje, laikykitės ir sveikit
Sveikos, nieko nežiūriu, nes nieko įdomaus nerandu, o ir nelabai turiu kada
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 11:22)
Sveikutes visai retai cia uzskuku del laiko trukumo
o as dar net nepradejau ie nezinau kada pradesiu
Tiek bedu ir rupesciu mus uzpuole,nuo kovo menesio neilsendam is ligoniniu ir niekaip neissikapstom is ligu,jau visos trys dukros gulejo ligoninej ir dar sviesos tunelio gale nei trupiti nesimato
o as dar net nepradejau ie nezinau kada pradesiu
Ojetau Kaip čia taip? Ir vasarą sergat? Ar vėl mažąją alergija saulei užpuolė?
QUOTE(daibava @ 2015 07 01, 12:33)
taip liūdna vakarais, nes neberandu ką įdomaus pažiūrėti
Мне бы ваши проблемы,tsakant
QUOTE(Julsita @ 2015 07 01, 16:23)
Ojetau Kaip čia taip? Ir vasarą sergat? Ar vėl mažąją alergija saulei užpuolė?
vyresnioji gulejo su limfazgiu uzdegimu pilve,paskui mazosios 3 savaites sirgo bronchitu,isgere kruva antibiotiku ir Evelina pateko i ligonine su plauciu uzdegimu,sinusistu ir pulinga angina,kol ji pasveiko- Kamile susirgo bronchitu. gere antibus- ir po 5 dienu jai prasidejo plauciu uzdegimas,tik vakar grizom is ligonines ir vakar Evelina vel susirgo. Ir tai tesiasi viskas nuo kovo pabaigos....
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 18:12)
vyresnioji gulejo su limfazgiu uzdegimu pilve,paskui mazosios 3 savaites sirgo bronchitu,isgere kruva antibiotiku ir Evelina pateko i ligonine su plauciu uzdegimu,sinusistu ir pulinga angina,kol ji pasveiko- Kamile susirgo bronchitu. gere antibus- ir po 5 dienu jai prasidejo plauciu uzdegimas,tik vakar grizom is ligonines ir vakar Evelina vel susirgo. Ir tai tesiasi viskas nuo kovo pabaigos....
Nu bet vidury vasaros... Uzjauciu nuosirdziai, nera baisesnio dalyko, kaip sergantys vaikai
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 07 01, 17:14)
Nu bet vidury vasaros... Uzjauciu nuosirdziai, nera baisesnio dalyko, kaip sergantys vaikai
mes vasara leidziam namie arba ligoninej,tik si menesi 2 kartus gulejom ir dar galo nasimato. Nezinau kas nutiko,bet mano vakai niekada tiek daug nesirgo... jauciuosi,kaip isspausta citrina....
aciu
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 18:12)
Stiprybes tau,mergaitems sveikatos Laikykites.
Nieko rusisko neziuriu,niekas netraukia akiu
Ne i tema
Paziurejau vakar,norejau kazko lengvo,sirdziai mielo,Беззаботная (2008),labai pozityvus,nuosirdus,lengvas,po filmo,nuejau miegoti su sypsena veida
Labas vakaras ir labanakt
Вальс,niuniuoju sian visa diena
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 07 01, 18:26)
mes vasara leidziam namie arba ligoninej,tik si menesi 2 kartus gulejom ir dar galo nasimato. Nezinau kas nutiko,bet mano vakai niekada tiek daug nesirgo... jauciuosi,kaip isspausta citrina....
aciu
aciu
Tu gal pasijuoksi is mano patarimo, bet kai as pati vasara juodai sirgau pries kelis metus ir net galvojau, kad klumpes uzversiu, patare man protingi zmones nuvaziuoti i sventas vietas, zvakele uzdegti, pasimelsti uz sveikata. Netoli ta sventa vieta buvo, o ir as nesu labai tikinti tokiais dalykais, ale nuvaziavau, galvoju, vis tiek nieko neprarandu. Ir ka sau galvoji-po savaites man gydytojai PAGALIAU bent jau liga surado Ir emesi gydyti, o kai emesi gydyti-tai ir pagijau.
Ar sutapimas tai, ar tikrai stebuklinga vieta, bet pabandziau Pabandyk ir Tu, gal i Ausros Vartus nueiti, jei vilniete, pasimelsti uz vaiku sveikata
Labas rytas
Krištoline ledi, linkiu, kad dukros greičiau pasveiktų
Nieko nežiūriu šiom dienom
Krištoline ledi, linkiu, kad dukros greičiau pasveiktų
Nieko nežiūriu šiom dienom