Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

QUOTE(Lionesss @ 2015 06 16, 11:37)
Žanackos be galo gaila, tokia jauna, tokia grazi ir talentinga dainininke ;(
Bet as vis galvojau, ar gali pinigai padaryt stebukla, deja, NEGALI. Mano tetis su tokia pacia stadija irgi beveik 2 metus pratrauke. Stebejausi, negi medikai atrado kazka naujo pagaliau sitai klastingai liga ir siandien be galo nuliudau, deja, ne...te buna lengva jai zemele  4u.gif

Va va ta pati pagalvojau, kad pries vezi jokie milijonai nepades verysad.gif Ir tokia gyvenimo beprasmybe uzplusta... Sitiek milijonu skiriama karo pramonei, o stai vezys vis dar neiveikiama liga.
I tema apie filmus: pradejau uzvakar ziureti filma "Бомбила"
http://www.seasonvar...53-Bombila.html
Panasus i "Ciuzoj sredi svojix"
Raso, komedija, detektyvas, nu blyn, man i komedija visai nepanasu. Bet patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 16, 03:02)

aišku gaila jauno žmogaus
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 06 16, 09:52)
.Dabar ziuriu Svatji,antras sezonas prastesnis man,perspausta vietomis,bet Artemjevos bei Vasiljevos duetas viska atperka.Man jos nerealios  thumbup.gif
,

Aš vakar pabaigiau 2-ą sezoną. Ir man jis stipriai prastesnis už pirmąjį,o jau pabaiga tai išvis kažkokia tragedija,kaip ir SVATŲ doh.gif Ten pabaigoj susirenka kažkokioj večerinkoj visi,o čia dar "gražiau" doh.gif Trečio sezono tikiuosi nebus..
Ir dabar pradėjau senokai savo eilės laukusi Sklifo paskutinį sezoną/ Ech,dūšia atsigauna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 06 16, 11:00)
... Sitiek milijonu skiriama karo pramonei, o stai vezys vis dar neiveikiama liga....

va čia tai pritariu, galėtų kilniems tikslams nukeliauti pinigėliai.
... o gyvenimo pabaiga ko gero mažai kam yra džiaugsminga "santuoka su amžinybe" (kaip pasakė anūkei savo duobę suradęs senelis iš filmo "Bab Aziz" - patikęs man ramus ir gerietiškas filmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 16 birželio 2015 - 17:27
QUOTE(kami_ @ 2015 06 15, 21:35)
Vakarui išsrinkau Джунгли . Vakar per TV pažiūrėjau mažiau nei pusė-sudomino ax.gif

Lengvas, nuotaikingas filmas. Tinkamas vakarui po darbų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 16, 03:02)

liudna ir gaila:(
mano metu...
Atsakyti
Laba

Диверсант 2004-2007
http://kinozal.tv/de....php?id=1338344
is pradziu labai patiko, puoliau ziuret, bet kazkaip vienu momentu sumaniau lyginti si bei ta veikinejau ir idomumo gyslele nutruko... Palikau vyrui-pribaigti iki galo
Atsakyti
Labas vakaras

Aš tik dabar susivokiau, kad ryt jau ketvirtadienis,
o įsivaizdavau kad šiandien antradienis.
Visai jau galva susisuko. doh.gif

Nelabai ką randu sau tinkamo žiūrėti, o vakaro seansui taip norisi kažko.
Tai ieškojau, ieškojau už ko čia užsikabinti, šį bei tą susiradau,
tai tris vakarus iš eilės žiūrėjau po vieną seansą.

1. ''Домработница'' /2015/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1350078

Žmona, nieko neįtardama, įsidarbina namų tvarkytoja pas vyro meilužę.
Sūnus įsimyli į tą meilužę.
V.ž. kriminalo ir melodramos miksas.
Jei ne žmonos nuovoka ir atkaklumas tai nežinia kaip viskas pasibaigtų.

user posted image

2. ''Молодожены'' /2012/
анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=952897

Prieš tris metus žiūrėjau pirmą kartą, ir va dar kartą pažiūrėjau kartu su vyru.
Atokvėpiui- pats tas, labai tinkantis. Šeimyninis.
Kaip gražu kai tokia šeima wub.gif
Rekomenduoju.

user posted image

3. ''Экскурсантка (Ekskursantė)''/2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1302089

Esat dauguma jau jį žiūrėjusios, ir aptartas šis filmas ankstesnėse temose ne kartą,
o mes va tik dabar prisiruošėm pažiūrėti.
Tai nenoriu daug kartotis, labai trumpai:
Pats filmas- gana jautrus. Jausmingas, emociškai sukrečiantis.
Tiesa, kas nepatiko mums filme, tai ta įterpta foninė melodija,
per daug jau tokia slogi, vos ne gedulinga.

Žiūrėjom mes jį vos ne iki 01 val nakties.
Viena tik aišku- tik ne vidurnaktį ir ne prieš miegą tokius filmus žiūrėti.
Man visi miegai išgaravo, apie trečią nakties tik užmigau.
O vyras po šio filmo visą naktį karą sapnavo, kažkokius dar rugius, grūdus doh.gif
Man labiau pasisekė- sapnavau kažkokį sodžių, žydintį sodą rolleyes.gif
V.ž. atsikėlėm ryte nepailsėję. Va taip va su tais žiūrėjimais nakčia būna.

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 06 17, 21:01)
Aš tik dabar susivokiau, kad ryt jau ketvirtadienis,
o įsivaizdavau kad šiandien antradienis.
Visai jau galva susisuko. doh.gif
1. ''Домработница'' /2015/
2. ''Молодожены'' /2012/
3. ''Экскурсантка (Ekskursantė)''/2013/

Jo, greitai tos dienos bėga ax.gif
Reikės kada pažiūrėti šiuos filmus, ačiū smile.gif
Aš vakarais pradėjau žiūrėti Любовь в большом городе(1,2,3), antrą dalį esu mačiusi, o pirmos ir trečios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 06 17, 21:15)
Aš vakarais pradėjau žiūrėti Любовь в большом городе(1,2,3), antrą dalį esu mačiusi, o pirmos ir trečios schmoll.gif
Geras pasirinkimas smile.gif
Man visos dalys patiko. Kino teatre žiūrėjau. Sausakimša žiūrovų buvo.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 06 16, 17:04)
Aš vakar pabaigiau 2-ą sezoną. Ir man jis stipriai prastesnis už pirmąjį,o jau pabaiga tai išvis kažkokia tragedija,kaip ir SVATŲ  doh.gif  Ten pabaigoj susirenka kažkokioj večerinkoj visi,o čia dar "gražiau"  doh.gif  Trečio sezono tikiuosi nebus..
Ir dabar pradėjau senokai savo eilės laukusi Sklifo paskutinį sezoną/ Ech,dūšia atsigauna  wub.gif

Сваты,vienas is megstamiausiu mano serialu,visi sezonai matyti po keleta kartu,o ta,apie kuria sakai,paskutine serija,man patiko labai,kai Ivan Stepanic sake tosta,verkiau blush2.gif jie ir patys ten verke,is tikruju,ne vaidindami,yra Сваты - 6 сезон - за кадром,4 serijos,viskas kas liko uz kadro,yra kalbama ir apie ta paskutine serija,kad Ivan Stepanic(Фёдор Добронравов)skubejo i lektuva,kitam fimavimui,ir scenai su tostu turejo viena dubli ir neturejo,ar nespejo parasyti jam,teksto,tai sake viska savais zodziais wub.gif

Sklifo,pavydziu ax.gif blush2.gif

Baigiau Принц Сибири,reikejo visa paziureti,tada vertinti.Ne toks ir blogas,sakyciau net geras.Ypac dvi paskutinios serijos.Labai patiko,ir juokiausi,ir pergyvenau,ir asara,kai jaunoji dainavo,nubraukiau.Geras,atsipalaidavimui,sarialas.Noreciau pabuvoti tokiam kaime,su tokiais,nuosirdziais,gerais gyventojais smile.gif

Toliau ziuriu Svatji,ir daugiau nieko g.gif neisirenku.Negaliu suprasti,чего душа желает unsure.gif
Viena zinau,kad neziurint i valandas,einu pasidaryti arbatos prie gabaliuko sokoladinio torto su braskemis ir be jokios gedos,suvalgysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 birželio 2015 - 22:19
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 06 17, 23:15)

Viena zinau,kad neziurint i valandas,einu pasidaryti arbatos prie gabaliuko sokoladinio torto su braskemis ir be jokios gedos,suvalgysiu  biggrin.gif

Oi kaip dabar tas torto gabaliukas tiktu prie rytines kavos biggrin.gif
Pas mane tik laiko ne itin yra, o norimu periureti serialu ir filmu ne vienas yra ax.gif
Atsakyti