Василиса / 2014 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1349832
Sveikos,
Aciu uz geru filmu nuorodas
Домик в сердце- patiko, kaip beje ir Proposal, dievinu Sandra Bullock Grazi istorija su laiminga pabaiga!!!
Моя мама против 2015 patiko Nors Oliai galejo kita aktore parinkti....Manau gyvenime tikrai pasitaiko ir tokiu istoriju
Grazu, kad baigesi laimingai
Aciu uz geru filmu nuorodas
Домик в сердце- patiko, kaip beje ir Proposal, dievinu Sandra Bullock Grazi istorija su laiminga pabaiga!!!
Моя мама против 2015 patiko Nors Oliai galejo kita aktore parinkti....Manau gyvenime tikrai pasitaiko ir tokiu istoriju
QUOTE(Visgi @ 2015 06 14, 13:58)
O man dukra be galo grazi
O man labai labai patiko Фотограф 2014... Daug geru aktoriu ir filmas nekasdieninis toks visai. Erzino, kad is lenku kalbos neverte - seniai girdejus, sunku buvo...
Kankinam Бариста 2015 - raso detektyvas- bet to detektyvo trupiniai tiktai.. . Pradzia daug zadanti, toliau ziurim, kad ziuretume, reikia baigti gi....
Kankinam Бариста 2015 - raso detektyvas- bet to detektyvo trupiniai tiktai.. . Pradzia daug zadanti, toliau ziurim, kad ziuretume, reikia baigti gi....
Домик в сердце- patiko, visai nelyginau su originalu, tiesiog žiūrėjau ir tiek
Бариста 2015 - galejo but maximum 2seriju- tampe, tampe ir per ketvirta serija viska parode...
Сегодняшняя премьера
''А зори здесь тихие...'' /2015/
Трейлер-1
Трейлер-1
http://kinozal.tv/de....php?id=1350513
Na jo, gerai kad gerai baigėsi, nes man jau ten nepanašu buvo į gerą pabaigą.
Ir tiesą pasakius link pabaigos mane ta dukra jau pradėjo erzint, jau tokia vietom nerįžtinga, kaip mažas vaikas, marionetė, tikrai. Su antru vyru gyvena o dar vis mamos klauso, ne savo gyvenimą gyvena o mamos, kaip mama modeliuoja taip ir gyvena. Ir buvau tikrai jau pikta, kai ji atėjo jam pasakyt, kad netėkės nemyli ir t.t. Antrą kartą žmogui taip skaudžiai smogti....
''А зори здесь тихие...'' /2015/
Трейлер-1
Трейлер-1
http://kinozal.tv/de....php?id=1350513
QUOTE(kami_ @ 2015 06 14, 17:46)
As du kartus Moya mama protiv ziurejau ir abu kartus nuo 1 serijos pabaigos mane ta mama erzino Materialiste ziauri.
Šiandien baigiau žiūrėti. Mama tai tikrai nenormali tikra despotė ir savanaudė.QUOTE(KlementinaR @ 2015 06 14, 18:59)
Dėl aktorės ir aš taip manau, kad kitą galėjo parinkti. Tikriausiai kad pasitaiko ir tokių atvejų, kai mama ir dukra įsimyli vieną ir tą patį žmogų, tik nenoriu tikėti kad vėliau imamasi iš keršto tokių žiaurių priemonių.Grazu, kad baigesi laimingai
Na jo, gerai kad gerai baigėsi, nes man jau ten nepanašu buvo į gerą pabaigą.
Ir tiesą pasakius link pabaigos mane ta dukra jau pradėjo erzint, jau tokia vietom nerįžtinga, kaip mažas vaikas, marionetė, tikrai. Su antru vyru gyvena o dar vis mamos klauso, ne savo gyvenimą gyvena o mamos, kaip mama modeliuoja taip ir gyvena. Ir buvau tikrai jau pikta, kai ji atėjo jam pasakyt, kad netėkės nemyli ir t.t. Antrą kartą žmogui taip skaudžiai smogti....
QUOTE(spoorga @ 2015 06 14, 22:47)
Бариста 2015 - galejo but maximum 2seriju- tampe, tampe ir per ketvirta serija viska parode...
Tikrai taip, man jis taip pat pasirodė ištemptas.
QUOTE(Visgi @ 2015 06 14, 01:31)
Man pamenu geriausiai ta vieta patiko, kai automobilyje pradėjo bartis,
na kai ji persigalvojo- netekėsiu, o jis- tekėsi, bus vestuvės ir taškas.
Tas toks juokingas akcentas ir tėviškas rūpestis, meilė vaikams.
Nepaprastas gamtovaizdis
na kai ji persigalvojo- netekėsiu, o jis- tekėsi, bus vestuvės ir taškas.
Tas toks juokingas akcentas ir tėviškas rūpestis, meilė vaikams.
Nepaprastas gamtovaizdis
Is tikruju mergina man nelabai itikinamai vaidina, kai kurie epizodai dirbtini, kazkaip neitikino
gamta grazi, jauciu nostalgija tau sukelia
QUOTE(vikaliu @ 2015 06 15, 18:16)
Is tikruju mergina man nelabai itikinamai vaidina, kai kurie epizodai dirbtini, kazkaip neitikino gamta grazi, jauciu nostalgija tau sukelia
Man ta mergina tokia keistoka, labai nemoteriška. Dar pamenu taip ir pagalvojau- iš kur jie ją ištraukė? Net pasidomėjau kas ji per viena. Ir pasirodo ji man matyta, buvo tose filmuose kuriuose žiūrėjau.
Aha, sukelia, dar ir kaip. Nors aš Armėnijoje nesu buvusi, o Gruzijoje porą kart esu, tačiau gamtovaizdis labai labai panašus.
Labas vakaras
Galvoju ką čia pažiūrėti vakare Diena šiandien Pusbrolis apsigynė baigiamąjį darbą- gavo 9, o katedros, kurioje dirbu doktorantas disertaciją apsigynė Pirmą kartą teko stebėti disertacijos gynimąsi, bet pati planuoju tik magistrą baigti
Visgi, mane ta dukra iš Moya mama protiv irgi savo elgesiu nervino, tiesiog mažas, nesubrendęs vaikas
Galvoju ką čia pažiūrėti vakare Diena šiandien Pusbrolis apsigynė baigiamąjį darbą- gavo 9, o katedros, kurioje dirbu doktorantas disertaciją apsigynė Pirmą kartą teko stebėti disertacijos gynimąsi, bet pati planuoju tik magistrą baigti
Visgi, mane ta dukra iš Moya mama protiv irgi savo elgesiu nervino, tiesiog mažas, nesubrendęs vaikas