Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

Василиса / 2014 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1349832
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Aciu uz geru filmu nuorodas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Домик в сердце- patiko, kaip beje ir Proposal, dievinu Sandra Bullock wub.gif Grazi istorija su laiminga pabaiga!!!

Моя мама против 2015 patiko 4u.gif Nors Oliai galejo kita aktore parinkti....Manau gyvenime tikrai pasitaiko ir tokiu istoriju sad.gif
Grazu, kad baigesi laimingai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 14, 13:58)

Kol kas man ta mama labiau patinka nei ta dukra.

O man dukra be galo grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 06 14, 20:28)
O man dukra be galo grazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi dukra labai graži smile.gif
Софья Озерова. Gimė 1995m.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 14 birželio 2015 - 20:22
O man labai labai patiko Фотограф 2014... Daug geru aktoriu ir filmas nekasdieninis toks visai. Erzino, kad is lenku kalbos neverte - seniai girdejus, sunku buvo...
Kankinam Бариста 2015 - raso detektyvas- bet to detektyvo trupiniai tiktai.. doh.gif . Pradzia daug zadanti, toliau ziurim, kad ziuretume, reikia baigti gi.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 14 birželio 2015 - 20:55
Домик в сердце- patiko, visai nelyginau su originalu, tiesiog žiūrėjau ir tiek smile.gif
Atsakyti
Бариста 2015 - galejo but maximum 2seriju- tampe, tampe ir per ketvirta serija viska parode...
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

''А зори здесь тихие...'' /2015/
Трейлер-1
Трейлер-1
http://kinozal.tv/de....php?id=1350513

user posted image
QUOTE(kami_ @ 2015 06 14, 17:46)
As du kartus Moya mama protiv ziurejau ir abu kartus nuo 1 serijos pabaigos mane ta mama erzino doh.gif Materialiste ziauri.
Šiandien baigiau žiūrėti. Mama tai tikrai nenormali doh.gif tikra despotė ir savanaudė.
QUOTE(KlementinaR @ 2015 06 14, 18:59)
Моя мама против 2015 patiko 4u.gif Nors Oliai galejo kita aktore parinkti....Manau gyvenime tikrai pasitaiko ir tokiu istoriju sad.gif
Grazu, kad baigesi laimingai ax.gif
Dėl aktorės ir aš taip manau, kad kitą galėjo parinkti. Tikriausiai kad pasitaiko ir tokių atvejų, kai mama ir dukra įsimyli vieną ir tą patį žmogų, tik nenoriu tikėti kad vėliau imamasi iš keršto tokių žiaurių priemonių.
Na jo, gerai kad gerai baigėsi, nes man jau ten nepanašu buvo į gerą pabaigą.
Ir tiesą pasakius link pabaigos mane ta dukra jau pradėjo erzint, jau tokia vietom nerįžtinga, kaip mažas vaikas, marionetė, tikrai. Su antru vyru gyvena o dar vis mamos klauso, ne savo gyvenimą gyvena o mamos, kaip mama modeliuoja taip ir gyvena. Ir buvau tikrai jau pikta, kai ji atėjo jam pasakyt, kad netėkės nemyli ir t.t. Antrą kartą žmogui taip skaudžiai smogti....
QUOTE(spoorga @ 2015 06 14, 22:47)
Бариста 2015 - galejo but maximum 2seriju- tampe, tampe ir per ketvirta serija viska parode...
Tikrai taip, man jis taip pat pasirodė ištemptas.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

''Старшая дочь'' /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1350706

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 14, 01:31)
Man pamenu geriausiai ta vieta patiko, kai automobilyje pradėjo bartis,
na kai ji persigalvojo- netekėsiu, o jis- tekėsi, bus vestuvės ir taškas.
Tas toks juokingas akcentas ir tėviškas rūpestis, meilė vaikams.
Nepaprastas gamtovaizdis wub.gif

Is tikruju mergina man nelabai itikinamai vaidina, kai kurie epizodai dirbtini, kazkaip neitikino g.gif
gamta grazi, jauciu nostalgija tau sukelia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 06 15, 18:16)
Is tikruju mergina man nelabai itikinamai vaidina, kai kurie epizodai dirbtini, kazkaip neitikino g.gif gamta grazi, jauciu nostalgija tau sukelia wub.gif
Man ta mergina tokia keistoka, labai nemoteriška. Dar pamenu taip ir pagalvojau- iš kur jie ją ištraukė?
Net pasidomėjau kas ji per viena. Ir pasirodo ji man matyta, buvo tose filmuose kuriuose žiūrėjau.
Aha, sukelia, dar ir kaip. Nors aš Armėnijoje nesu buvusi, o Gruzijoje porą kart esu, tačiau gamtovaizdis labai labai panašus.

Jau kaip man gražu wub.gif
Monika Linkytė - Po dangum

Labas vakaras
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Galvoju ką čia pažiūrėti vakare ax.gif Diena šiandien thumbup.gif Pusbrolis apsigynė baigiamąjį darbą- gavo 9, o katedros, kurioje dirbu doktorantas disertaciją apsigynė thumbup.gif Pirmą kartą teko stebėti disertacijos gynimąsi, bet pati planuoju tik magistrą baigti ax.gif
Visgi, mane ta dukra iš Moya mama protiv irgi savo elgesiu nervino, tiesiog mažas, nesubrendęs vaikas doh.gif
Atsakyti