QUOTE(sena pažįstama @ 2015 06 07, 06:02)
Labiausiai isgyvena ne tevai, o vaikai.
Jų atveju- tėvai. Vaikų jie neturi.
QUOTE(kami_ @ 2015 06 07, 21:41)
Моя мама против/2015- žymiai labiau patiko
Aš dar nežiūrėjau jo.
Baigiau
''Личная жизнь доктора Селивановой (Пленники Луны)'' /2007/Visai man patiko. O žiūrėt pradėjau tik išskirtinai dėl
Анатолий Лобоцкий.
Jis man visad toks itin natūralus, paprastas. Nežinau kaip čia jam taip pavyksta suvaidinti.
Genialumas paprastume.
Ходили слухи о романе Анатолия Лобоцкого и Ирины ПеговойTaip pat ypač patiko su savo
bajeriais Анна Якунинаir
Юлия Куварзина.
Tik nepatiko 9-oje serijoje ta nesąmonė kurią Селиванова iškrėtė.
Ir labai nepatiko, erzino jos tas senyvas antrasis vyras, o tiksliau pati Selivanova.
Pusryčius vyrui ryte paduok, arbatos įpilk į puodelį ir atnešk palei nosį pastatyk
O tas sėdi kaip caras prie stalo, lyg rankos nudžiūtų jei sumuštinį susiteptų ar cukraus į puodelį įsidėtų, na
vapšče Žiūrėjau ir galvojau- siaubas, na ar rimtai taip būna?
Įdomu buvo žiūrėti, kaip jos ir Шурико atsitiktinė pažintis peraugo į gilesnius, stipresnius jausmus.
Ji gydytoja, jis benamis, praeityje buvęs sėkmingu architektu.
Patiko ta vieta, kur jį, dirbančiu sargu, pastebėjo jo tuometinis darbdavys ir suteikė galimybę dirbti savo darbą,
(patikėdamas žmogumi ir jo gebėjimais) užimti deramas pareigas.
Na ir žinoma patiko tas firminis Анатолияус Лобоцко ''Здрасти''
QUOTE(kami_ @ 2015 06 08, 10:24)
Aš irgi laukiu
Man patiko tai, kad kai baigėsi I-as sezonas, tuoj pat, ilgai nelaukus, informavo, kad rudeniop bus ir II-as.
Svarbu, kad išlaikytų tokį patį dėmesį kaip ir I-me sezone. Bent jau, kad labai žiauriai nenusivažiuotų į lankas.