Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

o as sergu kaip senai sirgau.... doh.gif nosis varva, galva plysta, maziukui ir angina doh.gif buvome lauke ryte, eisim gal dar i vakara, man sveikatos nulis, tik filmus ziureti ax.gif tai ziuriu sashka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2015 06 06, 15:17)
mergai, a jums avatarai matosi? ta prasme, as siam puslapy tik Visgi avatara matau, nu ir sava blink.gif
truputi galva perkaito nuo ravejimo blush2.gif

man visu matosi....

as ryte kiek pasiravejau, bet kai nera sveikatos, nebesikankinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 06 06, 15:17)
belangej dirbi?
mergai, a jums avatarai matosi? ta prasme, as siam puslapy tik Visgi avatara matau, nu ir sava blink.gif
truputi galva perkaito nuo ravejimo blush2.gif
Aukstaitijoj ir karsta, sausa biggrin.gif

Belangėj,bet ne toj,kurią tu turbūt pagalvojai smile.gif Dienos šviesos plieskia,ne akis plešia doh.gif
Man matosi visi avatarai
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 06 06, 18:47)
Belangėj,bet ne toj,kurią tu turbūt pagalvojai smile.gif  Dienos šviesos plieskia,ne akis plešia  doh.gif
Man matosi visi avatarai

pagalvojau apie ta blush2.gif
tai kas cia man su tais avataru nematymais? nebesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 06 05, 17:38)
Tiktai idomus man ju (aktoriu) gyvenimas. Jau keturi vaikai ir vis "V poiske"
Na tas tavo "V poiske" tai gerai čia, taikliai. Gyvenimas - vitražas.

Prieš mėnesį, mūsų giminėj atsirado toks "V poiske". Šokas visiems.

Mes su vyru tik dabar bebaigiam atsigauti nuo tokio netikėtumo.

Tobula pora buvo. Tobula.
Darniai, gražiai gyveno, jokių žalingų įpročių, meilė iki negaliu, visur kartu, bendri pomėgiai, interesai, kaip sakoma душа в душу.
Sutiko kitą moterį. Meilė iki apsvaigimo- nėrė stačia galva. Net pats paaiškint negali nei žmonai nei tėvams- myliu ir viskas.
Žmonai savo neturi jokių priekaištų.
Ir kaip buvo jiems (sutuoktiniams) sunku važiuoti pas jos (žmonos) tėvus ir pranešti žinią, kad jiedu skiriasi ir jam ištarti
''a t s i p r a š a u, kad įskaudinau jūsų dukrą ir kad mūsų santuoką išyra tik dėl mano kaltės, nes sutikau ir pamilau kitą moterį''.
Neištvėręs, puolė žmonos mamai į glėbį, verkdamas, pasikukčiodamas, apsikabinęs sakė- ''atsiprašau, aš labai labai labai atsiprašau''.

Giminėj, jie buvo mums patys artimiausi- patys patys geriausi draugai.
Joks 12-likos metų skirtumas, tarp mūsų, nesijautė.
Mano vyras toks kompanijos siela, charizmatiškas, su visais ras bendrą kalbą, net su tais kur rodos jokių būdų ledų nepralauši.
Vienu žodžių, prisiminimų- marios.
O dar kas skaudžiausia, jis - mano pusbrolis, o ji - mano vyro pusseserė.

Mūsų giminėj tai pirmas atvejis.
Niekada nemaniau, kad bus taip skaudu, ir kad labai daug žmonių palies tas skausmas. O skauda visiems. Ypač tėvams.
Mūsų giminė yra petys į petį- visi mes savo reikalus ir puls padėt kitam, savo artimam, visada.
Tai yra tokia labai tvirta užuovėja. Aš net nemoku apsakyti.
Įvardinant Giminę, aš neturiu omeny Giminės plačiąja prasme, tik pats artimiausias ratas (mano mama yra iš penkių vaikų šeimos).
Tai mums dabar ir už vieną širdį skauda, ir už kitą, nors persiplėšk doh.gif

Tai netikiu aš tom bla bla bla, ir nereik man tų pasakų, kad melodramos ir dramos kuriamos iš lempos.
Pats gyvenimas ir kuria tokį žanrą, ne kitokį.
Tokį dabar scenarijų galėčiau parašyti, kad tikrai visas melodramas pranoktų.
Gyvenime niekada negali būti tikras kad viskas yra ir bus ok.
Gali kalbėti už save, bet ne kito vardu, ir tik gyvenimas parodys ar tai buvo tikra ar tai tik saviapgaulė.

Dar kaip tyčia per EV transliaciją mano favoritė buvo Goodbye to Yesterday
Kas supranta kalbą, tai supras doh.gif
Dovanok spoorga, kad šitaip ne į temą pabumbėjau verysad.gif

Auginam du sūnus.
Niekada negali žinoti dėl savo vaikų pasirinkimo, ypač kardinalių, kad ir kokie geri tarpusavio santykiai bebūtų.
QUOTE(vikaliu @ 2015 06 05, 18:51)
Aciu Visgi, tau taip gero vakaro ir grazaus savaitgalio 4u.gif
Dėkui smile.gif
QUOTE(Julsita @ 2015 06 06, 15:41)
Na va,o kai kam toj Dzūkijoj tenka dirbti visą savaitgalį ir dar iki 20val verysad.gif Gerai,kad belangėj,ne taip "obidno",kai nematai,kad už lango fantastiškas oras
Ojei ojei, užjaučiu :4u
QUOTE(sapniukass @ 2015 06 06, 16:17)
mergai, a jums avatarai matosi? ta prasme, as siam puslapy tik Visgi avatara matau, nu ir sava blink.gif truputi galva perkaito nuo ravejimo. Aukstaitijoj ir karsta, sausa biggrin.gif
Ale tai matai kokios mes zviazdos, tik mudvi matomės su tais avatarais biggrin.gif O jei rimtai, tai per kompą matau visų, o per mobilų- nei vieno.
QUOTE(Whagati @ 2015 06 06, 17:19)
o as sergu kaip senai sirgau doh.gif nosis varva, galva plysta, maziukui ir angina
Nuoširdžiai užjaučiu. Žinau ką reiškia vasarą sirgti, neduokD. Sveikit.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 06, 18:33)
Dovanok spoorga, kad šitaip ne į temą pabumbėjau verysad.gif

Baik... tu man cia. mirksiukas.gif
As viska suprantu-negali niekada zinoti, kas saus i galva, i sirdi, i siela... Gyveni vienaip, bet vienakart nei is sio nei is to gali viskas apsiversti aukstyn kojom, gali netgi ir nebuti kito objekto salia, o nutrukti kazkas tarp dvieju zmoniu...

Bet Екатерина Климова "v poiske" turejau minti, kad ji jau ne pirma kart "suklysta"... Manau as nedrisciau, man butu nedrasu, bet gal as ir klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 06 birželio 2015 - 19:43
QUOTE(Visgi @ 2015 06 06, 14:47)
"Моя мама против" /2015/

Korikova niekada nepatiko, nes ji tokia vienoda,
o veidas toks bejausmis
serialas visai nieko, tik ja ta mamytė visiška egoistė padaryta
na Bondarenkos fanatėms patiks wink.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam laukiam
user posted image
treileris
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 06, 19:33)
Na tas tavo "V poiske" tai gerai čia, taikliai. Gyvenimas - vitražas.

Prieš mėnesį, mūsų giminėj atsirado toks "V poiske". Šokas visiems.

Visgi, tu papasakojai mano gyvenima blush2.gif Taip, per zmoniu skyrybas pergyvena visa gimine. Labiausiai isgyvena ne tevai, o vaikai. Maniskis del skyrybu kaltino save ir bande zudytis... Pradzioj buna sokas. Paskui prisiminimu era, paskui gimines bandymas sutaikyti, paskui barniai su to zmogumi, su kuriuo nugyvenai ilgus metus ranka rankon, paskui turto dalybos ir daug daug siuksliu... Lieka tik sirdis kaip sachara ir amzinas klausimas-kas buvo pas mus negerai. O viskas buvo idealu, tiesiog tam zmogui per makaule ar kuri ten gala nezemiska "meile" smogia. Ir taip smogia, kad zmogus nei mato, nei girdi, lyg narkotiku pavartojes, o visa artima iki siol aplinka ima ji erzinti iki koktumo.
Ka pasakysiu? O gi remsiuosi senoliu ismintimi: kai Dievas uzveria duris, atveria langus. drinks_cheers.gif Tie zodziai labai teisingi. Nezinosi, del kokiu priezasciu Dievas taip padaro. Mano atveju, Dievas pasalino sutuoktini tam, kad as sutikciau tikraji vyra, tikra Teva net ne jo vaikams. Dabar ziuriu i praeiti ir juokas ima is savo asaru ir aimanu. Savo giminej as buvau pirma, kuri issiskyre. Po manes skyresi paskui kaip aritmetinej progresijoj. Visus meiles uzkankino doh.gif Pasidalino gimines, issidalino draugai... Taip jau bus. Eis laikas, ir sokas praeis, zaizdos uzgis, tas giminaitis darys vienoki ar kitoki sprendima(tuoksis su ta moterimi arba pasitampys, kol meile kankina ir atgal i seima gris-tokiu irgi pavyzdziu savo giminej turiu), jus vel ismoksit visi bendrauti, bet paeiliui: su ta palikta giminaite, kita karta susitiksit su tuo jos vyru. Bendrausit maloniai, vel baliavosit, vel viskas stos i savas vezes. Skyrybos-vis tik ne laidotuves. drinks_cheers.gif Reikia tik ismokti diplomatinio bendravimo su abejomis pusemis, vengiant pokalbiu ir pletku apie vienus ir kitus.

I tema: ziurejom
Полное превращение, smagi komedija, visai nekvaila ir gerai padaryta thumbup.gif
treileris
https://www.youtube....h?v=_g0pVTvSyoc
Beieskodama treilerio siam filmui, radau dar viena smagia ziureta komedija, jei kas nematet-pasiziurekit, tikrai jegova thumbup.gif
Призрак treileris
https://www.youtube....h?v=hJVPzhnvrmg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 07 birželio 2015 - 05:21
sveikos,
žiūriu Sklifą 2 sezoną, ką tik Larisa mirė unsure.gif
nesitikėjau...
Atsakyti
Своя-чужая (Ищейка) / 2015 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1348015
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 06 04, 23:11)
''Я думал, ты будешь всегда'' /2013/
Labai patiko, nes toks neįprastas, verčiantis pasukti galvą.
Su savo įžvalgom turėjau du variantus, tai neapsirikau, vieną iš jų atspėjau.

drinks_cheers.gif Labai patiko... Tikrai neiprastas.Su fantastiniais elementais, bet jie netrukde.
Labai jaudinantis, ypac filmo pabaigoje, emociju pliupsnis net gerkle uzspaude.
Pradzioj galvojau visai apie kita varijanta-kad vyras negali gyventi be savo mirusios zmonos. Bet kai ivykiai pasisuko kita linkme, as irgi atspejau, kas guli tame kape.
Visgi, aciuuu

Sveikutes
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 06 05, 00:11)

Na, ir kaip pabaigus jį, patiko? Man tai nieko, ramus toks. Aš jį žiūrėjau pagrinde tik dėl man patinkančių aktorių.
Tik man jau ta Marija nelabai kokia tai schmoll.gif

Neblogas ax.gif ir gi žiūrėjau tik dėl patinkančių aktorių, o ta Marija ir man ne itin patiko ax.gif
Aš irgi laukiu Непридуманная жизнь premjeros, dar Невеста ir visų kitų laukiu biggrin.gif
Моя мама против/2015- žymiai labiau patiko nei Во имя любви, aišku buvo kas nervindavo vos vos, bet visumoj tikrai patiko filmas smile.gif
Atsakyti