laba vakara, startavau su "Бессмертник 4. Рай там, где ты" - pasaka tęsias toliau:)
Labas rytas
Vakar pradėjau žiūrėti Судьба Марии /2012/, kažkada truputį per tv teko matyti, dabar prisiruošiau, dar nebaigiau, bet atrodo neblogas filmas
Vakar pradėjau žiūrėti Судьба Марии /2012/, kažkada truputį per tv teko matyti, dabar prisiruošiau, dar nebaigiau, bet atrodo neblogas filmas
Sveikos
Kažkaip nepamenu, kad kas būtų žiūrėję Офицерские жены. Pažiūrėjau, nu man tai nerealus Šeimos saga nuo 1940, o turėtų būti pagal aprašymą iki 2002. Tai kaip suprantu bus tęsinys, nes pasibaigė ties 1962 metais. Nu tik ta Olga Arntgolc biški nervina, bet visumoje tai labai labai patiko.
Kažkaip nepamenu, kad kas būtų žiūrėję Офицерские жены. Pažiūrėjau, nu man tai nerealus Šeimos saga nuo 1940, o turėtų būti pagal aprašymą iki 2002. Tai kaip suprantu bus tęsinys, nes pasibaigė ties 1962 metais. Nu tik ta Olga Arntgolc biški nervina, bet visumoje tai labai labai patiko.
Labas,
vakar bandziau ziuret ,,kaimo mokytojas", nu kazkaip panasiai, bet aktorius ir puse serijos ispudzio nepaliko
neberandu ka ziuret
vakar bandziau ziuret ,,kaimo mokytojas", nu kazkaip panasiai, bet aktorius ir puse serijos ispudzio nepaliko
neberandu ka ziuret
Sapniuk
QUOTE(kami_ @ 2015 05 13, 19:55)
Čia yra sąrašas mano matytų filmų, gal kas sudomins https://app.box.com/...ez3pnqws7lh4z0y
QUOTE(sapniukass @ 2015 06 04, 09:50)
Labas,
neberandu ka ziuret
neberandu ka ziuret
Manes "Kaimo mokytojas" irgi nekabino, kankinausi pusantros serijos, meciau.
Is rusisku neziuriu nieko, man kol kas nepagamina, kad ziurint nebutu gaila laiko Ziuriu uzsienietiskus: "Teksaso sukilimas" ir detektyvinius "Juodasis sarasas", abu patinka
aš žiūriu dabar Принц Сибири
linksmas ir maloniai žiūrisi
linksmas ir maloniai žiūrisi
QUOTE(ErikaN @ 2015 06 04, 08:54)
Sveikos
AŠ ŽIŪRĖJAU ŠITĄ SERIALĄ, LABAI PATIKO, TIK KADA TAS PRATESIMAS?
QUOTE(TaGre @ 2015 06 04, 14:34)
AŠ ŽIŪRĖJAU ŠITĄ SERIALĄ, LABAI PATIKO, TIK KADA TAS PRATESIMAS?
Aš taip ir tikėjausi, kad TaGre atsilieps O pratęsimo jaučiu teks laukti kokius metus
Sveikos
«Воронины» возвращаются
«Воронины» возвращаются
Истребители (Штурмовики) 2013- palikau vyra kariaut-neuzkabino.
"Flinstounas" plius erzino.
Вместо нее 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1337412
Labai fainas. Visko yra ir meiles ir intrigu.
Евгения Осипова man nelabai patinka, bet cia nieko, tiko. Вероника Пляшкевич-labai patinka man si aktore, tik blogiete vaidina. Bet jos heroja savaip uzjauciu- suprantu. Silpnas man "jaunikio" aktoriaus vaidmuo.
Bet visumoj susiziurejo gerai. Patiko
Rekomenduoju
"Flinstounas" plius erzino.
Вместо нее 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1337412
Labai fainas. Visko yra ir meiles ir intrigu.
Евгения Осипова man nelabai patinka, bet cia nieko, tiko. Вероника Пляшкевич-labai patinka man si aktore, tik blogiete vaidina. Bet jos heroja savaip uzjauciu- suprantu. Silpnas man "jaunikio" aktoriaus vaidmuo.
Bet visumoj susiziurejo gerai. Patiko
Rekomenduoju