Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 05 30, 13:57)
''Грешник'' /2015/

visai toks nieko filmukas
šventa tiesa, kad nereikia praeityje kapstytis
kartais nežinojimas, daug geriau
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

''Провидица (Джуна)'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1345682
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 05 30, 11:26)
Tai va ziuriu, jau desimtoj serijoj.

Oi,tai jau ir mane aplenkei biggrin.gif Aš dar tik 8-ias serijas pažiūrėjau,bet man nuo pirmos serijos tiko. Gal kad jau vyras buvo nuteikęs,kad gera komedija,tai jau nepriekabiavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 05 29, 22:19)
as pradejau ziureti Saska....100 seriju, bet jau atsibodo ieskoti gero filmo, kol kas patinka  smile.gif

geras tas filmas - pakentėk 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 30, 08:58)
Kokie vyrai nuotraukoje tam "Истребители" bigsmile.gif  -

tai bent jau vien dėl Дмитрий Дюжев - verta žiūrėt pastarąjį filmą - bent jau man cool.gif wub.gif wub.gif
user posted image
----
laba, vis dar su istriebyteliais esu:)
Atsakyti
Laba smile.gif
Šiandien pradėjau žiūrėti, o baigsiu turbūt rytoj žiūrėti- Неуловимые/2015 ax.gif Kol kas sakyčiau neblogas filmas, tikiuosi tokia pati nuomonė liks ir jį visą pažiūrėjus ax.gif
Atsakyti
baigiau žiūrėti - ''Истребители - 2. Последний бой'' 2 сезон /2015/ - patiko 4u.gif
Atsakyti
Labuka, mergaitės. Na ką, pribrendau ir padariau. Taigi antrą kartą pažiūrėjau "Верни мою любовь", visas serijas surijau per savaitglį. Kad sąžinė negraužtų, pasidariau visu ruošos darbus, apsitvarkiau, pridariau valgyti ir pasinėriau į filmą. Ką galiu pasakyti, žiūrėjau žymiai jausmingiau, gal dėl to, kad nereikėjo laukti naujų serijų kaip praeitą kartą, tai filmas plaukė tolygiai, jei praeitą kartą graudinausi labai mažai, tai dabar net paašarojau vietomis. Atradau daug epizod, kurių buvau neužfiksavusi, o ir patį filmą žiūrėjau truputį kitaip, nes jau žinojau turinį, labiau gilinausi į Ilonos ir Antono personažus, gražiai žiūrėjosi Dėdės Vasios ir Valentinos pora. Na ir pagrindinių herojų meilės peripetijos. Vienu žodžiu patyriau didelį malonumą.
O čia prisiminimams sužadinti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas smile.gif
Gal jau vasara ateis pagaliau ax.gif
amirrr, aš irgi jį du akrtus pažiūrėjau ir dabar dar kartais kokią seriją pažiūriu smile.gif Ir kaip anksčiau minėjau tai vienintelis serialas, kurį žiūrint mačiau, kad mama ašarojo ax.gif
Nanolyubov kai žiūrėjau 2014 pavasarį tai Bondarenko taip nesudomino, kaip pažiūrėjus VML, dabar kiekvienos premjeros laukiu su juo biggrin.gif
Atsakyti
Неуловимые/2015- duočiau 9 iš 10, pilnas veiksmo ax.gif
Atsakyti
Labuka, šiluma veikia biggrin.gif tuščia čia, veiksmo nėra lotuliukas.gif
baiginėju "Вместо нее " tai vai nieko, lengvai žiūrisi ax.gif
Atsakyti
laba vakara, pradėjau vėl dirbt, tai irgi nėra kada su filmai draugaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 30, 15:04)
''Верни меня'' /2015/

pati tema gal ir nieko, bet tas jaunas aktorius tai man nelabai patiko
jis visiškai nesižiūrėjo greta tos vyresnės moters