nesenai mano matyti:
Za Chuzhie Grehi -lengvai ziurimas ir greitai pamirstamas...
I.v.Gore.i.V.Radosti - truputi gaila praleisto laiko...
Istina.v.vine - dirbant buitinius darbus buvo kaip fonas...
Вместо неё - neblogas
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 27, 07:13)
Mane, mane erzina uzkadrinis juokas, as ta baisuokle
Bet VML ir man nepatiko, kankinausi, kol meciau
Bet VML ir man nepatiko, kankinausi, kol meciau
Zinau, dar labai Tekse erzino tas juokas... Niekaip jai neirodziau, kad nekreiptu demesio, o ziuretu i turini
Tai ir sakau, kad tie asmeniniai ispudziai kazkaip keistai...
QUOTE(spoorga @ 2015 05 26, 21:25)
Todel, dabar, kai parekomendavat Svatji, apturejau vilti, kad bus komediju komedija, na kaip Voroniny.
Rytoj kibsiu. Vyras i komandiruote isvaro, nieks netrukdys
Tai turiu viltį kad ir patiks Man jį mano vyras rekomendavo. Reise pradėjo žiūrėt ir parašė sms ,kad būtinai sisųčiausi,nes jis jau vienas fūroj sėdi ir balsu žvengia, Čia lyg užkadrinio juoko nėra Nes aš jo negirdžiu
sveikos, bukit geros,idekit nuoroda, is kur atsisiust ISTREBITELI - 2_?
Sim, gal gali rusiškai parašyti, neverčia man vertėjas į tokį žodį (bandžiau naikintojas versti)
Kaip gerai , kad yra šita tema ir bendrai SM forumas, kur glima pabendrauti, nes su vyru kalbantis kartais gaunasi toks stilius:
Kaip vyraas kalbasi su žmona 0:33 min
Kaip gerai , kad yra šita tema ir bendrai SM forumas, kur glima pabendrauti, nes su vyru kalbantis kartais gaunasi toks stilius:
QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 27, 20:33)
1. Sim, gal gali rusiškai parašyti, neverčia man vertėjas į tokį žodį (bandžiau naikintojas versti)
2. Kaip gerai , kad yra šita tema ir bendrai SM forumas, kur glima pabendrauti, nes su vyru kalbantis kartais gaunasi toks stilius:
2. Kaip gerai , kad yra šita tema ir bendrai SM forumas, kur glima pabendrauti, nes su vyru kalbantis kartais gaunasi toks stilius:
1. Sim kalba apie Истребители: Последний бой. Tik as ziuriu onlaine.
2.
QUOTE(Sim@ @ 2015 05 27, 13:54)
sveikos, bukit geros,idekit nuoroda, is kur atsisiust ISTREBITELI - 2_?
http://kinozal.tv/de....php?id=1338277
QUOTE(ErikaN @ 2015 05 27, 20:40)
aciu
https://my-hit.org/serial/2296/
ziuriu ,,kriminalnoje nasliedstvo", labai neblogas
ziuriu ,,kriminalnoje nasliedstvo", labai neblogas
Laba
Vakar nieko nežiūrėjau, nes buvo kompas maam remontui atiduotas O šiandien baigsiu Visgi rekomenduotą filmą Turėjau pirmą sunkią darbo dieną per truputį daugiau nei mėnesį darbo laiko
Vakar nieko nežiūrėjau, nes buvo kompas maam remontui atiduotas O šiandien baigsiu Visgi rekomenduotą filmą Turėjau pirmą sunkią darbo dieną per truputį daugiau nei mėnesį darbo laiko
Labas rytas
Visgi ačiū už rekomednuotą filmą Vakarui buvo puikus pasirinkimas
Kitą šeštadienį vėl premjera su Bondarenko-Moya mam protiv, kurio tiesą sakant labiau laukiau premjeros nei Vo imia lyubov
Visgi ačiū už rekomednuotą filmą Vakarui buvo puikus pasirinkimas
Kitą šeštadienį vėl premjera su Bondarenko-Moya mam protiv, kurio tiesą sakant labiau laukiau premjeros nei Vo imia lyubov
Siunciuosi "Nebesnij sud" (vertimas butu "Dangaus teismas") su Porecenkovu 2012 m. , tikiuosi geras bus