QUOTE(amirrr @ 2015 05 20, 16:26)
Labai bijojau, kad dėl suomių sužais gailesčio jausmai, tai net gerai, kad jie iškrito, nes neteisingos varžytuvės gaunasi. Jei tai būtų tarp neįgaliųjų, tai tikrai galima lenkti galvas prieš tokius žmones (vėl gi mano nuomonė )
ir daina nuline,pankrokisku tikrai yra geru,nors ir ne mano stilius,bet sita,visai neskambejo.mano kolkas favoritai Rumunai,negaliu atsiklausyti dainos.Estai irgi saunuoliai,bet kazko truksta,dar nesugalvojau ko
QUOTE(Sim@ @ 2015 05 20, 23:28)
o man patiko rusės Polina Gagarina - A Million Voices (Russia)visada mintimis būnu už Rusiją, nes nei vieni negali prilygti jiems - vien už choreografiją verta visada balsuot už Rusiją
Siemet prasta rusu choreografija,nes visai jos nebuvo O Daina patiko ir man balsas stiprus,grazus,pati ispudingai atrode,idomu kiek balsu surinks,tikiuosi gera vieta uzims,nes nu prie ko cia politika O man Polinos Gagarinos,sita daina labai patinkaколыбельная
Ar man vaidenasi,ar ji kazka su veidu pasidarius,nes skirtumas didelis,kaip dabar atrodo,ir kai atrode,tarkime,sitam klipe.
QUOTE(KlementinaR @ 2015 05 21, 01:14)
Pradejau ir as si ziureti, kol kas mazoka seriju ikelta, ir istemptas sakyciau toks
Man taip pat,tikejausi daugiau is sio filmo,galvojau bus linksmesnis,juokinegesnis.Bent jau taip is trailerio atrode.Tikiuosi issirutulios,nes kol kas viska vienoje vietoje.
Sveiki,
pradejau ziureti Cezar Labai patinka.Aciu Visgi uz rekomendacija