Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

Visų nepražiūrejau, bet visokiariopą ir vaizdinį ir garsinį reginį padovanojo Rusijos atstovė. Bet manau dėl pasaulyje verdančios politikos, žmonės nebalsuos specialiai. Bet reginys vertas aukščiausios vietos (čia tik mano nuomonė). Labai bijojau, kad dėl suomių sužais gailesčio jausmai, tai net gerai, kad jie iškrito, nes neteisingos varžytuvės gaunasi. Jei tai būtų tarp neįgaliųjų, tai tikrai galima lenkti galvas prieš tokius žmones (vėl gi mano nuomonė smile.gif )
Aš Palač nežiūrėjau, dėl to geltonoj diskusijoj nedalyvavau biggrin.gif O Mažoras man patiko, beje ten gi baigėsi taip, kad laukiamas tęsinys berods g.gif
Taip norėčiau kokios gražios melodramos su Diačenko, Šakunov, Makarskij ar dar kokiais liubimčikais smile.gif na nežnost potianulo lotuliukas.gif
Atsakyti
Del suomiu buvau isitikinus, nes galvojau kad privalo Europa but tolerantiska ir nesvarbu kaip jie ir ka daimuoja. Nesu pasirodo Europos zinove bigsmile.gif
Sveilkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 20, 05:45)
ErikaN, atleisk senei-su gimtadieniu 4u.gif

Aciu, senike biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 05 20, 10:32)

EV II-me pusfinalyje, jau dabar, patinka Slovėnija.
O toliau- nežinau. Rytoj bus matyt.

Slovenija ir man wub.gif

QUOTE(ramirėja @ 2015 05 20, 11:26)
Erika N su gimtadieniu!!!

Aciu

Sveikos, vos neuzmigau siandien darbe, siandien reikia kazkaip issimiegoti, nes rytoj vel maziau miego bus smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
За чужие грехи / [2015, мелодрама] - labai gera naujiena 4u.gif patiko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O man penktadienį laisvadienis bus ax.gif Tai galėsiu ramiai žiūrėti Euroviziją biggrin.gif
O šiandien galėsiu pradėtą serialą baigti žiūrėti ax.gif
Atsakyti
ir kinozal'e yra jau visos _ 24 serijos
Бессмертник. Вера и правда [3 сезон] – 2015 (24 ser.) 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Высокая кухня/2014 - neblogas filmas, patiko ax.gif Ir greitai susižiūrėjo smile.gif
Atsakyti
o man patiko rusės Polina Gagarina - A Million Voices (Russia) 2015 Eurovision Song Contest
daina
https://www.youtube....h?v=jBVY7Glcd84
nes aš ją dievinu dėl šios jos dainos Полина Гагарина Спектакль окончен
https://www.youtube....h?v=fT8ElbZTGdg
---
nors ir nežiūriu Eurovizijos, bet visada mintimis būnu už Rusiją, nes nei vieni negali prilygti jiems - vien už choreografiją verta visada balsuot už Rusiją ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 20, 09:32)
Laba

Dabar į temą.
Ir toliau nuosekliai žiūriu Принц Сибири 2015

Pradejau ir as si ziureti, kol kas mazoka seriju ikelta, ir istemptas sakyciau toks ax.gif

Erika N ir Spoorga paveluotai, bet nuosirdziai jus su Gimtadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jaučiu reikės pradėti žiūrėti Cezar ax.gif Jei yra panašumų su Mažor tai turėtų patikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 05 20, 18:53)
ir kinozal'e yra jau visos _ 24 serijos
Бессмертник. Вера и правда [3 сезон] – 2015 (24 ser.) 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif

pirmos serijos kiek erzino, jau baigineju antra sezona thumbup.gif itrauke serialas ir patinka labai biggrin.gif ačiū Sim@ už rekomendacijas, jei ne tu, būčiau metusi po pirmų serijų....

yra neatitikimų, pvz 5 metus vaikšto su tais pačiais rūbais ir ypač su tuo pačiu rankinuku, o jis kaip naujas lotuliukas.gif bet nurungia aktoriai patį serialą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2015 05 21, 07:19)
Labas rytas smile.gif
Jaučiu reikės pradėti žiūrėti Cezar ax.gif Jei yra panašumų su Mažor tai turėtų patikti g.gif

as parsisiunciau, laukia savo eiles, del Mazoro lauziausi, nes nelabai ziuriu detektyvus, bet rekomenduotus ziuriu, Cezar ir ziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 05 21, 08:31)
pvz 5 metus vaikšto su tais pačiais rūbais ir ypač su tuo pačiu rankinuku, o jis kaip naujas  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti