Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

QUOTE(amirrr @ 2015 05 19, 10:41)
Sveikinu Erika N. su gimimo dienele!!!
Apie kokį filmą geltonai kalbat?  bigsmile.gif

Cezar,Postu auksciau ziurek mirksiukas.gif telefonu nemoku kopijuoti nuorodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 19 gegužės 2015 - 09:53
ErikaN 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 05 19, 10:50)
Cezar,Postu auksciau ziurek  mirksiukas.gif telefonu nemoku kopijuoti nuorodos.

Kai as rasiau, sito posto dar nebuvo, tik ilgai atsidarius rasymo langa buvau, darbe taip gaunasi, kad ne iškarto gali pašalinius darbus padaryti biggrin.gif ax.gif ir žinai, lengviau paklausti, nei skaityti (nors prieš rašant galvoju, reiktu paskaityti kelis lapus atgal ir rasiu, bet... ai, gi yra gerų mergikių, parašys)
bet aciu, kad nepatingėjai antrą kart parašyt 4u.gif
Ir tas rasymas geltonai taip masina... kad net suintrigavo apie koki filma cia taip, jauciu paskutinis toks susirasinejimas buvo per VML
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 19 gegužės 2015 - 15:29
QUOTE(amirrr @ 2015 05 19, 16:20)
Ir tas rasymas geltonai taip masina... kad net suintrigavo apie koki filma cia taip, jauciu paskutinis toks susirasinejimas buvo per VML

Ne, paskutinis buvo per "Palac" biggrin.gif
"Cezario" principas kaip "Mazoro", kam patiko "Mazor", patiks ir "Cezar" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 19 gegužės 2015 - 16:51
QUOTE(amirrr @ 2015 05 19, 16:20)
Kai as rasiau, sito posto dar nebuvo, tik ilgai atsidarius rasymo langa buvau, darbe taip gaunasi, kad ne iškarto gali pašalinius darbus padaryti biggrin.gif  ax.gif ir žinai, lengviau paklausti, nei skaityti (nors prieš rašant galvoju, reiktu paskaityti kelis lapus atgal ir rasiu, bet... ai, gi yra gerų mergikių, parašys)
bet aciu, kad nepatingėjai antrą kart parašyt  4u.gif

Sakydama,ziurek auksciau,turejau omeny,kad ten(anksciau)postas su nuoroda,man sena pazistama ikele,as irgi domejausi apie koki filma,jos ten intesyviai,skaniai kalbasi mirksiukas.gif As nemoku perkalt telefonu nuorodos. doh.gif

Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif Jau greitai baigsiu ruosti vaisiu stala ir visas kvieciu i Eurovizijos koncerta, kuris man praktiskai kiekvienais metais padaro gimtadieni linksmesni 4u.gif
Atsakyti
ERIKAN su torto ir sampano diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ErikaN sveikinu su gimtadieniu,buk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai ka ziuresime??Serialus ar Eurovizija? bigsmile.gif Jei ne tema "Tv pramogos",visai buciau pamirsus,kad siandien dainu konkursas doh.gif Kaip laikas greit skrieja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 05 19, 20:38)
Tai ka ziuresime??Serialus ar Eurovizija? bigsmile.gif Jei ne tema "Tv pramogos",visai buciau pamirsus,kad siandien dainu konkursas  doh.gif Kaip laikas greit skrieja  unsure.gif

Seriala paziurejau dabar Eurovizija ziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 19, 21:26)
Seriala paziurejau dabar Eurovizija ziuriu ax.gif

Laimes suomiai. Duodu 99,9 proc. Viena desimtaja pasilieku sau.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 05 19, 22:29)
Laimes suomiai. Duodu 99,9 proc. Viena desimtaja pasilieku sau.

Sveikos  4u.gif

fainuoliai suomiai,bet ju daina doh.gif baisu klausytis biggrin.gif belgas visai nieko,kiti ne.Bent jau man.
Atsakyti