Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

Labas rytas smile.gif
Kas pavoge pavasari? doh.gif
Visgi, neturiu dar favorito Eurovizijoje, bet butinai ziuresiu smile.gif
Vaka baigiau ziureti Evo lyubov, dabar reikes nauja filma su O. Fatakhova turbut paziureti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 18 gegužės 2015 - 07:05
Sveikos smile.gif
Nei artėjnačios vasaros nei pavasario nematyt schmoll.gif

Dėl Eurovizijos,tai kaip kiekvienais metais laukiu ir net labai. Įdomųu paklausyti,palyginti, pasimėgauti gera/bloga muzika ir t.t Ir kaip kiekvienąsyk tikimės gerų rezultatų su savąja daina. Man Monikos apranga tinkama,gerai atrodo,tik Vaido pradžioj šiaip sau, aprėdė kaip seną diedą su pilka liemene ,lakierkom pilkom. Niu kaip nekaip užsimerksiu ir klausysiuos,tikėkimės sužibėsime bigsmile.gif Favorito neturiu, vos keletą dainų tik teko praklausyti...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 05 16, 15:54)

o kas dėl armijos, tai kodėl vieni turi eit į kariuomenę, o "pabėgėliai" (turiu omeny, gyv.užsieny) - jau KAŽKUO kitokie, ane?  g.gif
jei visiems, tai visiems 4u.gif

aš tos pačios nuomonės blush2.gif

QUOTE(ErikaN @ 2015 05 16, 16:29)
As cia taikiau ne tik emigrantams (kaip pvz. pateikiau situacija), lygiai taip pat ir Lietuvoje gyvenantiems, dirbantiems, seimas turintiems gadinami planai.

na darbo vietos išsaugomos, jei turi paskolą, jos mokėjimas atidedamas ax.gif kokie dar blogumai g.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 05 17, 23:30)

Ar laukiat EV konkurso? Mes- taip. Labai. Kaip ir kasmet. Šventas reikalas.
Ar sekat naujienas? Aš- kartais.

Laukiu laukiu biggrin.gif pas mus jau tradicija tapusi, kad, draugų kompanija visada renkasi pas mus žiūrėti jos lotuliukas.gif šiemet ne išimti lotuliukas.gif
QUOTE(ramirėja @ 2015 05 18, 09:03)
Man Monikos apranga tinkama,gerai atrodo,tik Vaido pradžioj šiaip sau, aprėdė kaip seną diedą su pilka liemene ,lakierkom pilkom. Niu kaip nekaip užsimerksiu ir klausysiuos,tikėkimės sužibėsime bigsmile.gif

man Monikos apranga taip pat visai normali, tik vaido liemenė ir batai netiko, bet dabar kai viskas pakoreguota, vaizdas visai neblogas biggrin.gif

Laba diena, nieko paskutiniu metu nežiūriu, nes nėra kada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 18, 07:46)
QUOTE(Visgi @ 2015 05 17, 23:30)
Kaip manot- tai kas ten tikrasis художник?Mielai ir aš ką nors panašaus į šį pažiūrėčiau, tik arba nėra, arba nerandu.
Is pirmos serijos nuspejau thumbup.gif Labai jau jis man i maniaka panasejo blush2.gif Taigi aisku, kas zudikas, kai Cezaris iejo i jo namus ir pamate visa aparatura mirksiukas.gif
Aha, čia tik pirmoje serijoje taip atrodo, kad nuspėjama ir viskas aišku. Taip buvo sumanytą, nuo pat pradžių, suklaidinti žiūrovą.
Nieko panašaus. Aš iškart nepatikėjau, kad tai Звягинас. Nors labai norėjosi tikėti, kad tai jis.
Labiausiai man užkliuvo tai:
Звягинуй buvo pasakyta, kad Художнико IP adresas sutampa su Цезарё namo/buto adresu,
o Цезарё merginai/žmonai buvo pasakyta, kad Художнико IP adresas sutampa su Звягино darboviete (ОВД).
Kad tai ne Цезарис tai čia ir taip aišku.
Taip, Звягинас - garbėtroška. Turėjo savanaudiškų kėslų. Nuo pat pirmo susitikimo jis jautė antipatiją Цезарюй,
ir pasitaikė gera proga suvesti sąskaitas ir tuo pat metu patenkinti savo egocentrizmą- žvaigždutė bet kokia kaina.
V.ž. yra trečias asmuo (lyg ir numanau kas) kuris norėjo,
kad Звягинас galvotų, jog tai Цезарис, o Цезарис galvotų, kad tai Звягинас.
Reziumė- juos abu pakišo, apkvailino.

Beje, jau vėliau skaičiau šio filmo scenaristo Иван Сербин pasisakymą.
Jam buvo užduotas klausimas į kurį jis atsakė taip-
''Насчет Звягин-Художник, конечно же нет. Какой интерес в столь очевидном преступнике?''
Na bet man vis vien liko daug klausymų, nes jo tas pasakymas tolygus nuliui. Vis vien neaišku mastau.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 05 18, 08:02)
Labas rytas smile.gif Kas pavoge pavasari? doh.gif
Tą patį ir aš norėčiau sužinoti unsure.gif Laba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 18, 11:12)

Ok, i visus ten pasakymus ir as demesio nekreipiau, bet kaip paaiskinti tai, kad Zviagino kambaryje rado visa aparatura??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 18, 11:29)
Ok, i visus ten pasakymus ir as demesio nekreipiau, bet kaip paaiskinti tai, kad Zviagino kambaryje rado visa aparatura??? bigsmile.gif
Nepamirškim, kad Звягинo sesuo haker'ė.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 18, 11:32)
Nepamirškim, kad Звягинo sesuo haker'ė.

Na maniakas-tikrai ne moteris schmoll.gif Cia reikalingas stiprus fizinis paruosimas. Vadinasi, sesuo atkrenta.
Atsakyti
Laba, kad tai Звягин norejau parasyt. Nes dupratau is tavo posto , kad jis malacholny. Bet paskui suabejojau. Susimaisiau. Kol svarsciau... tai nelabai ir lauru sau pridiimu del jo. Siaip kazkaip negalvojau katras
Galvojau,kad gal kitas atsiras, kurio dar nerode. Nejaugi ta prokurore g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 gegužės 2015 - 10:46
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 18, 11:38)
Na maniakas-tikrai ne moteris schmoll.gif Cia reikalingas stiprus fizinis paruosimas. Vadinasi, sesuo atkrenta.
Aš turėjau omeny, galimas įvairias kombinacijas, variacijas su prieiga prie PC, IP adresai, susirašinėjimai ir pan.
Galimai ji čia prikišusi nagus.
Man keistas pasirodė jos vizitas prie to pastato- žvilgtelėjo į lauko pastato kamerą, tada dar pasilabino ir prisistatė ji tai prokurorei. Hm. Nypanimaju.
Kad ji ne ta maniakė, tai tikrai, nes kūno sudėjimas net iš silueto nepanašus: smulkutė, mažutė.
QUOTE(spoorga @ 2015 05 18, 11:39)
Galvojau,kad gal kitas atsiras, kurio dar nerode. Nejaugi ta prokurore g.gif
Na lyg nepanašu mastau.gif Aišku, kad nieko neaišku. Tai bent susuko scenarijų doh.gif
Atsakyti
''Чёрная река'' /2015/
Сегодняшняя премьера - анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1342206

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Eurovizija laukiu ir ziuriu kasmet.Gaila,kad kompanijos neturiu,su kuo ziureti.Is anksto nesidomiu,nesiklausau dainu,isskirus musu salies atstovu.Patinka musiskiu daina,isimintina,linksma.Sekmes jiems!

Apie koki jus cia filma kalbate?Suitrigavote,laikausi,kad tik geltoninta teksta ne perskaityti biggrin.gif

Apie vestuves,jo,kosmaras,vargse mergina. doh.gif ne labai tikiu,kad is meiles.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ziauriai atsilikau nuo jusu doh.gif laiko trukumas.... vis dar ziuriu Leningrad.,patinka,bet daugiau neimsiu serialu su tokiu kiekiu seriju. Pradejusi dirbti aiko visai nedau lieka filmams.
Atsakyti