Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

spoorga su gimtadieniu, tegul svajonės pildosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
spoorga, su Gimtadieniu happybday.gif clap_1.gif 4u.gif
Jau trečią žmogų sveikinu šiandien su Gimtadieniu biggrin.gif
Visgi, Paskutin iai Brėmeno muzikantai man primena grįžimą iš kelionės, kuri buvo prieš daugiau nei 5 metus smile.gif Grįžtant į Lietuvą, naktį autobuse visi žiūrėjom Paskutinius Brėmeno muzikantus, niekas nemiegojo smile.gif Aplamai man ir Keistuolių teatras patinka ir A.Kaniava smile.gif Keistuolių teatras iš vis šalia namų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 13 gegužės 2015 - 07:33
spoorga, su gimimo diena 4u.gif
na ką pradedam įpusėti darbo savaitę biggrin.gif
Atsakyti
Gimiau nei per anksti,
Nei per vėlai.
Gimiau pačiu laiku.

Jei būčiau gimęs prieš tūkstantį metų, –
Negalėčiau sakyt, kad gimiau per anksti.
Žolė – ta pati,
Medžiai – tie patys,
Laisvės troškimas – tas pats.

Gimiau nei per anksti,
Nei per vėlai.
Gimiau pačiu laiku.
mirksiukas.gif

Spoorga, muzikinis sveikinimas tau birthday.gif

user posted image

QUOTE(kami_ @ 2015 05 13, 08:28)
Jau trečią žmogų sveikinu šiandien su Gimtadieniu biggrin.gif
Aš šiandien sveikinu jau antrą biggrin.gif
Atsakyti
spoorga
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 13, 10:00)
[font=Geneva][size=5][i]Gimiau nei per anksti,
Aš šiandien sveikinu jau antrą biggrin.gif

Jei ne facebook'as, būčiau sveikinus vieną, bet per fb pamačiau, kad grupiokės gimtadienis, o vaikystės draugo kažkaip neužmirštu, gal, akd apti 13 d. gimusi smile.gif Mes šiandien sveikinsim darbe vieną dėstytoją (gimtadienis sekmadienį buvo), o rytoj kolegės gimtadienis ax.gif
Atsakyti
Spoorga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gražaus gimtadienio bei norų išsipildymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus darbe taip pat vienos kolegės gimtadienis bigsmile.gif sukaktuvininkų diena ta 13 bigsmile.gif

Atsakyti
Na, kam aktualu- ar tikrinot šiandien jau pasirodžiusį 2015 metų šaukimo į nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą sąrašą?
Aš tikrinau. Mano sūnaus ten nėra.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 13, 11:17)
Na, kam aktualu- ar tikrinot šiandien jau pasirodžiusį 2015 metų šaukimo į nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą sąrašą?

Aš norėjau to paties klausti smile.gif Tikrinau ar pusbrolių neima į tarnybą. Sarašuose nėra.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 13, 11:44)
Aš norėjau to paties klausti smile.gif Tikrinau ar pusbrolių neima į tarnybą. Sarašuose nėra.

mano kolegės kavalierius sąrašuose yra biggrin.gif tai čia tresioja lotuliukas.gif
Atsakyti

*****, mano žentukas yra, bet jie gyvena Londone g.gif
Atsakyti

Mano nera ax.gif
Spoorga, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti