Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 05 11, 11:38)

''Бариста'' /2015/

kam ištęsti iki 4 serijų, kas puikiausiai tilptu vienoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 12 gegužės 2015 - 09:29
QUOTE(Visgi @ 2015 05 12, 09:52)
Pamenu, aš taip pat kažkurį mini serialą žiūrėjau gerą savaitę laiko, sarmata kam ir pasakyt.
Ir negaliu pasakyti, kad neįdomus buvo, tačiau vis kažkas sukliūdydavo.
Tai, kamavau aš ten jį, kamavau, šiaip ne taip baigiau. Vienu žodžiu vargau kaip rupūžė molyje.
kami_, man, iš naujesnių, su Константин Соловьёв patiko šis
''Половинки невозможного'' /2014/
''Полынь - трава окаянная'' /2010/

Aš jį aną savaitę pradėjau, tai arba per tv ką pažiūriu, ar kelionė kokia atsiranda ax.gif Dabar dar kas antrą dieną po darbo šunį pasiėmus einu į Žvėryną ar dar kur pasivaikščioti valndai ar dviems. ax.gif
Ačiū į rezervą įrašau smile.gif Aš darbe įsirašau į paštą, o tada į vordinį failą persikeliu, kur yra norimi žiūrėti filmai ir jau peržiūrėti, kurių yra virš 70 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 12 gegužės 2015 - 09:37
QUOTE(daibava @ 2015 05 12, 10:28)
kam ištęsti iki 4 serijų, kas puikiausiai tilptu vienoje
Man jis apskritai nepatiko schmoll.gif Nuobodus, itin melancholiškas. Ir nuspėjamas. Tik pamačius iškart ir atspėjau (pagal kūno sudėjimą) kas ten ją persekiojo. Vienu žodžiu prailgo man šis filmas.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 12, 10:36)
Dabar dar kas antrą dieną po darbo šunį pasiėmus einu į Žvėryną ar dar kur pasivaikščioti valndai ar dviems ax.gif
Aš darbe įsirašau į paštą, o tada į vordinį failą persikeliu, kur yra norimi žiūrėti filmai ir jau peržiūrėti, kurių yra virš 70 ax.gif
O geras, aš Žvėrynę ilgą laiką gyvenau, prie Vingio parko, prie upės. Ten ir mokiausi. Ta mokykla dabar ten Žvėryno gimnazija vadinasi. Skersai ir išilgai visas Vingio parkas išvaikščiotas, o į centrą pėstute per tiltą kiek kilometrų pramintą, vaime vaime, kai prisimenu... Nostalgija ax.gif
Oho, tai bent skaičius! bigsmile.gif Metams ir daugiau. Kaip sakoma береженого бог бережет smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 12, 11:01)
O geras, aš Žvėrynę ilgą laiką gyvenau, prie Vingio parko, prie upės. Ten ir mokiausi. Ta mokykla dabar ten Žvėryno gimnazija vadinasi. Skersai ir išilgai visas Vingio parkas išvaikščiotas, o į centrą pėstute per tiltą kiek kilometrų pramintą, vaime vaime, kai prisimenu... Nostalgija ax.gif
Oho, tai bent skaičius! bigsmile.gif Metams ir daugiau. Kaip sakoma береженого бог бережет smile.gif

Fainas rajonas Žvėrynas drinks_cheers.gif Per pušyną ir jau Žvėryne biggrin.gif Virš 70 peržiūrėjusi esu, o noruimų peržiūrėti apie 20 smile.gif Bet dabar labiausiai laukiu filmų su Bindarenko lotuliukas.gif
Truputį ne į temą ax.gif Pastebėjau, kad Bondarenko su Antonenko daug laiko leidžia, ar čia tik man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 12, 11:31)
Truputį ne į temą ax.gif Pastebėjau, kad Bondarenko su Antonenko daug laiko leidžia, ar čia tik man taip atrodo ax.gif
Su ta buvusia Mis Rusija? Tai kad šiemet turėtų (?) pasirodyti filmas kur jie kartu abu vaidina, tai nori nenori tenka vienas kito kompanijoje būti smile.gif

''Золотая клетка'' /2015/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 12, 11:45)
Su ta buvusia Mis Rusija? Tai kad šiemet turėtų (?) pasirodyti filmas kur jie kartu abu vaidina, tai nori nenori tenka vienas kito kompanijoje būti smile.gif
''Золотая клетка'' /2015/

Jo, su ta pačia, aha žinau šitą, kad vienam filme fkartu vaidins ax.gif Dar toks pastebėjimas iškilo, kad jis ištrynė visas foto žmonos arba su žmona iš fb ir iš Instagramo ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 12 gegužės 2015 - 11:06
QUOTE(kami_ @ 2015 05 12, 12:05)
Jo, su ta pačia, aha žinau šitą, kad vienam filme kartu vaidins ax.gif Dar toks pastebėjimas iškilo, kad jis ištrynė visas foto žmonos arba su žmona iš fb ir iš Instagramo ax.gif wub.gif
Jo, mačiau, kad gerbėjos rašo tokias spėliones. Gal sąmoningai jis tai padarė, nutarė nesuplakti į vieną šeimos ir darbo foto reportažų, nes tikriausiai gerbėjoms vis tik yra įdomiau kas su darbu susiję, nauji projektai ir pan. O šeimos ten gi įvairias nuotraukas jo žmona nemažai kelia.
Tai kam dubliuotis. Bent jau aš taip manau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 gegužės 2015 - 11:20
QUOTE(Visgi @ 2015 05 12, 12:16)
Jo, mačiau, kad gerbėjos rašo tokias spėliones. Gal sąmoningai jis tai padarė, nutarė nesuplakti į vieną šeimos ir darbo foto reportažų, nes tikriausiai gerbėjoms vis tik yra įdomiau kas su darbu susiję, nauji projektai ir pan. O šeimos ten gi įvairias nuotraukas jo žmona nemažai kelia. Tai kam dubliuotis. Bent jau aš taip manau.

Gali būti, kad yra taip kaip manai:)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 12, 12:16)
Jo, mačiau, kad gerbėjos rašo tokias spėliones. Gal sąmoningai jis tai padarė, nutarė nesuplakti į vieną šeimos ir darbo foto reportažų, nes tikriausiai gerbėjoms vis tik yra įdomiau kas su darbu susiję, nauji projektai ir pan. O šeimos ten gi įvairias nuotraukas jo žmona nemažai kelia.
Tai kam dubliuotis. Bent jau aš taip manau.

user posted image

o kas jo žmona? bigsmile.gif gal irgi kokia aktorė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 12, 13:23)
o kas jo žmona? bigsmile.gif gal irgi kokia aktorė biggrin.gif
Юлия Чиплиева
http://www.kinopoisk.ru/name/3647273/

user posted image

Jie kartu retsykiais kur ne kur pavaidina.
Pvz "Путейцы 3" /2012/
Arba ''Повезёт в любви'' /2012/

user posted image

''Уголовное дело'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1340376

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 gegužės 2015 - 12:43
O jo seserys dvynės taip pat aktorystę studijuoja ax.gif Snezhana ir Svetlana Glushko ax.gif
Atsakyti