Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIII Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 05 11, 15:21)
Pakelkite ranka,kas ziurejote Rodina?Ar vertas filmas?

As nezinau, ar galiu kelti ranka, nes pradejau, bet manes nekabino, tai po 4 seriju meciau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
niurus ir saltas  unsure.gif
Patiko man musu uniforma,gaila neilgai ja nesiojau,nuo ketvirtos,berods,klases padare laisva uniforma.O taip buvo grazu,visos vienodos,tvarkingos,be pykciu pas ka sijonas grazianis  biggrin.gif

pas mane eilėje laukia, kad labai jau jį rekomendavo mergelikės biggrin.gif

siaubas kaip sunkiai einasi diena, darbo visai neturiu doh.gif o sėdėti vis tiek reikia lotuliukas.gif

Pas mus Klp saulutė šviečia, na bet taip norisi normalios šilumos, kada gi ji pagaliau ateis? g.gif
Atsakyti
niurus ir saltas unsure.gif Pakelkite ranka,kas ziurejote Rodina?Ar vertas filmas?
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 11, 15:25)
pas mane eilėje laukia, kad labai jau jį rekomendavo mergelikės biggrin.gif Pas mus Klp saulutė šviečia, na bet taip norisi normalios šilumos, kada gi ji pagaliau ateis? g.gif
Aš nežiūrėjau dar, bet ketinu. Man užsifiksavo apie jį gan neblogi atsiliepimai. Bet kaip yra iš tiesų, tai bus matyt.
Pas mus nėr saulės, ir nebuvo schmoll.gif Dar čia kažkas šiandien man sakė, jog atvės šią savaitę, šalta bus, eina kaku doh.gif
O buvo sakyta, kad ši savaitė pakankamai šilta bus, ot melagiai.
Atsakyti
Sveiki,
niurus ir saltas  unsure.gif
Patiko man musu uniforma,gaila neilgai ja nesiojau,nuo ketvirtos,berods,klases padare laisva uniforma.O taip buvo grazu,visos vienodos,tvarkingos,be pykciu pas ka sijonas grazianis  biggrin.gif

Sveikos, fui kokia bjauri orų prognozė ateičiai doh.gif
O Rodiną aš žiūrėjau, man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 05 11, 15:51)
Sveikos, fui kokia bjauri orų prognozė ateičiai  doh.gif
O Rodiną aš žiūrėjau, man patiko  ax.gif

na negasdinkkte su tais orais biggrin.gif, paziurejau ryt klp +19 bigsmile.gif bet paskui tai vos +10 lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau, keisis ir keisis ta temperatura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 05 11, 14:21)

As ziurejau. Mal labai patiko. Viana supratau, kad nemacius to anglu filmo, pagal kuri sitas pastatytas, todel ir patiko ax.gif

Sveikos

Ora mane irgi nuliudino. Isvilkau geles i lauka-balkona, tai teks naktimis namo tempt, nes salnas zada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 05 11, 08:12)
Sim, nebeturiu laiko filmu ziurejimams...

as ir nelabai turiu, bet kartais nuo kasdieniu rupesciu "kankina" nemiga, tai ziuriu naktim ax.gif ax.gif
---
laba vakara,
paziurejau - Вместо нее (1-8 серии из 8) (Алексей Карелин) / [2014, мелодрама - labai patiko. Tik jau pabaigos nesitikejau tokios... REtai kada gerumas atleidzia net ziauriausias nuodemes...O cia...eme ir atleido unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
DĖKUI , Sim, už toookį ilgą sąrašą filmų 4u.gif 4u.gif bus ką įsidėti į "sandėliuką" į kaimą važiuojant biggrin.gif
Ir Visgi didelis ačiū už tokį gražų pateikimą filmų ir aprašymus wub.gif
Atsakyti
man tai nervina, kad Besmertnik'o 3 sezono tik po 1 serija sukuria per diena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 11 gegužės 2015 - 22:42
Labas rytas smile.gif
Vilniuje saulė švie2ča, tikiuosi oras nesubjurs ax.gif
A6 vis nebaigiu Evo lyubov žiūrėti, filmas geras, bet vis kas sutrukdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 12, 07:56)
Labas rytas smile.gif

ir Klaipėdoje saulutė šviečiau, jau iš pačio ryto oras liuks, reik tikėtis kad ir toliau oras nesubjurs bigsmile.gif

aš tai vis pirmos serijos nesugebu pabaigti žiūrėti doh.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(spoorga @ 2015 05 11, 18:30)
As ziurejau. Mal labai patiko. Viana supratau, kad nemacius to anglu filmo, pagal kuri sitas pastatytas, todel ir patiko ax.gif
Ora mane irgi nuliudino. Isvilkau geles i lauka-balkona, tai teks naktimis namo tempt, nes salnas zada doh.gif
Va aš ir kartais tuo džiaugiuosi. Kai neturi su kuo palyginti tai ir širdies neskauda.
Nors beveik visada žinau kur koks filmas originalas, o kur jo copy-paste.
Na su tomis šalnomis tai ir man nelabai juokinga. Prisisodinau gėlių ir krūmų.
Tai dabar vos ne kas rytą vis spėlioju- nušalo ar ne doh.gif
QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 11, 21:38)
<....> bus ką įsidėti į "sandėliuką" į kaimą važiuojant grin emoticon
QUOTE(sapniukass @ 2015 05 05, 19:10)
atsisveikinu vasarai, grizinesiu tik koki karta i dvi savaites. Primeskit naujienu, kad, grizus namo galeciau prisisiusti i kompa <....>
Taip pat ilgam, visai vasarai, 'nusimuilinsi'? Kaip ir sapniukasss?
QUOTE(kami_ @ 2015 05 12, 07:56)
Man tai kaip man, aš atostogauju, o va mano vaikas šiandien olimpiadoje dalyvauja, sporto varžybose.
Tai lai ji tik šviečia, nes nelabai norėčiau, kad jį sulytų.
Pamenu, aš taip pat kažkurį mini serialą žiūrėjau gerą savaitę laiko, sarmata kam ir pasakyt.
Ir negaliu pasakyti, kad neįdomus buvo, tačiau vis kažkas sukliūdydavo.
Tai, kamavau aš ten jį, kamavau, šiaip ne taip baigiau. Vienu žodžiu vargau kaip rupūžė molyje.

kami_, man, iš naujesnių, su Константин Соловьёв patiko šis
''Половинки невозможного'' /2014/
Анонс

Ji - geležinė lėdi. Mažai besišypsanti, su charakteriu, sausa moteris. Augina sūnų. Turi savo verslą.
Jis - jos pavaldinys. Tvirto būdo, taip pat su charakteriu, ne iš kelmo spirtas, nei pastumsi nei patrauksi. Augina dukrą.
Jam baisiai nepatinka jos vadovavimo stilius- beveik visada su pavaldiniais bendrauja pakeltu tonu ir įsakmiai na ir pan.
Vieną dieną ją užklumpa dideli nemalonumai. Ji pabėga ir pasislepia vilkike. Ten ir užmiega.

user posted image

O iš senesnių patiko šis

''Полынь - трава окаянная'' /2010/
Анонс

user posted image
Atsakyti