Laba
QUOTE(spoorga @ 2015 05 11, 18:30)
As ziurejau. Mal labai patiko. Viana supratau, kad nemacius to anglu filmo, pagal kuri sitas pastatytas, todel ir patiko
Ora mane irgi nuliudino. Isvilkau geles i lauka-balkona, tai teks naktimis namo tempt, nes salnas zada
Va aš ir kartais tuo džiaugiuosi. Kai neturi su kuo palyginti tai ir širdies neskauda.
Nors beveik visada žinau kur koks filmas originalas, o kur jo copy-paste.
Na su tomis šalnomis tai ir man nelabai juokinga. Prisisodinau gėlių ir krūmų.
Tai dabar vos ne kas rytą vis spėlioju- nušalo ar ne
QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 11, 21:38)
<....> bus ką įsidėti į "sandėliuką" į kaimą važiuojant grin emoticon
QUOTE(sapniukass @ 2015 05 05, 19:10)
atsisveikinu vasarai, grizinesiu tik koki karta i dvi savaites. Primeskit naujienu, kad, grizus namo galeciau prisisiusti i kompa <....>
Taip pat ilgam, visai vasarai, 'nusimuilinsi'? Kaip ir
sapniukasss?
QUOTE(kami_ @ 2015 05 12, 07:56)
Vilniuje saulė švie2ča, tikiuosi oras nesubjurs
A6 vis nebaigiu Evo lyubov žiūrėti, filmas geras, bet vis kas sutrukdo
Man tai kaip man, aš atostogauju, o va mano vaikas šiandien olimpiadoje dalyvauja, sporto varžybose.
Tai lai ji tik šviečia, nes nelabai norėčiau, kad jį sulytų.
Pamenu, aš taip pat kažkurį mini serialą žiūrėjau gerą savaitę laiko, sarmata kam ir pasakyt.
Ir negaliu pasakyti, kad neįdomus buvo, tačiau vis kažkas sukliūdydavo.
Tai, kamavau aš ten jį, kamavau, šiaip ne taip baigiau. Vienu žodžiu vargau kaip rupūžė molyje.
kami_, man, iš naujesnių, su
Константин Соловьёв patiko šis
''Половинки невозможного'' /2014/АнонсJi - geležinė lėdi. Mažai besišypsanti, su charakteriu,
sausa moteris. Augina sūnų. Turi savo verslą.
Jis - jos pavaldinys. Tvirto būdo, taip pat su charakteriu, ne iš kelmo spirtas, nei pastumsi nei patrauksi. Augina dukrą.
Jam baisiai nepatinka jos vadovavimo stilius- beveik visada su pavaldiniais bendrauja pakeltu tonu ir įsakmiai na ir pan.
Vieną dieną ją užklumpa dideli nemalonumai. Ji pabėga ir pasislepia vilkike. Ten ir užmiega.
O iš senesnių patiko šis
''Полынь - трава окаянная'' /2010/Анонс