Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai,

QUOTE(lauriciuks @ 2015 10 22, 09:59)
Aš 33 savaitė nėščia ir noriu kreiptis dėl vienkartinės socialinės išmokos besilaukiančiąjai. (152 eurai). Žinau, kad reikia pateikti pažymą nurodančią nėštumo savaites. Ar užtenka pateikti gimdyvės kortelės kopiją? Ten yra parašytos savaitės. Be to sodra jau nuo rugsėjo 28d. mato, kad esu dekrete.  smile.gif

Ne 152 eur, o 76 eur. vienkartine nesciai.

"Dokumentai, reikalingi išmokai gauti:

1. prašymas;
2. asmens tapatybės dokumentas (Lietuvos Respublikos piliečio pasas arba asmens tapatybės kortelė, arba Lietuvos Respublikos pasas, arba leidimas nuolat gyventi Lietuvos Respublikoje);
3. sveikatos priežiūros įstaigos išduota pažyma apie nėštumą;
4. valstybinio socialinio draudimo pažymėjimas (jei turi) ar Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinio skyriaus pažyma, kad moteriai nėra paskirta ir nemokama motinystės pašalpa, jeigu savivaldybės administracija nėra sudariusi asmens duomenų teikimo sutarties su Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 spalio 2015 - 09:07
Labas vakaras, ar pajamos skaičiuojamos nuo pagrindinio atlyginimo norint gaut vaiko pinigėlius ar reikia pridėti ir priedus, viršvalandžius? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oscar @ 2015 10 22, 23:32)
Labas vakaras,  ar pajamos skaičiuojamos nuo pagrindinio atlyginimo norint gaut vaiko pinigėlius ar reikia pridėti ir priedus,  viršvalandžius?  Ačiū  smile.gif

Nuo visu draudziamu pajamu, bet reikia ziureti i ta suma kiek gauni i rankas.
Atsakyti
sveiki.ar galiu pildyti prasyma internetu jei esu deklaruota prie savivaldybes?kiek bandziau ismeta kad registru centras neteikia duomenu arba asmenys nera mano seimos nariai...bet vaikai juk automatiskai mano seimos nariai?nesuprantu nieko,gal tada galima pastu uzpildyt prasyma?
Papildyta:
prasymas vaiko ismokai gauti.gal as nemoku uzidyt nebesuprantu jau
Atsakyti
Kas kiek laiko reikia rasyt prasyma dėl vaiko pinigu. Vaikui nesenai suejo metukai, ziuriu nebegaunam vaiko pinigu, galvoju kame reikalas gali but. Prasyma gavimui parasem vasara
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2015 11 23, 08:55)
Kas kiek laiko reikia rasyt prasyma dėl vaiko pinigu. Vaikui nesenai suejo metukai, ziuriu nebegaunam vaiko pinigu, galvoju kame reikalas gali but. Prasyma gavimui parasem vasara

O jus negavot jokio laisko iki kada paskirti?
Mes tai tvarkomes kas metus, t.y kai vaikui suejo metai, du, tris ir t.t, kita diena po vaiko gimtadienio eina tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 11 23, 12:37)
O jus negavot jokio laisko iki kada paskirti?
Mes tai tvarkomes kas metus, t.y kai vaikui suejo metai, du, tris ir t.t, kita diena po vaiko gimtadienio eina tvarkytis.

Aisku, dekui, tada bandysim nueit i seniunija
Atsakyti
Sveiki norejau paklaust:

yra tokia situacija kad paemus visus 2015metus musu pajamos nevirsija 153 euru zmogui. bet kitais metais 2016 jau visus metus imant (aisku jei ne kis atlyginimas) jau virsys is serijos bus gal apie 160.. ar galima dar tvarkytis vaiko pinigelius, ar poto paskaiciave musu 2016metu pajamas lieps grazinti?
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2015 11 26, 10:06)
Sveiki norejau paklaust:

yra tokia situacija kad paemus visus 2015metus musu pajamos nevirsija 153 euru zmogui. bet kitais metais 2016 jau visus metus imant (aisku jei ne kis atlyginimas) jau virsys is serijos bus gal apie 160..  ar galima dar tvarkytis vaiko pinigelius, ar poto paskaiciave musu 2016metu pajamas lieps grazinti?

gal kas atsakys arba nukreips kru pasiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2015 11 30, 20:17)
gal kas atsakys arba nukreips kru pasiskaityt?

2016 metais kai tvarkysit vaiko pinigelius,ziures tik uz 2015,metus pajamas,ie jei jums nevirsija skirs,o kada 2017 metais noresite tvarkytis vel,pasiskaiciuosite jau uz 2016 metus pajamas. Tik va nezinau kaip ten buna kada skirtos pasalpos pereina i kitus metus,cia gal kas pakuomentuos kas susidures su tokia situacija,man taip nebuvo tai nezinau. Ka zinojau parasiau. smile.gif
Atsakyti
Labas. Iskilo toks klausimas jei as viena dirbu, o vyras bedarbis (is birzos isejo savo noru) ar priklauso vaiko pinigai tie 15 euru. Kiek pajamos turi nevirsyti vienam zmogui. Esam trise vaikui 6 metai. Aciu...
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2015 12 18, 11:57)
Labas. Iskilo toks klausimas jei as viena dirbu, o vyras bedarbis (is birzos isejo savo noru) ar priklauso vaiko pinigai tie 15 euru. Kiek pajamos turi nevirsyti vienam zmogui. Esam trise vaikui 6 metai. Aciu...

Kiek zinau, tai vyras turi stoveti db.
Atsakyti