Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai,

QUOTE(Paulyna @ 2015 05 12, 12:24)
o vaikui jei 5 m tai jam ir priklauso dar 15 euru?
o man kad zinociau ar pajamos nevirsija tai deklaracijoj paziuret gautas pajamas ir is ju atimt isskaiciuota pajamu suma padalint is 12 men ir padalint is asmenu skaiciaus?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 05 12, 18:23)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Vaiko pinigus soc.skyriuje galima susitvarkyti tik uz ankstesnius 12 men ar ir uz ateinancius metus galima parasyti prasyma?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 05 21, 08:56)
Vaiko pinigus soc.skyriuje galima susitvarkyti tik uz ankstesnius 12 men ar ir uz ateinancius metus galima parasyti prasyma?

Jeigu jie jums priklause, bet jus nebuvot susitvarkiusi, tai grazina uz paskutinius 12 men, ir jeigu priklauso dabar, tai pildot prasyma ir gaunat vaiko pinigus kol jums priklausys.
Atsakyti
Sveiki ar i vaiko pinigus isiskaicioja socialine pasalpa kaip pajamos ir jei ne ar imanoma perasiti prasyma kad skaiciotu is praeitu metu o ne is praejusiu 12 men kol dar nepaskirta? Nes nuplaukia tada 8 ×52 lt.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Norejau paklausti, vaikams 22m. mokosi dieniniam universitete, antram 17,5 m treciam 8m. ir maziausiam 2m ir 5 men. Iki keliu metu moka maziausiam tuos (97,50 lt) Ir iki keliu po tuos 15 euru kitiems vaikasm, aisku isskyrus vyriausia. As galvojau, kad maziausiam moka iki 3 metu ta suma, bet patiksinkit mane. Dekui labai.
Ir gal galit sita paaiskint : Išmoka vaikui mokama, kol kiekvienam vaikui sukaks 18 metų, jeigu vyresni kaip 18 metų vaikai mokosi, bet ne ilgiau kaip iki jiems sukaks 24 metai.
Vyriausiam, jei jis mokosi dieniniam, universitete nepriklauso?
Atsakyti
Paskalu budu esu girdejus, kad nuo triju metu grazina, vaiko pinigus. Kaip anksciau budavo, nepriklausomai nuo pajamu, ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2015 06 22, 09:47)
Paskalu budu esu girdejus, kad nuo triju metu grazina, vaiko pinigus. Kaip anksciau budavo, nepriklausomai nuo pajamu, ar tai tiesa?

Na kol kas nieko nepasikeite.
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2015 06 15, 09:05)
Laba diena 4u.gif  Norejau paklausti, vaikams 22m. mokosi dieniniam universitete, antram 17,5 m treciam  8m. ir maziausiam 2m ir 5 men. Iki keliu metu moka maziausiam tuos (97,50 lt)  Ir iki keliu po tuos 15 euru kitiems vaikasm, aisku isskyrus vyriausia. As galvojau, kad maziausiam moka iki 3 metu ta suma, bet patiksinkit mane. Dekui labai.
Ir gal galit sita paaiskint : Išmoka vaikui mokama, kol kiekvienam vaikui sukaks 18 metų, jeigu vyresni kaip 18 metų vaikai mokosi, bet ne ilgiau kaip iki jiems sukaks 24 metai.
Vyriausiam, jei jis mokosi dieniniam, universitete nepriklauso?

Nuo 2-ju metu moka po 52 lt (15 eur)
Kol vyresnisis mokosi, tol kiti vaikai gauna vaiko pinigus.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif snd vyras istojo i darbo birza,nieko negaus is jos,as gaunu uz vaika 213€,mum priklauso vaiko pinigeliai.sakykit kada galiu eiti i soc ir susitvarkyti vaiko pinigelius? Ir kiek turi vyras atstoveti birzoje kad gauti soc pasalpa( jis praeitai metais balandi is birzos isejo savo noru )
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2015 07 10, 18:06)
Labas vakaras smile.gif snd vyras istojo i darbo birza,nieko negaus is jos,as gaunu uz vaika 213€,mum priklauso vaiko pinigeliai.sakykit kada galiu eiti i soc ir susitvarkyti vaiko pinigelius? Ir kiek turi vyras atstoveti birzoje kad gauti soc pasalpa( jis praeitai metais balandi is birzos isejo savo noru )

Vaiko pinigam ziurimos arba praeitu metu pajamos arba paskutiniu 12 men. pajamos, turi zmogui nevirsiti 153 eur, kad priklausytu, del soc.pasalpos, galit eiti bet kada.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 07 10, 18:24)
Vaiko pinigam ziurimos arba praeitu metu pajamos arba paskutiniu 12 men. pajamos, turi zmogui nevirsiti 153 eur, kad priklausytu, del soc.pasalpos, galit eiti bet kada.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei vaikui 7metai(ir daugiau),tai vaiko pinigai priklauso auginant 3 ir daugiau vaiku?Pajamos nesvarbu
.Tiesa? smile.gif
Atsakyti