Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai,

Buvau prisijungusi.Raso, kad apdorojamas. Ar normalu, kad menesi laiko apdorojamas, kai buvo sakyta jog per menesi informuos.Gal per daug imu  i galva :rolleyes:​  

Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2018 02 12, 09:49)
<p>Buvau prisijungusi.Raso, kad apdorojamas. Ar normalu, kad menesi laiko apdorojamas, kai buvo sakyta jog per menesi informuos.Gal per daug imu  i galva rolleyes.gif​  </p>

Normalu, nes nespeja darbuotojos tiek prasymu patikrinti.
Atsakyti
sdure valstybe jaunas seimas, auginancias vaikus, ypac du ir daugiau vaiku turincias. Sake, ta pati grazins, o ne velnio. Auginu 3 vaikus, buvo taikomas abiem tevams sudejus 600 NPD , o dabar is ju tik 90 Eur.perves...600 Eur apmokestinus, susidaro apie 150 Eur per abu tevus, o grazins numinusavus tik 90 Eur.
Ar teisingai paskaiciavau? Gaunasi i minusa 60 Eur.

Zinoma, gausiu dar po 15 Eur, nes 3 vaikai, bet juos gaudavau ir pernai su NPD, kuris buvo 600 Eur...

Kazkaip labai liudna, kad siemet pajamos, uz tai auginu 3 vaikus, palyginus su pernai, mazes 60 Eur...
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2018 02 12, 18:59)
sdure valstybe jaunas seimas, auginancias vaikus, ypac du ir daugiau vaiku turincias. Sake, ta pati grazins, o ne velnio. Auginu 3 vaikus, buvo taikomas abiem tevams sudejus 600 NPD , o dabar is ju tik 90 Eur.perves...600 Eur apmokestinus, susidaro apie 150 Eur per abu tevus, o grazins numinusavus tik 90 Eur.
Ar teisingai paskaiciavau? Gaunasi i minusa 60 Eur.

Zinoma, gausiu dar po 15 Eur, nes 3 vaikai, bet juos gaudavau ir pernai su NPD, kuris buvo 600 Eur...

Kazkaip labai liudna, kad siemet pajamos, uz tai auginu 3 vaikus, palyginus su pernai, mazes 60 Eur...

Tikrai tiek PNPD nesusidaro. Nepainiokit NPD ir PNPD, cia du skirtingi dalykai, be to NPD padidino.
Maximum kiek galejo alga jusu sumazeti tai po 45 eur kiekvienam ir taip iseitu, kad tas ant to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 vasario 2018 - 00:03
Sausio 9 pridaviau. vasario 12gavau
Atsakyti
Ir aš šiandien gavau.
Atsakyti
sveiki,as pridaviau sausio 9 diena,vakar ikrito 30 euru.. tai cia uz sausi ar uz vasari nesuprantu.kauno rajonas
Atsakyti
Aš tik sausio 26 susitvarkiau. Tai kovo mėnesį turėčiau 60 euru gauti?
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2018 02 12, 09:49)
<p>Buvau prisijungusi.Raso, kad apdorojamas. Ar normalu, kad menesi laiko apdorojamas, kai buvo sakyta jog per menesi informuos.Gal per daug imu  i galva rolleyes.gif​  </p>

jo, as atsakymo ilgokai laukiau...
Atsakyti
pateikiau sausio 19, vis dar apdorojamas...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2018 02 20, 13:19)
sveiki,as pridaviau sausio 9 diena,vakar ikrito 30 euru.. tai cia uz sausi ar uz vasari nesuprantu.kauno rajonas

Uz sausi
Atsakyti
O as uz du men is karto gavau 03 05. Net 60,04 € biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti