Ar kam nors patvirtino prasyma? Pa mane raso vis dar apdorojamas.
Sveikos, ar jum bandant atsidaryt prasyma per swedbank atidaro prasymo forma? man swedbank net nenukreipia i psl, negi reiks eiti i savivaldybe pildyt
QUOTE(deluxe @ 2018 02 04, 11:05)
Ar kam nors patvirtino prasyma? Pa mane raso vis dar apdorojamas.
Man patvirtino.
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 02 04, 11:08)
Sveikos, ar jum bandant atsidaryt prasyma per swedbank atidaro prasymo forma? man swedbank net nenukreipia i psl, negi reiks eiti i savivaldybe pildyt
Ne iki galo matyt daeinat, kai spaudziat prisijungti p[ildyti prasyma del vaiko ismoku, pasirenkat gyventojams, banka, kai prisijungi prie banko, tada el.valdziuos vartai, patvirtini ir permeta i spis puslapi, tada naujas prasymas ir pildai.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2018 02 04, 18:14)
Ne iki galo matyt daeinat, kai spaudziat prisijungti p[ildyti prasyma del vaiko ismoku, pasirenkat gyventojams, banka, kai prisijungi prie banko, tada el.valdziuos vartai, patvirtini ir permeta i spis puslapi, tada naujas prasymas ir pildai.
Labai labai jums aciu, tikrai nedajeau iki galo.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2018 02 04, 18:14)
labai ačiū už šį komentarą-baigiau nervuotis... Kad ir kaip žiūrėjau, neradau, nesupratau ir "neišrišau", kad reik jungtis per el. valdžios vartus (bandžiau per sodros)
Man jau patvirtino prašymą-o kada tikėtis pinigų? Ar kažkam jau pervedė?
QUOTE(*Frėja* @ 2018 02 04, 11:47)
Man patvirtino.
QUOTE(Mazule @ 2018 02 08, 14:13)
Man jau patvirtino prašymą-o kada tikėtis pinigų? Ar kažkam jau pervedė?
Kada pildete prasymus ir kokiu budu (per spis ar savivaldybeje)?
Pinigus turetu pervesti nuo 10 iki 25 d.
QUOTE(deluxe @ 2018 02 09, 10:21)
Kada pildete prasymus ir kokiu budu (per spis ar savivaldybeje)?
Pildžiau el.būdu sausio 6.
Vakar skaičiau straipsnį, kad pinigai gali vėluoti ir įmanoma, kad gausime tik kovą, jau už du mėnesius.
Pildžiau savivaldybėje kažkur sausio 9d.vakar gavau išmoką.
Pries menesi pildziau prasyma del vaiko pinigu, per spis. Jokio laisko negavau. Tiesiog raso, kad prasymas pateiktas..ziuriu kiti jau pinigus pradeda gauti, o as net nezinau ar pas mane ten viskas tvarkoje..
QUOTE(Bailiukee @ 2018 02 10, 11:53)
<p>Pries menesi pildziau prasyma del vaiko pinigu, per spis. Jokio laisko negavau. Tiesiog raso, kad prasymas pateiktas..ziuriu kiti jau pinigus pradeda gauti, o as net nezinau ar pas mane ten viskas tvarkoje.. </p>
Jeigu butu netvarkoj, butu atmestas. Paziurekit spis puslapi, prisijunkit per kitos el.paslaugos, suvestine arba mano prasymai ir ieskokit savo prasymo prie priimtu ar patenkintu.