Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai,

QUOTE(vovere16 @ 2017 08 23, 12:42)
Sveikos. Ar pardavus automobilį gauti pinigai įsiskaičiuoja į šeimos pajamas? Nors realiai už gautus pinigus nupirktas kitas auto už tokią pačią sumą. Tai čia gaunasi kaip ir auto pakeitimas. Bet įdomu ra tai įeina į pajamas ar ne? Ačiū atsakuusioms

Negi niekas nežinot atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2017 08 29, 10:10)

jeigu nesat banko isklotine,tai aisku skaiciuos,bet jei nesat tik pazymas is darbo,tai nieks nieko nematys,tik reiks pazymet kad automobili turit ir kokia jo verte.man rodos,taip.
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2017 08 29, 10:10)

Ziurint del ko butent klausiat (soc.pasalpos, vaiko pinigu, nemokamo maitinimi ir t.t) ir kada jis parduotas buvo.
Atsakyti

Sveiki, nuo rugsėjo pirmos man nuėmė vaikų pinigėlius kur 15€ už vieną (turim keturias).. nuėmė nes pakeitėm gyvenama vietą deklaravomes iš miesto į kaimą į savus namus jau , dabar bandysiu iš naujo prašyti pinigėlių rajono seniūnijoje..jai tarkim kt savaitę man viskas susitvarkys sklandžiai nuo kada man priklausytų vėl vaikučių pinigėliai  🤔 spėju spalį dar negausim..o kaip rugsėjis Ačiū

Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2017 09 29, 22:47)
<p>Sveiki, nuo rugsėjo pirmos man nuėmė vaikų pinigėlius kur 15€ už vieną (turim keturias).. nuėmė nes pakeitėm gyvenama vietą deklaravomes iš miesto į kaimą į savus namus jau , dabar bandysiu iš naujo prašyti pinigėlių rajono seniūnijoje..jai tarkim kt savaitę man viskas susitvarkys sklandžiai nuo kada man priklausytų vėl vaikučių pinigėliai  🤔 spėju spalį dar negausim..o kaip rugsėjis Ačiū</p>

Lapkriti gausit, grazins uz ir uz rugseji.
Atsakyti

Vaikui suėjo 2 metai, iki tol mokėjo 28,50Eur. Ar reikia vėl iš naujo pildyti prašymą dėl 15,20Eur ar automatiškai pritaikys?

Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2017 09 30, 20:36)
<p>Vaikui suėjo 2 metai, iki tol mokėjo 28,50Eur. Ar reikia vėl iš naujo pildyti prašymą dėl 15,20Eur ar automatiškai pritaikys?</p>

Reikia vel pildyt per nauja.
Atsakyti
unsure.gif o iki 2 metu moka po 28 eu?

nes gime 4-tas vaikas, iki siol gavau po 15 eu uz vaika..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vzilma: 10 spalio 2017 - 14:49
QUOTE(vzilma @ 2017 10 10, 15:47)
unsure.gif  o iki 2 metu moka po 28 eu?

nes gime 4-tas vaikas, iki siol gavau po 15 eu uz vaika..

Taip, nuo gimimo iki 2-ju metu mokama po 28.50 eur, nuo 2-ju metu po 15.20 eur.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas nors žinote, per kiek laiko pervedami pinigai nuo sprendimo skirti išmokas priėmimo? Trečias vaikas gimė birželio mėn., prašymą pildžiau spalį, sprendimas apie išmokas priimtas lapkričio 8 d., tačiau nei kokio dydžio išmoka, nei kada bus išmokėta, jame neparašyta. Peržiūrėjau teisės aktus - niekur apie tokį terminą neužsimenama (tik tai, kad išmokama už praėjusį mėn. iki einamojo mėn. 25 d.)...
Atsakyti
QUOTE(PieniuVynas @ 2017 11 29, 18:42)
Sveikos,

Gal kas nors žinote, per kiek laiko pervedami pinigai nuo sprendimo skirti išmokas priėmimo? Trečias vaikas gimė birželio mėn., prašymą pildžiau spalį, sprendimas apie išmokas priimtas lapkričio 8 d., tačiau nei kokio dydžio išmoka, nei kada bus išmokėta, jame neparašyta. Peržiūrėjau teisės aktus - niekur apie tokį terminą neužsimenama (tik tai, kad išmokama už praėjusį mėn. iki einamojo mėn. 25 d.)...

Gruodi gausit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2017 11 29, 22:24)
Gruodi gausit.

Ačiū. Gal žinote, kelintą dieną mokama?
Ir mamos, gal kuri nors girdėjote, ar šie pinigai liks, kai pradės mokėti 30 Eur vaiko pinigus ir dings PNPD? Jei ne, tuomet dirbantiems bus ne pridėta, o atimta unsure.gif
Atsakyti