Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai,

QUOTE(Laimė @ 2017 01 23, 15:11)
o kaip su išmoka studijuojančiam nuo 18 iki 24 metų vaikui? aš pildydama prašymą, pažymėjau tik tuos du, kuriems iki 18. O trečiajam kas nors priklauso?

Ne, moka tik iki 18 metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2017 01 23, 15:41)
Ne, moka tik iki 18 metu.

dekui uz infomacija 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar susidūrėte.
Aš su vaikais buvau išsideklaravusi iš LT 5 mėn. Gryžome į LT sausio 23 d. .
Tai nuo kada priklauso vaiko pinigai? Ar nuo sausio 1d. ar 23 d.? Nes rašant prašymą, manęs klausė, ar negavau užsienyje vaikų pinigų. Bet aš nieko negavau. Ir vis tiek prašymą užpildė nuo 23 d. Kažin ar ne nuo 1 d. priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 02 02, 17:55)
Gal kas žinote ar susidūrėte.
Aš su vaikais buvau išsideklaravusi iš LT 5 mėn. Gryžome į LT sausio 23 d. .
Tai nuo kada priklauso vaiko pinigai? Ar nuo sausio 1d. ar 23 d.? Nes rašant prašymą, manęs klausė, ar negavau užsienyje vaikų pinigų. Bet aš nieko negavau. Ir vis tiek prašymą užpildė nuo 23 d. Kažin ar ne nuo 1 d. priklauso?

Nuo tada, kai vel prisideklaravot.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2017 02 02, 20:27)
Nuo tada, kai vel prisideklaravot.

Ačiū. 4u.gif
O kur galima būtų paskaityti?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2017 01 08, 19:34)
Įstatymas įsigaliojo 2017.01.01, tai ir pildyt reikėtų nuo šios datos.😉

smalsu, ar jau kas nors gavo tą išmoką???
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2017 02 08, 13:15)
smalsu, ar jau kas nors gavo tą išmoką???

Taigi cia vaiko pinigai, dar anksti, dazniausiai nuo 10 d. pradeda moketi. Ir kodel turetu negauti smile.gif
Atsakyti
Sakykit , jeigu as tik balandzio men tvarkysiuoi del tu vaiko pinigu ar uz praeitus menesius gausiu?
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2017 03 16, 15:29)
Sakykit ,  jeigu as tik balandzio men tvarkysiuoi del tu vaiko pinigu ar uz praeitus menesius gausiu?

Taip, gausit. Reikia prašyme pildyti, kad išmoką pageidaujate gauti nuo 2017.01.01.
Atsakyti
Sveikos, gal kas paaiskins. Vienam vaikui neapmokestinamas minimumas 200€. Mes turim 2 vaikus. As nedirbu ir nestoviu birzoje. Vyrui nesuteikia tu 400euru meapmokestinimo. Neapmolestina tik 200. Gal kokius dokumentus pristacius padvigubintu?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 08 10, 12:04)
Sveikos, gal kas paaiskins. Vienam vaikui neapmokestinamas minimumas 200€. Mes turim 2 vaikus. As nedirbu ir nestoviu birzoje. Vyrui nesuteikia tu 400euru meapmokestinimo. Neapmolestina tik 200. Gal kokius dokumentus pristacius padvigubintu?

Visa ir netaikys, nes tevam eina per puse, kai deklaruos pajamas, tada gales jusu dali irasyti sau i deklaracija.
Atsakyti
Sveikos. Ar pardavus automobilį gauti pinigai įsiskaičiuoja į šeimos pajamas? Nors realiai už gautus pinigus nupirktas kitas auto už tokią pačią sumą. Tai čia gaunasi kaip ir auto pakeitimas. Bet įdomu ra tai įeina į pajamas ar ne? Ačiū atsakuusioms
Atsakyti