o kaip su išmoka studijuojančiam nuo 18 iki 24 metų vaikui? aš pildydama prašymą, pažymėjau tik tuos du, kuriems iki 18. O trečiajam kas nors priklauso?
Gal kas žinote ar susidūrėte. Aš su vaikais buvau išsideklaravusi iš LT 5 mėn. Gryžome į LT sausio 23 d. . Tai nuo kada priklauso vaiko pinigai? Ar nuo sausio 1d. ar 23 d.? Nes rašant prašymą, manęs klausė, ar negavau užsienyje vaikų pinigų. Bet aš nieko negavau. Ir vis tiek prašymą užpildė nuo 23 d. Kažin ar ne nuo 1 d. priklauso?
Gal kas žinote ar susidūrėte.
Aš su vaikais buvau išsideklaravusi iš LT 5 mėn. Gryžome į LT sausio 23 d. .
Tai nuo kada priklauso vaiko pinigai? Ar nuo sausio 1d. ar 23 d.? Nes rašant prašymą, manęs klausė, ar negavau užsienyje vaikų pinigų. Bet aš nieko negavau. Ir vis tiek prašymą užpildė nuo 23 d. Kažin ar ne nuo 1 d. priklauso?
Sveikos, gal kas paaiskins. Vienam vaikui neapmokestinamas minimumas 200. Mes turim 2 vaikus. As nedirbu ir nestoviu birzoje. Vyrui nesuteikia tu 400euru meapmokestinimo. Neapmolestina tik 200. Gal kokius dokumentus pristacius padvigubintu?
Sveikos, gal kas paaiskins. Vienam vaikui neapmokestinamas minimumas 200. Mes turim 2 vaikus. As nedirbu ir nestoviu birzoje. Vyrui nesuteikia tu 400euru meapmokestinimo. Neapmolestina tik 200. Gal kokius dokumentus pristacius padvigubintu?
Sveikos. Ar pardavus automobilį gauti pinigai įsiskaičiuoja į šeimos pajamas? Nors realiai už gautus pinigus nupirktas kitas auto už tokią pačią sumą. Tai čia gaunasi kaip ir auto pakeitimas. Bet įdomu ra tai įeina į pajamas ar ne? Ačiū atsakuusioms