Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 334

Nuolaidos

www.toryburch.com

user posted image
Atsakyti

truksta labai nedaug
www.yoox.com
-10% kodukas
user posted image

Atsakyti
Kada planuojat pirkt kuprines is potterybarnkids mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2015 05 08, 14:55)

jau nauja renkam 4u.gif
atsiuskit. ten gal bus freeshipas. paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 05 08, 12:27)
Aš pradėjus gert hialuroną pastebėjau, kad labai plaukai atsigavo, nagai nebetrupa. Odai didelio wow nmatau, nes šiaip neproblematiška ji, lygi, tai nežinau net ko dar laukt reiktų  biggrin.gif  Bet va plaukam, nagam tai super  drinks_cheers.gif

o man zinokit nyc nieko, jau antra bonkele geriu, ir jokio poveikio absoliuciai smile.gif
tiesa, kas liecia vandenio gerima, sakau gal kam idomu bus, sunkiai man sekasi gerti ji, siaip va viena , tai uzmaciau recepta, ideti kelis agurko griezinelius, citrina, metu lapelius ir super gerimas, geriu, net nespeju gamintis biggrin.gif del vaisiu galima ten pagal skoni pasiderinti, kaip kas megsta, bet esme kad toks pagardintas vanduo zymiai skanesnis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2015 05 08, 14:55)

kai tik susirenka uzsakymai, ir nuperkam mirksiukas.gif
Atsakyti
Yoox truksta 10$
turim 10% koduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 05 08, 15:24)
jau nauja renkam  4u.gif
atsiuskit. ten gal bus freeshipas. paziuresiu  4u.gif

ar galima vakare atsiust, noriu, kad pati mergina issirinktu, nes as jau kai ko ir nebesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2015 05 08, 16:56)
ar galima vakare atsiust, noriu, kad pati mergina issirinktu, nes as jau kai ko ir nebesuprantu smile.gif

taip, zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 05 08, 15:25)
o man zinokit nyc nieko, jau antra bonkele geriu, ir jokio poveikio absoliuciai smile.gif
tiesa, kas liecia vandenio gerima, sakau gal kam idomu bus, sunkiai man sekasi gerti ji, siaip va viena , tai uzmaciau recepta, ideti kelis agurko griezinelius, citrina, metu lapelius ir super gerimas, geriu, net nespeju gamintis  biggrin.gif del vaisiu galima ten pagal skoni pasiderinti, kaip kas megsta, bet esme kad toks pagardintas vanduo zymiai skanesnis  wub.gif

Tai gal plaukam pretenzijų neturit ir nagai stiprūs biggrin.gif Mano tai po rudens baisu baisu kaip nusilpo, išslinko, nutriušo plaukai, uodegytė kaip peliuko paliko, o buvau visa vilnonė/angorinė lotuliukas.gif Dabar ir kuodukas kaip keksiukas paliko, kai anksčiau per pusę galvos susisukt galėdavau doh.gif Nu nieko, atsigauna jau po truputį ir manau hialurono dėka.

O dėl vandens, tai mama visai neseniai skaitė straipsnį, kad mokslininkai pripažino apsirikę, jog gert 2-3ltr per dieną vandens nėra sveika nei vienam organizmui doh.gif Gert turi tada, kai norisi arba kai pajunti nediduką alkio jausmą ir nėr ką užkąst po ranka. Su dideliu skysčiu kiekiu išplauni iš organizmo daug naudingų medžiagų, mineralų ir bla bla bla.... Ypač netinka ta sistema kas turi AKS.
Žodžiu suprask kaip nori, čia gerk, čia negerk... Manau vistik geriausia įsiklausyt į organizmo norus, tik jis pats geriausiai žino, kada jau reik drėkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 05 08, 17:28)
Tai gal plaukam pretenzijų neturit ir nagai stiprūs  biggrin.gif Mano tai po rudens baisu baisu kaip nusilpo, išslinko, nutriušo plaukai, uodegytė kaip peliuko paliko, o buvau visa vilnonė/angorinė  lotuliukas.gif  Dabar ir kuodukas kaip keksiukas paliko, kai anksčiau per pusę galvos susisukt galėdavau  doh.gif  Nu nieko, atsigauna jau po truputį ir manau hialurono dėka.
O dėl vandens, tai mama visai neseniai skaitė straipsnį, kad mokslininkai pripažino apsirikę, jog gert 2-3ltr per dieną vandens nėra sveika nei vienam organizmui doh.gif  Gert turi tada, kai norisi arba kai pajunti nediduką alkio jausmą ir nėr ką užkąst po ranka. Su dideliu skysčiu kiekiu išplauni iš organizmo daug naudingų medžiagų, mineralų ir bla bla bla.... Ypač netinka ta sistema kas turi AKS.
Žodžiu suprask kaip nori, čia gerk, čia negerk... Manau vistik geriausia įsiklausyt į organizmo norus, tik jis pats geriausiai žino, kada jau reik drėkint biggrin.gif

na hialurona as geriu ne del plauku ir nagu, o del sausos odos. Problema kad as isvis negerdavau vandens, nei laso,tai toli grazu man dar iki 3 litru i diena biggrin.gif Kadangi apie oda prakalbom, tai sausa oda gali buti ir del vandens trukumo organizme, ir vien hialuronas ko gero nepades, na man nepadeda ax.gif
Atsakyti
MK tasiukas labai gera kaina
http://www1.macys.co...l...3D&slotId=2

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai jo, kiekvienas gi su savo problemom esam, tai ir geriam papildus tikėdamos kad vienur ar kitur "pasiremontuosim" biggrin.gif . Tik aš va džiaugiuos kad bent kažką kažkur pamačyjo tos kapsulės, vadinas ne veltui pinigai išleisti buvo thumbup.gif . O žiūrėk gal po ilgesnio naudojimo ir pagražėsiu, oda paliks kaip pienu prausta biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti