www.coachoutlet.com
www.yoox.com
-10% kodukas
www.macys.com
-20%
www.potterybarnkids.com
www.jcrew.com
daug sale prekiu -50%
factory.jcrew.com
-20%
www.talbots.com
-30% kodukas
www.joesnewbalanceoutlet.com
10% kodukas
www.bostonproper.com
200- 50$
www.opticsplanet.com
www.juicycouture.com
www.freepeople.com
www.saksfifthavenue.com-10%
www.victoriassecret.com
www.saksoff5th.com
www.ralphlauren.com
us.levi.com
www.bluefly.com
www.uniqlo.com
www.michaelkors.com
www.lastcall.com
www.southmoonunder.com
www.swarovski.com
www.netaya.com
shop.guess.com
sportui
www.nike.com
www.eastbay.com
www.finishline.com
vaikams
www.gymboree.com
www.1stopkidzshop.com
www.carters.com
Namams
www.williams-sonoma.com
www.yankeecandle.com
store.starbucks.com
www.bathandbodyworks.com
groziui
www.discountbeautycenter.com
www.lilydirect.com-5%
www.paulaschoice.com
www.maccosmetics.com
www.youniqueproducts.com
http://us.strawberrynet.com
www.sleekhair.com-100-10$
www.fragranceshop.com -15%
www.fragrancenet.com-25%
www.tanforless.com -15% AG
sveikatai
www.drugstore.com
www.puritan.com
www.vitacost.com 75-10$
Mergaites, jeigu kam netiko/nepatiko Misha BB kremukas 23 ar 21 numeriukas, labai mielai priimciau i savo kosmetine
labai kvieciam prisijungti prie
Stebuklinguju vitaminu plaukams
ir ne tik
Country Life, Gluten Free, Maxi Hair Plus,
120 Veggie Caps
-15% nuolaida
Papildyta:
Gulim su sunum abu su temperaturom siandien Perpute mane eilini karta pavasario vejelis ir ,kaip visada, bronchai kencia. Amzina mano problema Gal ka gero ar stebuklino ateiciai galit rekomenduoti ? Nes visai neismanau apie vaistus. ka mergaites uzrodo - to priperku i seimos vaistinele
ir ne tik
120 Veggie Caps
-15% nuolaida
Papildyta:
Gulim su sunum abu su temperaturom siandien Perpute mane eilini karta pavasario vejelis ir ,kaip visada, bronchai kencia. Amzina mano problema Gal ka gero ar stebuklino ateiciai galit rekomenduoti ? Nes visai neismanau apie vaistus. ka mergaites uzrodo - to priperku i seimos vaistinele
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 05 07, 13:48)
labai kvieciam prisijungti prie
ir ne tik
120 Veggie Caps
-15% nuolaida
Papildyta:
ir ne tik
120 Veggie Caps
-15% nuolaida
Papildyta:
nu jeigu tamstai silpna vieta bronchai, tai rekomenduociau profilaktiskai panaudot sita reikala http://www.vitacost....rophyll-alfalfa
pusu spygliu ekstraktas, buvo cia kazkada nesenai pas mus ant bangos, vaistas nuo visu ligu alia, bet ne velnio ne nuo visu, o tik bronchams ir kvepavimo visai sistemai. (mano gydytoja taip sako)
Mano sunus saltuoju periodu daznai is darzo parsinesdavo "zalia snargli", tai uzmaitindavau situo. po 2 kapsules ryte - vakare, maximum 3 dienos ir neber zalio "draugo".
mano mylimiausias - http://www.vitacost....aporub-ointment
jau sita reikala kaip myliu, tepu krutine reikia nereikia vaikam ir vsai seimai. Dar suzinojau viena naujiena, kad suaugusiems reikia tepti pecius sitais tepalais, o ne nugara.
Sito bonke didele ilgam labai uzteks.
ir lova apdelioju vatukais su situo http://www.vitacost....-fl-oz-120-ml-2
jo neskiedziu, kvapas buna astrokas, bet bakterijoms "sakes".
nesirkit
Tą Wick Vapo Rub ir aš turiu, tik vaikišką, gal biški jis ten silpnesnis, švelnesnis, bet labai padeda, o kvapas eterinių aliejų pramuša užsikimšusią nosį, visai kitas miegas naktį būna kai pasitepi, kvėpavimą lengvina ir rodos atsikosėt lengviau
QUOTE(Nete @ 2015 05 07, 15:04)
Nete ,Tu eksperte musu , kaip visada
reiks pabandyti
eukalipta tai daznai "slakstau" pas vaikus dar rozmarino eterini kartais naudoju , o levandu pilu i siurbli ar slupstes pakrapinu
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 05 07, 14:48)
MM, uzjauciu, as irgi daznai su bronchais tik pas mane be tempos
QUOTE(Tiffany @ 2015 05 07, 15:47)
MM, uzjauciu, as irgi daznai su bronchais tik pas mane be tempos
reiks nusipirkt Netes rekomenduojamu dalyku
Vitacost 75-10$
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 05 06, 20:17)
O su tuo koduku, kur jums siunciau nemokama shipa duoda nuo 100? Labiau apsimoka pirkt su nemokamu shipu, negu su 10$ nuolaida. Nes shipas 6,49 ir su kiekviena preke dideja vis.
Junkites mergaites prie Finishline, o tai mano diedas liks be balancu
Poterrybarnkids kuprines labai fainos, mano merginos abi turi. Devisi labai gerai, kitamet tikrai naujo dar nepirksim.
perku fragrancenet -25%
labai laukiu
yoox-10%
macys -20%
ir
ralphlauren
Papildyta:
taip, su freeshipu geriau pirkti
taip ir padarom
Papildyta:
Siaulietes, kas gales paimti dezute ? Norika si savaitgali negales pagelbeti.
Butu sestadieni Siauliuose
Rasykit i pasta
labai laukiu
yoox-10%
macys -20%
ir
ralphlauren
Papildyta:
QUOTE(Blond @ 2015 05 07, 16:19)
O su tuo koduku, kur jums siunciau nemokama shipa duoda nuo 100? Labiau apsimoka pirkt su nemokamu shipu, negu su 10$ nuolaida. Nes shipas 6,49 ir su kiekviena preke dideja vis.
taip, su freeshipu geriau pirkti
taip ir padarom
Papildyta:
Siaulietes, kas gales paimti dezute ? Norika si savaitgali negales pagelbeti.
Butu sestadieni Siauliuose
Rasykit i pasta