Kaip naujas išskirtinis Pietro Filipi sijonukas
Su juo neliksite nepastebeta !
Puikiai tiks toms, kurioms pabodo vaikscioti nuobodziais juodais sijonais, kai nieks net nepastebi, kad nusipirkai nauja.. nes visi jie vienodi !! Tik ne šis !!
S dydis. Uzsidetas max 3 kartus (man visgi trumpokas, mano ugis 178 cm).
Mokejau 390 LTL, atiduodu uz 50 EUR
Ismatavimai: per juosmeni plotis ~37,5 cm, ilgis priekyje per viduri ~47 cm (ramybes busenoje), nugaroje ~60 cm.
Sudetis: 43 proc. vilna
55 proc. poliesteris ir 2 proc. elastanas

Su juo neliksite nepastebeta !

S dydis. Uzsidetas max 3 kartus (man visgi trumpokas, mano ugis 178 cm).
Mokejau 390 LTL, atiduodu uz 50 EUR

Ismatavimai: per juosmeni plotis ~37,5 cm, ilgis priekyje per viduri ~47 cm (ramybes busenoje), nugaroje ~60 cm.
Sudetis: 43 proc. vilna

Originalus Emporio Armani sijonas aukštu liemeniu su dviem skeltukais nerealios sudėties !!
Uzsidetas vos pora kartu, nes visgi man mazokas. Italiskas 38 dydis, tai musu 34 ar XS. Made in Italy !! Sudetis - 95% virgin wool, 5 % kasmyras !!! Nerealiai gera sudetis !! 120 EUR

Uzsidetas vos pora kartu, nes visgi man mazokas. Italiskas 38 dydis, tai musu 34 ar XS. Made in Italy !! Sudetis - 95% virgin wool, 5 % kasmyras !!! Nerealiai gera sudetis !! 120 EUR

Esprit pasteliniu graziu spalvu sijonukas vasarai. Ilgis 55cm, liemuo 39*2cm, klubai 47*2cm. kaina 8.5

Minkstutis malonus prie kuno. Ilgis 65cm, liemuo 36*2cm, klubai 45*2cm. Labai tamprus 70% medvilne 30% polyesteris. Vero moda palaidine taip pat parsiduoda. Sijonukas 7
Papildyta:

Lininis sijonukas Tara
Ilgis 49cm, liemuo 39.5*2cm, klubai 48*2cm. Be defektu, kaina 7.9

Rebok vasarinis ryskus komplektukas. Sijonukas ir palaidine. Sijono ilgis 35cm, liemuo pazemintas 42*2cm, reguliuojasi sniureliu. Palaidines ilgis 54cm, krutine 41*2cm. Kaina 6

Blizgus, subtiliu pasteliniu spalvu, kas nerezia akies. Ilgis 62cm, liemuo 38*2cm. Medziagyte stangri. Kaina 15
kelis kartus tik dėvėtas sijonukas, 40 dydis. Sudėtis- 100%vilna. Ilgis 64 cm, plotis per liemenį 40 cm. Su pamušalu.
Kaina 5 eurai

Sijonukas labai geros būklės (dėvėtas pora kartų ir išaugtas). Reali spalva foto be blico (tamsesnės kur). 34 dydis. Išmatavimai: per juosmenuką apie 35 cm, visas ilgis apie 50 cm. Sudėtis;3 pr.elestanas ir 97 pr. cottonas.

Džinsinis sijonukas. Visiškai tvarkingas. Rašo dydis 32. Išmatavimai:juosmuo 36 cm., ilgis 42 cm
2,5 euro

http://www.vinted.lt...jonas-32-dydzio

Kaina 5 eurai

Sijonukas labai geros būklės (dėvėtas pora kartų ir išaugtas). Reali spalva foto be blico (tamsesnės kur). 34 dydis. Išmatavimai: per juosmenuką apie 35 cm, visas ilgis apie 50 cm. Sudėtis;3 pr.elestanas ir 97 pr. cottonas.

Džinsinis sijonukas. Visiškai tvarkingas. Rašo dydis 32. Išmatavimai:juosmuo 36 cm., ilgis 42 cm
2,5 euro

http://www.vinted.lt...jonas-32-dydzio
H&M naujas, su etiketėmis plisuotas sijonas, segasi užtrauktuku šone, liemens srity odos imitacija. Lengvai krentantis, su pamušalu. Xs dydis, liemuo 32-33 cm, ilgis 47 cm.
3

Realios nuotraukos:
http://www.vinted.lt...isuotas-sijonas
Vasariškas sijonas su nuostabiomis gėlėmis, 38 dydžio.
Lengvutis medvilninis, pamušalas taip pat plonos medvilnės, spalvos ryškios, dėvėtas vieną kartą. Ilgis 56 cm, plotis per liemenį 39 cm, per klubus - apie 50 cm. Užtrauktukas šone. Kaina 12 eur.

Lengvutis medvilninis, pamušalas taip pat plonos medvilnės, spalvos ryškios, dėvėtas vieną kartą. Ilgis 56 cm, plotis per liemenį 39 cm, per klubus - apie 50 cm. Užtrauktukas šone. Kaina 12 eur.