Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 10:22)

Ačiū. O gerti turbūt reguliariai, kad efektas jaustųsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 25 balandžio 2015 - 09:32
QUOTE(Deep Blue @ 2015 04 25, 06:36)
Merginos atkeliauju pagalbos- is kur parsisiust pigiau L'occitane ranku krema? Arba pasakykit kaip be jo gyvent, kokio nors ypatingai drekinancio rankas stebuklo reikia.
Aciu  4u.gif

o jau pasinaudojot Lt akcija, kur galima 2vnt uz 2 eur vietoj 7 isigyti?
Atsakyti
Patarkite, noriu grazinti prekes i GAP.eu ir atsispausdinau ju puslapyje ta grazinimo forma ir nustebau, kad adresas nurodomas ne GAp'o o DHL Vokietijoje g.gif , taip ir turi buti? Kazkaip suabejojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 24, 20:12)
drinks_cheers.gif  as irgi neregistruoju, siunciu ne pirmenybinius, pakuoju i isvertsa maisa, net tik i atkirpta dali jo (juk jie baisiai dideli) - moku apie 4-5 eurus. Pakabu nededu...

O jeigu dingtų siuntinys, kaip įrodyt parduotuvei, kad tikrai išsiuntei g.gif ? Tada jau tikrai amen pinigėliam už prekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 04 25, 10:31)
Ačiū. O gerti turbūt reguliariai, kad efektas jaustųsi?

As sugeriu buteliuka, tada pertrauka pora men ir vel. Siaip man ilgokai tas piveikis buvo po pirmo kurso. Dabar geriu antra.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 25, 09:36)
o jau pasinaudojot Lt akcija, kur galima 2vnt uz 2 eur vietoj 7 isigyti?

Kur vyksta akcija ir iki kada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 10:44)
As sugeriu buteliuka, tada pertrauka pora men ir vel. Siaip man ilgokai tas piveikis buvo po pirmo kurso. Dabar geriu antra.

Aš irgi taip vartoju, dabar du butelius per akcijas iš iherbo parsisiunčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 25, 10:41)
O jeigu dingtų siuntinys, kaip įrodyt parduotuvei, kad tikrai išsiuntei  g.gif ? Tada jau tikrai amen pinigėliam už prekes  g.gif

nu taip dar nebuvo, o jei ir butu - kazi kiek labai apsimoketu - nebent preke baisiai brangi... ir tai... siuntimas brangesnis, paieska irgi ikainuota dabar, o jei irodys kad dingo del ju kaltes LT paste - grazins siuntimo islaidas, jei uk paste - 30 svaru max - tad ta rizika vistiek islieka, be to norint baisiai saugiai - galima siunta apdrausti - va tada bus 100 % garantija - bet ar apsimokes grazinti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 25, 09:55)
Aš irgi taip vartoju, dabar du butelius per akcijas iš iherbo parsisiunčiau bigsmile.gif

Koki geriat is Iherbo?
As dabar geriu sita, man sitas labiausiai apsimokejo, nes tik po 1tab. per diena reikia gerti.
http://www.iherb.com...y...r=null&ic=5
Po kiek laiko koki poveiki pajutot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altika: 25 balandžio 2015 - 11:00
QUOTE(Altika @ 2015 04 25, 11:55)
Koki geriat is Iherbo?
As dabar geriu sita, man sitas labiausiai apsimokejo, nes tik po 1tab. per diena reikia gerti.
http://www.iherb.com...y...r=null&ic=5
Po kiek laiko koki poveiki pajutot? 4u.gif

Aš irgi šitą. Pajutau sudėrus butelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2015 04 24, 12:41)
žinokite būsiu jus apgavusi  blush2.gif  turėjau ta contratubex tepiau tepiau, bet didelio exekto nebuvo, sumaišiau jį su kitu tepaliuku. (Įvedžiau i google įkelti jums nuoroda, ogi žiūriu kaina per maža kiek mokėjau smile.gif )
http://www.sveikata2...ra-gelis-15g-n1 šitą naudojau
Contratubex gal padėtų tik neįsisenėjusiems. Aišku jis kažkiek palygina oda, bet ne tiek kiek norėtusi.
Atsiprašau kad suklaidinau jus  4u.gif

QUOTE(keistuole @ 2015 04 24, 13:34)
aš irgi vaikui šitą nadojau, tai po pusmečio tepliojimo tikrai matės efektas (aš čia apie dermatix)
bet kiek ieškojau pigiau, tai neradau pirkau LT camelijoj , kai būna -20 proc  po pietų

Galvoju pameginsiu sita http://www.unserekle...g_v_Narben.html o jeigu nieko nupirksiu ta brangu Dermatix. 4u.gif aciu merginos

QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 09:22)

Kaip manote ar galima maitinaciai mazyli? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 13:08)
Kaip manote ar galima maitinaciai mazyli?  blush2.gif

Dažniausiai prie vitaminų rašo, kad reikia pasitarti su gydytoju. Aš tik dabar, kai maititinimas krūtimi nebe toks intensyvus, pradėjau gerti. Tiesa, geriu šiuos. . Pabaigusi planuoju Doctor's Best.
Atsakyti