Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(slitka @ 2015 04 24, 21:48)
mergaites, kokius papildukus siunciates vyrams? maniskiui ner jegu, sveikatos, pervarges nuo darbu, sakau gal kokias elementais uzmaitint, pasufleruokit ka ir is kur perkat, Iherb esu pirkus, bet kazkaip viskas uzbrango, tai retokai jau ten beilendu, aciu uz atsakymus 4u.gif

Sportas, grynas oras, sveika mityba, meditacija ar kiti nusiraminimo pratimai. Nors skamba kaip cliché, bet bus veiksmingiau nei tabletė. Bet tą reikia daryti pastoviai, reikia keisti gyvenimo būdą, tsakant.
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2015 04 24, 22:07)
Kiek pirkau, visada reikedavo ziureti, kad pritaikytu, automatiskai buna uzdeta tik ant mokamo siuntimo.

g.gif visada renkant krepsi dar paraso kiek liko iki nemokamo siuntimo ir jei nors ir prekiu uz 1 eur, siuntimas 00, reik paciai tada pazymet ar uz 4 ar uz 7 eur noriu biggrin.gif bet dabar galvoju gal todel, kad as visada perku be registracijos g.gif
Papildyta:
Nu pasakyciau as savo diedui, kad man del jo neramu, sakytu gal as pati susirgau biggrin.gif
Siaip visiem sunku. Pavasaris, tokie issiseme visi ir nusibezdeje per ziema. Nieko, va geras oras, varykit ir saules luxus gaudykit. Tikrai pades! Saule gydo. O tabletem grieztai NE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 24, 21:48)
mergaites, kokius papildukus siunciates vyrams? maniskiui ner jegu, sveikatos, pervarges nuo darbu, sakau gal kokias elementais uzmaitint, pasufleruokit ka ir is kur perkat, Iherb esu pirkus, bet kazkaip viskas uzbrango, tai retokai jau ten beilendu, aciu uz atsakymus 4u.gif

Man labai grazus pasisakymai mergaiciu apie mitybos ir aplamai gyvensenos keitima,na bet yra tokiu,kuriu nepriversi nei geruoju,nei kaip kitaip pasikeisti,maniskis sako turiu viena is malonumu siam gyvenime-skaniai pavalgyt ir psio,nieks jam negali paaiskint,kad gyvens trumpiau ,jei toliau taip valgys... doh.gif Va vitaminus jis geria ir laaabai giria situos,sako energijos atsiranda ohohoo
http://www.iherb.com...0-Tablets/22527
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 24 balandžio 2015 - 22:38
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 24, 09:20)
Merginos jau rašė, kad problemos su pašto kodu, reikia rašyti vienu skaičiumi mažiau. Aš tikslu pašto kodą įrašiau prie gatvės. Jeigu užsakyme kitur nenurodėte teisingo pašto kodo, siūlau jiems parašyti laišką su patikslinimais.

QUOTE(Carlin @ 2015 04 24, 09:40)
atkeliaus  aš paskutinį skaičių ištrynus buvau ir gavau

aciu uz pagalba, tikrai, istrynus viena skaiciu leido prisiregistruoti drinks_cheers.gif
parasiau jiems laiska i klientu aptarnavima, kad ju durna sistema neleidzia irasyti teisingo pasto indekso, taip pat nera laukelio telefono numeriui, pateikiau reikiamus duomenis ir paprasiau, kad perduotu DHL kurjeriams smile.gif

24 diena nupirkom, 25 jau supakuota ir pajudejo, smagu smile.gif

QUOTE(lidusia @ 2015 04 24, 17:54)
Gal kas žinote kaip panaudoti sukauptus taškus Windeln.de??
ar kur įrašyti reikia, kad nuskaičiuotų, nelabai randu...

perejus prie apmokejimo yra eilute:

Punkte einlösen (0)

ten pazymeti varnele reikia, kad nuskaiciuotu taskus.

jei norite pasinaudoti rekomendacija ar koduku (jei pavyks gauti), yra eilute:

Gutschein- oder Rabattcode eingeben

paspausti, atsidarys papildomas laukelis, ten ir irasyti reikiama informacija.

p.s. jei kam reikes rekomendacijos- rasykit el. pasto adresa i a.z., dar turiu 4 lysnas smile.gif gautus taskus galesite panaudoti kito pirkimo metu, nes jie atsidurs Jusu saskaitoje tik jau prekei iskeliavus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tjorvene: 24 balandžio 2015 - 23:48
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 25, 00:31)
aciu uz pagalba, tikrai, istrynus viena skaiciu leido prisiregistruoti  drinks_cheers.gif
parasiau jiems laiska i klientu aptarnavima, kad ju durna sistema neleidzia irasyti teisingo pasto indekso, taip pat nera laukelio telefono numeriui, pateikiau reikiamus duomenis ir paprasiau, kad perduotu DHL kurjeriams smile.gif

24 diena nupirkom, 25 jau supakuota ir pajudejo, smagu smile.gif
perejus prie apmokejimo yra eilute:

Punkte einlösen (0)

ten pazymeti varnele reikia, kad nuskaiciuotu taskus.

jei norite pasinaudoti rekomendacija ar koduku (jei pavyks gauti), yra eilute:

Gutschein- oder Rabattcode eingeben

paspausti, atsidarys papildomas laukelis, ten ir irasyti reikiama informacija.

p.s. jei kam reikes rekomendacijos- rasykit el. pasto adresa i a.z., dar turiu 4 lysnas smile.gif gautus taskus galesite panaudoti kito pirkimo metu, nes jie atsidurs Jusu saskaitoje tik jau prekei iskeliavus.

Tai pirma karta jokiu papildomu nuolaidu nebus?
As aplamai nematau jokiu tasku.kur vakar atsiunten pakvietima.arba kazka netaip padariau.
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2015 04 25, 01:13)
Tai pirma karta jokiu papildomu nuolaidu nebus?
As aplamai nematau jokiu tasku.kur vakar atsiunten pakvietima.arba kazka netaip padariau.

deja, pirma karta nuolaidu nebus, speju, kad dabar padare nemokama siuntima balandzio menesi, tai "nueme" koduku galiojima.

Kai pirksit pirma karta- pasinaudosite maniske rekomendacija (ivesite mano atsiusta koda) ir tie taskai atsiras Jusu saskaitoje po Jusu pirkinio issiuntimo, gautus taskus galesite panaudoti savo antrojo pirkimo metu.
Atsakyti
Merginos atkeliauju pagalbos- is kur parsisiust pigiau L'occitane ranku krema? Arba pasakykit kaip be jo gyvent, kokio nors ypatingai drekinancio rankas stebuklo reikia.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2015 04 25, 07:36)
Merginos atkeliauju pagalbos- is kur parsisiust pigiau L'occitane ranku krema? Arba pasakykit kaip be jo gyvent, kokio nors ypatingai drekinancio rankas stebuklo reikia.
Aciu  4u.gif

Pasidarykit keleta parafino voneliu, pagerkit hialurono ir ne tik kad rankom, bet niekam kremo nebereikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 04 24, 22:19)
Sportas, grynas oras, sveika mityba, meditacija ar kiti nusiraminimo pratimai. Nors skamba kaip cliché, bet bus veiksmingiau nei tabletė. Bet tą reikia daryti pastoviai, reikia keisti gyvenimo būdą, tsakant.

sportuoti labai sportuoja, tik daznai traumu apturi, tai irgi kol nenuvarai kokio isnarinto peties ar kojos i raudona kryziu persisviesti, tai kencia, dusauja..

QUOTE(krystiana @ 2015 04 24, 23:37)
Man labai grazus pasisakymai mergaiciu apie mitybos ir aplamai gyvensenos keitima,na bet yra tokiu,kuriu nepriversi nei geruoju,nei kaip kitaip pasikeisti,maniskis sako turiu viena is malonumu siam gyvenime-skaniai pavalgyt ir psio,nieks jam negali paaiskint,kad gyvens trumpiau ,jei toliau taip valgys... doh.gif Va vitaminus jis geria ir laaabai giria situos,sako energijos atsiranda ohohoo
http://www.iherb.com...0-Tablets/22527

drinks_cheers.gif biggrin.gif niu mityba, kadangi as pati prsiziuriu, tai nepasakyciau, kad mes labai prastai maitinames,
niu vienaip ir kitaip didelis dekui visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 24, 22:25)
Nu pasakyciau as savo diedui, kad man del jo neramu, sakytu gal as pati susirgau biggrin.gif
Siaip visiem sunku. Pavasaris, tokie issiseme visi ir nusibezdeje per ziema. Nieko, va geras oras, varykit ir saules luxus gaudykit. Tikrai pades! Saule gydo. O tabletem grieztai NE biggrin.gif

Man irgi pasiūlytų pasigydyt ax.gif , kokie jie visi vienodi biggrin.gif . Maniškis pas daktarus kreipias tik tada kai gipso reikia biggrin.gif . O taip jei ką suskaudo, duok jam stebuklingą tabletę. Pasiūliau kartą profilaktiškai pas urologą nueit, vis gi ne 20-metis ax.gif . Sako nueisiu kada, tai gal jau 10 metų eina... Jie kai krenta, tai iš karto, ne taip kaip mes, lėtai ax.gif . Dėl Druskininkų pritariu- geriausia tabletė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 08:45)
Pasidarykit keleta parafino voneliu, pagerkit hialurono ir ne tik kad rankom, bet niekam kremo nebereikes  biggrin.gif

Kokį hialiuroną rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 04 25, 10:14)
Kokį hialiuroną rekomenduotumėt?

Sita

http://www.amazon.co...hyaluronic acid
Atsakyti