Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 04 24, 21:26)
O as 20 diena pirkau ir jokiu ziniu apie issiuntima. O parasyta, kad per 7 dienas turiu siuntini gaut.

Kazkada kai buvo panasus ispardavimas laukiau 2 savaites ar net siek tiek ilgiau kol gavau 4u.gif
Atsakyti
rytoj noreciau nupirkti http://www.cocooncenter.co.uk
( truksta dar50 eur. iki nemokamo siuntimo )
Atsakyti

mergaites, kokius papildukus siunciates vyrams? maniskiui ner jegu, sveikatos, pervarges nuo darbu, sakau gal kokias elementais uzmaitint, pasufleruokit ka ir is kur perkat, Iherb esu pirkus, bet kazkaip viskas uzbrango, tai retokai jau ten beilendu, aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 24, 21:48)
mergaites, kokius papildukus siunciates vyrams? maniskiui ner jegu, sveikatos, pervarges nuo darbu, sakau gal kokias elementais uzmaitint, pasufleruokit ka ir is kur perkat, Iherb esu pirkus, bet kazkaip viskas uzbrango, tai retokai jau ten beilendu, aciu uz atsakymus 4u.gif

Savaite i Druskienykus ir kai naujas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatet kur Jeunesse firmos kosmetikos ?
Kazkaip niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 24, 21:48)

siaip jei ner jegu - reiktu pailseti ir pasitikrinti profilaktiskai sveikata 4u.gif
pasidarykit kompleksini kraujo tyrima, suzinosite, kokiu medziagu truksta ir tada galesite issirinkti papildus...tie 'apie viska' paprastai nera veiksmingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 24, 21:26)
O as 20 diena pirkau ir jokiu ziniu apie issiuntima. O parasyta, kad per 7 dienas turiu siuntini gaut.

As 20 d pirkau, man siandien atsiunte, kad 29 turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 04 24, 22:01)
Gal kas uzmatet kur Jeunesse firmos kosmetikos ?
Kazkaip niekur nerandu  g.gif

O i koki pasta siust cocona?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 24, 21:05)
Pritaiko  4u.gif Man pritaike kiek purkau. Bet! Pirkau kazi kada, iki siol neissiunte. Jum irgi siuncia belekiek???

Kiek pirkau, visada reikedavo ziureti, kad pritaikytu, automatiskai buna uzdeta tik ant mokamo siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 24, 21:59)
Savaite i Druskienykus ir kai naujas biggrin.gif

oi neaaa, man tada labiau reikia i druskininkus biggrin.gif
QUOTE(Whatever? @ 2015 04 24, 22:02)
siaip jei ner jegu - reiktu pailseti ir pasitikrinti profilaktiskai sveikata 4u.gif 
pasidarykit kompleksini kraujo tyrima, suzinosite, kokiu medziagu truksta ir tada galesite issirinkti papildus...tie 'apie viska' paprastai nera veiksmingi  4u.gif

jetus, bet zinot kaip vyrai,kol kazkas baisesnio nenutiks, tol gi pas daktarus neis...ko gi ten, juk vyras, dzin kad pelenai is ruros byra, bet tikrai neis niekur tikrintis doh.gif niu bet vistiek paterorizuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Dar S.Oliveris visa amzinybe eina. Issiustas 20 diena i LT, nesugebejo isvaziuot ddar is DE doh.gif siandien tik sugebejo centrini paskirstymo punkta pasiekt. Marazmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 24, 22:08)
oi neaaa, man tada labiau reikia i druskininkus  biggrin.gif

jetus, bet zinot kaip vyrai,kol kazkas baisesnio nenutiks, tol gi pas daktarus neis...ko gi ten, juk vyras, dzin kad pelenai is ruros byra, bet tikrai neis niekur tikrintis  doh.gif niu bet vistiek paterorizuosiu biggrin.gif

juos - t.y. vyrus, kartais veikia moteriskas gudrumas.. mes su vaikais tave labai mylim, del taves neramu, pavasaris - vitaminu trukimas, pasidarom kraujo tyrima...gal tau truksta, pvz, magnio, vitamino D.... ir t.t. ir pan....
nereikia terorizuoti - graziuoju, moterisku zavesiu mirksiukas.gif
mes vartojam gnld papildus... Vaiku vitaminus ir zuvies taukus- tikrai veiksmingesni uz tradicinius vaistinej parduodamus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 24 balandžio 2015 - 21:17