Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas žinote kaip panaudoti sukauptus taškus Windeln.de??
ar kur įrašyti reikia, kad nuskaičiuotų, nelabai randu...
Atsakyti
Renku everything5pounds.com ir asda groceries. Vilnius
Atsakyti
As be pakabu atgal siunciu, kam tas svoris... Gi prekes kokybe nei pagereja nei suprasteja del pakabos buvimo.
Atsakyti
Merginos,

gal kas zinote, kodel gap paskaiciavo siuntima 2.87 svaro, nors krepselis buvo virs 50 euru po nuolaidu.

parasiau i gap, bet smalsu, ar man vienai taip, juolab, kad jungesi dar 2 merginos...nesmagu...
Atsakyti
Laba vkar merginos,gal kuri Kaune renkate is SD ? Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 04 24, 20:27)
Merginos,
gal kas zinote, kodel gap paskaiciavo siuntima 2.87 svaro, nors krepselis buvo  virs 50 euru po nuolaidu.

parasiau i gap, bet smalsu, ar man vienai taip, juolab, kad jungesi dar 2 merginos...nesmagu...

ten lygtai paciai reikia pasirinkti nemokama siuntima, automatiskai nepritaiko.
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 24, 20:47)
ten lygtai paciai reikia pasirinkti nemokama siuntima, automatiskai nepritaiko.

Pritaiko 4u.gif Man pritaike kiek purkau. Bet! Pirkau kazi kada, iki siol neissiunte. Jum irgi siuncia belekiek???
Atsakyti
Labas wink.gif

QUOTE(Whatever? @ 2015 04 24, 20:27)
Merginos,
gal kas zinote, kodel gap paskaiciavo siuntima 2.87 svaro, nors krepselis buvo  virs 50 euru po nuolaidu.

Reikia paciai pasirinkti siuntimo buda. Parasykite jiems i Real-Time Chat, pataisys i nemokama. Man kazkada taip buvo, tai pakeite ax.gif

QUOTE(JMD @ 2015 04 24, 21:05)
Pritaiko  4u.gif Man pritaike kiek purkau. Bet! Pirkau kazi kada, iki siol neissiunte. Jum irgi siuncia belekiek???

Man nepritaike automatu, reikejo pasirinkti.
Uzsakiau 22d. vakare. Dar neissiustas siuntinys. Siandien uzklausiau kada pajudes, tai parase, kad jau pakuojama ir tureciau gauti iki geguzes 1d. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 24 balandžio 2015 - 20:38
QUOTE(liniokas @ 2015 04 24, 17:35)
Aš paprastai niekada neregistruoju, kartais net ne pirmenybines siunčiu. Nu viskas nueina ir gan greitai. Lietuvoj elementarūs laiškai keliauja dukart ilgiau biggrin.gif O Uk per 3-5 dienas pasiekia. Pakuoju į maišus, kuriuose gaunu, išvertus į kitą pusę. Šį kartą dar  rūbų pakabos 4 buvo, nu bet gal negražu grąžint be pakabų biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi neregistruoju, siunciu ne pirmenybinius, pakuoju i isvertsa maisa, net tik i atkirpta dali jo (juk jie baisiai dideli) - moku apie 4-5 eurus. Pakabu nededu...
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 04 24, 21:11)
Labas wink.gif
Reikia paciai pasirinkti siuntimo buda. Parasykite jiems i Real-Time Chat, pataisys i nemokama. Man kazkada taip buvo, tai pakeite  ax.gif
Man nepritaike automatu, reikejo pasirinkti.
Uzsakiau 22d. vakare. Dar neissiustas siuntinys. Siandien uzklausiau kada pajudes, tai parase, kad jau pakuojama ir tureciau gauti iki geguzes d.  ax.gif

O as 20 diena pirkau ir jokiu ziniu apie issiuntima. O parasyta, kad per 7 dienas turiu siuntini gaut.
Atsakyti
Matalano nieks nieko nenori? truksta 9 svaru iki nemokamo siuntimo. Siusiu per Tuki 4u.gif
Atsakyti
Gal dar kam ko reikia is GAP? Truksta iki nemokamo siuntimo. Kaunas
Atsakyti