Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Jolita_G @ 2015 04 29, 11:04)
Nėr čia ko pykti - aš klausiau- Jūs pasakėt savo nuomonę. Tiesiog man pirkti batus pvz iš yoox nesimatavus už 200-300-400 ar daugiau eurų yra kosmosas  blink.gif  ypač jei norisi ne vienos poros.. biggrin.gif Todėl ir klausiu nuomonės shopomanių arba  tų, kurios yra pačiupinėję pvz megztukus, rankines ar batus  4u.gif

As praeita uzsakyma bedalindama apziurejau
Man kainos ir kokybes santykis thumbup.gif

Siaip tai dabar emiau batukus uz 6-7 eur, kai juos de pardavineja kelios parduotuves po 16-32 eur doh.gif
Idomu buvo apie juos daugiau pasiskaitinet , tai pagooglinau
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 29, 13:42)
o gal koks kodukas buna insportline.eu ?  4u.gif pirmoje temos zinuteje parasyta kad nemokamas siuntimas nuo 80 euru. tai jei neatsiras norinciu is sportsdirect, pirksiu jusu uzrodytus  4u.gif

radau lietuvoj, jei iki nemokamo nesurinksit siuntimo is cekijos

http://vs-sport.lt/l...

jeigu koja 32 dydzio, reikia imti 33-36 dydi, tikrai ne mazesni, spaus
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 29, 12:40)
bet jeigu daryt sau, tai daryt is gero kaimisko sviesto, o jei is to maximinio, tai tokia to ghee ir verte

o iš kur žinot, kad tas jau padarytas labai jau vertingas biggrin.gif

QUOTE(madampipi @ 2015 04 29, 13:33)
o tada sviesta koki perkat, nes bijau, kad del nekokybisko sviesto nesigaus ir tada dar brangiau kainuos jis man  blush2.gif

pirkit tikrą sviestą, ne tepų riebalų mišinį ir gausis, geriausias Dvaro

Ghee sviesto esmė pašalint iš sviesto baltymus
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 04 29, 14:39)
o  iš kur žinot, kad tas jau padarytas labai jau vertingas  biggrin.gif
pirkit tikrą sviestą, ne tepų riebalų mišinį ir gausis, geriausias Dvaro

Ghee sviesto esmė pašalint iš sviesto baltymus

tei vot biggrin.gif as siunciausi is iHerbo kelis kartus, ta stiklinej bankej. Jis visai kitoks nei sitas kur pas mus parduoda. ir pati esu darius is kaimisko, ir yra drauge lydzius is kaimisko sviesto abiem, nes susidejom biggrin.gif tai pasakysiu, kad sviesto kokybe labai daug ka reiskia. jei jis pilnas vandens, blogai issuktas, tai toooooks kaka ir jo labai mazai lieka, kai nugriebi tuos baltymus ir vanduo isgaruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 balandžio 2015 - 13:47
QUOTE(madampipi @ 2015 04 29, 11:28)
Sveikos, gal kas perkat Ghi sviesta UK pigiau? Aciu is anksto biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 29, 12:25)
Ne is UK, bet gal gera kaina? Pati Ghi neperku, tai nezinau...

Ghi sviestas

o tada sviesta koki perkat, nes bijau, kad del nekokybisko sviesto nesigaus ir tada dar brangiau kainuos jis man  blush2.gif

Pasigaminu pati, tikrai nesudėtinga mirksiukas.gif Esu darius ir iš kaimiško sviesto, bet dažniausiai gaminu iš gero parduotuvinio - man skaniausiai iš saldžios grietinėlės, ne mažiau 82% riebumo. Bet šiaip pradžiai galima išsilydyt tiesiog iš vieno pakelio ar nedidelio gabaliuko (užtruksit apie 15-20 min) ir pažiūrėt, koks skonis. Tai net jei ir nepavyks ar nepatiks, didelio nuostolio nebus biggrin.gif
Gaminu pagal šitą receptą (o čia dar šiek tiek naudingos info).
Atsakyti

Dariau ir iš kaimiško ir iš parduotuvėje pirkto sviesto. Manau negali nesigauti, nes darymo esmė yra baltymą atskirti, tai kaitinsit kol atsiskirs ir viskas. Tik dėl ajurvedinių savybių negarantuoju, ten reik mantras verdant kalbėti ir iš specialaus pieno padaryto sviesto biggrin.gif
Beje naminiame svieste žymiai daugiau būna tų baltymų, ilgiau reikia kaitinti ir puodo dugnas storu sunkiai nuvalomu sluoksniu apsitraukia.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 28, 15:28)
Savaitės pabaigoje pirksiu iš http://www.shoes-world.de/
Klaipėda, persiuntimas Lpexpress
krepselius siųsti su TEMA Shoes d.kvasnia@gmail.com
Kainas rodo tik prisijungus
Galutine kaina skaiciuoti taip
prekes kaina +19% (prisideda PVM, jis matosi kai susidedi prekes i krepsiuka)

Siuntimas skaiciuojamas 1 prekei, gaunas apie 0.7eur man pan visad.  bet kuo daugiau musu tuo pigiau smile.gif

jungiamės smile.gif
kokiu puslapiu atgal rasit keletą mano įdėtų originalių foto
Atsakyti
Gal kur matet graziu ryskiu striukyciu ale balonkes, kaip buna vasarai, maziems berniukams g.gif
Atsakyti
Gal kas sakysite iš Panevežio ar tiesiog su galimybę perduoti į Panevežį iš šios parduotuvės http://www.shoes-world.de/ ax.gif ax.gif

Ir nesuprantu man mot. batus rodo didžiulėm kainoms po 50 ir daugiau eurų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 29 balandžio 2015 - 14:19
Kiek ilgiausiai yra teke laukti siuntinuko is Cocooncenter? Kazkaip visada greitai ateidavo, iki savaites, o dabar kazkur uztruko. Pagal siuntos koda matau tokius duomenis. Ar tai reiskia, kad siuntinukas dar nepajudejo is Prancuzijos? doh.gif g.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(audradv @ 2015 04 29, 14:12)
Gal kas sakysite iš Panevežio ar tiesiog su galimybę perduoti į Panevežį iš šios parduotuvės http://www.shoes-world.de/ ax.gif  ax.gif
Ir nesuprantu man mot. batus rodo didžiulėm kainoms po 50  ir daugiau eurų g.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 28, 15:28)
Savaitės pabaigoje pirksiu iš http://www.shoes-world.de/
Klaipėda, persiuntimas Lpexpress
krepselius siųsti su TEMA Shoes d.kvasnia@gmail.com
Kainas rodo tik prisijungus
Galutine kaina skaiciuoti taip
prekes kaina +19% (prisideda PVM, jis matosi kai susidedi prekes i krepsiuka)

Siuntimas skaiciuojamas 1 prekei, gaunas apie 0.7eur man pan visad

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 29, 07:24)
jūs pasirinkot didmeninę prekyba, reikia rinktis shoes as pair, arba woman fashion ir pan
pavaiksciokite per kairej pusej esancius pasirinkimus

Atsakyti
Ačiū visoms dėl sviesto, mėginsiu gamintis pati šį kartą bigsmile.gif
Atsakyti