Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2015 04 29, 11:59)
o dydis nike koks?
ziurejau Nike SD, raso junior one size, bet ar tiks kazi su 56 cm? galvos apimtis kaip 8-meciui nemaza pas mus

vyriskus dydzius Nike pardej matavomes, apimtis gera, bet gylio per daug, ant ausu uzsimauna  lotuliukas.gif atrodo kaip "ivanushka" koks  doh.gif

ta, kuria as pirkau maziui, tai Macys nebuvo konkretaus dydzio, buvo parasyt TODDLER, ir puikiai tiko. Man rodos cia 4-7 metukai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 29, 10:40)
nepykit tik, bet man ten tie batai užasni, nu niekaip nepagaunu ką ten randat biggrin.gif man gaila būtų pinigų jiems  blush2.gif geriau 1 firminiai iš yooxo pvz.

Nėr čia ko pykti - aš klausiau- Jūs pasakėt savo nuomonę. Tiesiog man pirkti batus pvz iš yoox nesimatavus už 200-300-400 ar daugiau eurų yra kosmosas blink.gif ypač jei norisi ne vienos poros.. biggrin.gif Todėl ir klausiu nuomonės shopomanių arba tų, kurios yra pačiupinėję pvz megztukus, rankines ar batus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2015 04 29, 11:04)
Nėr čia ko pykti - aš klausiau- Jūs pasakėt savo nuomonę. Tiesiog man pirkti batus pvz iš yoox nesimatavus už 200-300-400 ar daugiau eurų yra kosmosas  blink.gif  ypač jei norisi ne vienos poros.. biggrin.gif Todėl ir klausiu nuomonės shopomanių arba  tų, kurios yra pačiupinėję pvz megztukus, rankines ar batus  4u.gif

Tai kad YOOXa slavem po 30-40eur uz italiskus tobulos kokybes batus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2015 04 29, 12:04)
Nėr čia ko pykti - aš klausiau- Jūs pasakėt savo nuomonę. Tiesiog man pirkti batus pvz iš yoox nesimatavus už 200-300-400 ar daugiau eurų yra kosmosas  blink.gif  ypač jei norisi ne vienos poros.. biggrin.gif Todėl ir klausiu nuomonės shopomanių arba  tų, kurios yra pačiupinėję pvz megztukus, rankines ar batus  4u.gif

bet tai kad jei yooxo batai netinka, galit grazint biggrin.gif ir batu brangesniu nei 40-50 is yooxo dar nesu pirkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 29, 12:03)
ta, kuria as pirkau maziui, tai Macys nebuvo konkretaus dydzio, buvo parasyt TODDLER, ir puikiai tiko. Man rodos cia 4-7 metukai.

nu eisiu JAV medziot tada
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 29, 11:06)
Tai kad YOOXa slavem po 30-40eur uz italiskus tobulos kokybes batus.  biggrin.gif

Turbūt pramiegojau tą traukinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dabar žiūriu su tuo batų pasauliu kažkokios masinės kooperacijos, tai va ir cekavinuos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 04 29, 11:07)
bet tai kad jei yooxo batai netinka, galit grazint biggrin.gif ir batu brangesniu nei 40-50 is yooxo dar nesu pirkus smile.gif

thumbup.gif nius teks labiau pasigilinti, o tai pasiklysti tarp savo norų ten galima bigsmile.gif
ačiū už info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita_G: 29 balandžio 2015 - 11:14
ACIU mergaites kas atsakete del rieduciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dar sports direct paziurejau- gal kas esate pirke? http://www.sportsdir...olcode=25507944 kazin kuri dydi imti ? kol kas siuntima rodo 10.99 eur- tai jei kas su viena ar dviem prekem prisijungtu prie SportsDirect butu super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 29 balandžio 2015 - 11:15
QUOTE(madampipi @ 2015 04 29, 11:28)
Sveikos, gal kas perkat Ghi sviesta UK pigiau? Aciu is anksto biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2015 04 29, 11:35)
mielai pirkciau, jei kas uzrodytu is kur biggrin.gif

Ne is UK, bet gal gera kaina? Pati Ghi neperku, tai nezinau...

Ghi sviestas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 29, 10:40)
nepykit tik, bet man ten tie batai užasni, nu niekaip nepagaunu ką ten randat biggrin.gif man gaila būtų pinigų jiems  blush2.gif geriau 1 firminiai iš yooxo pvz.

dėl skonio nesiginčyjama smile.gif
man patinka spalvoti batai kad derėtų prie skirtingų rūbų..tai geriau sezonui nusiperku 10porų ir po sezono be skausmo išmetu nei vienus ir drožiu kasdien smile.gif
Iš shoes turiu ir rankinių ir batų ir rūbų
Kokybę palyginčiau su turgaus prekėmis bet ne su kinietiškom
keletas originalių foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 28, 11:42)
perku gerduvoje - apie 10 lt kainuodavo, su akcija ir uz 6 pagaudavau - pigiau nei is norwex atstovu thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2015 04 29, 11:28)
Sveikos, gal kas perkat Ghi sviesta UK pigiau? Aciu is anksto biggrin.gif 4u.gif

Aš pati darausi. Labai paprasta, reikia tik pakaitinti. Pabandykit ir jūs, nemažai sutaupysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 29, 10:54)

oi ačiū - kiek grožių tame C and a bigsmile.gif
Mano mažoji irgi neserga dar, bet mama planuoja pirmąjį gimtadienį, tai va ir sugalvojau kitty tema doh.gif
Atsakyti