Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Daivija @ 2015 04 28, 22:14)
Juk Užsispyrėlė rašo, kad kainas matysit prisijungus  4u.gif

QUOTE(Jolita_G @ 2015 04 28, 22:15)
Reikia prisiregistruoti jų puslapyje  ax.gif

Oi tikrai nebematau kas parašyta tik skaičiukus biggrin.gif . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 28, 22:22)
As sita i kasika isidejus, prie drugeliu akinuku.  biggrin.gif
http://www.hm.com/de...article=25579-C

Gal dar reikės nulėkti iki HM parduotuvės, gal kuri matėte ar yra gražių?
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 04 28, 22:25)
Gal dar reikės nulėkti iki HM parduotuvės, gal kuri matėte ar yra gražių?
aš mačiau gražią skrybelaitę; gaila kad mano damai dar tik 6mėn, tai per didelė biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ar bandet pirkti is sios parduotuves? http://www.ernstings...amp;ecm=ecmsale as per tarpininke pirkau, pati nebandziau, labai fainos kokybes drabuzeliai.
Atsakyti
QUOTE(motinele6 @ 2015 04 28, 21:42)
merginos, ar bandet pirkti is sios parduotuves?  http://www.ernstings...amp;ecm=ecmsale    as per tarpininke pirkau, pati nebandziau, labai fainos kokybes drabuzeliai.

Pristatymas raso 4.2eur. Kai mano panos mazesnes buvo, esu ne karta pirkus Vokietijoj situos rubelius. Tikrai labai kokybiski. wub.gif
Atsakyti
Pirksiu:

http://www.unserekle...ca55dc53e6f1455

butu gerai surinkti dar sia savaite

rinksiu tol, kol susirinksim 10, kad siuntimas iseitu po 1 eur

Kaunas
Krepselius i
lina0612@gmail.com
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus del windeln ir pasto 4u.gif

kas del HM, tai as siunciuosi is UK, tiksliau perku per tarpininkes, nes paciai teko realiai paciupinet identiskus rubelius Lietuvoj, kuriuos as atsisiunciau saviskiams, nu skiriasi kokybe: megztukas is UK storesnis, tvirtesnio sumezgimo, lietuviskas- plonesnis, skystesnis mezgimas, kelnes berniukui- lietuviskos plonesnes daug, medziaga skysta, softshell audinio striukes irgi skiriasi, tai as jau geriau kartais ir brangiau sumoku (siaip ar taip manoo mieste HM isvis nera biggrin.gif ), bet turiu kokybiskesni daikta. aisku, ten kokioms vasarinems maikutems nereikia dideles kokybes, galima ir LT pirkti, o normalius rubus as geriau siunciuosi.

kas klauset del windeln- tai rekomendacinius taskus galesite panaudoti tik ANTRO pirkimo metu, bet pirmojo pirkimo metu butinai iveskit gauta koda, taskai Jusu saskaitoje atsidurs po to, kai jau padarysite pirma pirkima (pinigai bus pervesti ir vokieciai bus issiunte preke/s), tai nutiks mazdaug po poros dienu. Tokiu budu vokieciai uzsitikrina, kad dar karta pirksit pas juos- psichologiskai bus gaila prarasti gautus taskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 28, 18:09)
Kas per kuponai? Is kur juos traukt?

QUOTE(Altika @ 2015 04 28, 18:14)
Atnesus vidutini maisiuka nebereikalingos tekstiles, drabuziu, galima gauti -15proc. nuolaida. Man bent jau Panevezyje dave toki lankstinuka. Jie net neziuri, ka ten atnesei, ir pritaiko nuolaida. Nebent merginos apie kazkokia kita nuolaida kalba  smile.gif

Taip, šitie 4u.gif

QUOTE(keistuole @ 2015 04 28, 19:00)
kokiu kuponu  bigsmile.gif
aha man irgi įdomu

Taigis jau paaiškino. Aš jų daug turiu ir be nuolaidos iš HM nieko neperku lotuliukas.gif

Jungčiausi iš Mango.com
Atsakyti
kadangi cia renkasi megejos pataupyt (o gal isleist? biggrin.gif ), tai dalinuosi tuo, ka siandien isigijau is beta.lt ax.gif

Populiaraus mėnesinio žurnalo MOTERIS prenumerata 3 mėnesiams - birželiui, liepai ir rugpjūčiui! Kaina: 3.90 € (13.47 Lt)

CIA 4u.gif

DAILY CARD nuolaidų kortelė, Kaina: 7 € (24.17 Lt)

CIA 4u.gif
Atsakyti
O aš pirkau apsilankymą druskų kambary biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 04 29, 00:54)
O aš pirkau apsilankymą druskų kambary biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mano mazas padauza nusitarkavo veida, krisdamas nuo gulto i druskomis "apaugusia" siena ir paskui veidu i druskas ant zemes, tai man ne kazin kokie prisiminimai doh.gif biggrin.gif ir siulau sestis ne priesais ventiliacine anga, nes bus nekas paskui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 29, 00:46)
kadangi cia renkasi megejos pataupyt (o gal isleist? biggrin.gif ), tai dalinuosi tuo, ka siandien isigijau is beta.lt  ax.gif

Populiaraus mėnesinio žurnalo MOTERIS prenumerata 3 mėnesiams - birželiui, liepai ir rugpjūčiui! Kaina: 3.90 € (13.47 Lt)

CIA   4u.gif
DAILY CARD nuolaidų kortelė, Kaina: 7 € (24.17 Lt)

CIA  4u.gif

pasiemiau kortele ir as katik
Atsakyti