Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

jaučiu su vaikiškų basučių geromis kainomis jau pramiegojau? doh.gif pakraupau nuo lietuviškų kainų, kai normalesnių basučių 34 d. be 50-60 € neįmanoma nupirkti doh.gif
Atsakyti
Aš irgi vargstu ieškodama basučių doh.gif Norai jau nevaikiški, o pėda tik 32-33... Visą pavasarį nieko neišsirinkom, o dabar jau verkiant reikia unsure.gif Gal iš Jūsų kas turit ką pasiūlyt? Merginai. Labai labai lauktume laiškų wub.gif
Atsakyti
Gal kas pajūryje planuojat iš www.3s-sports.de pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 28, 08:29)
Aš irgi vargstu ieškodama basučių doh.gif Norai jau nevaikiški, o pėda tik 32-33... Visą pavasarį nieko neišsirinkom, o dabar jau verkiant reikia  unsure.gif Gal iš Jūsų kas turit ką pasiūlyt? Merginai. Labai labai lauktume laiškų  wub.gif

Turiu odines Timberland, 32 d. - tik jos nenaujos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turite patirties su gap.eu?
Padarius užsakymą, prekių suma buvo pakankama Nemokamam siuntimui. Šiandien gavau laišką, kad išsiųsta dalis prekių ir priskaičiuotas siuntimo mokestis 5,02 svaro...Tai jei jie ir likusias prekes taip išdalins, tai siuntimo mokestis vietoj nemokamo virs "kosminiu"??
Gal aš galiu jiems parašyti ir paprašyti, kad siųstų prekes tada, kad surinks visas į vieną siuntinį?

Ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 27, 22:37)
nu vyriooookas  bigsmile.gif maniskei tuoj 5 metai, o batu dydis 25-26  bigsmile.gif O patys pirmieji batukai buvo 17 dydzio, va tada teko paprakaituot, kol tokius suradom  biggrin.gif
buna gi triusiukai nulepausiukai, cia gal tokia pati linija  biggrin.gif

mano jau du siuntiniai keliauja is windeln.de, labai apsimokejo antra pirkima padaryt. kol dar nemokamas siuntimas: paimt preke su rekomendaciniais 10 eur ir dar prisidejo lojalumo taskai is pirmo pirkinio  thumbup.gif Pirkau LEGO FROZEN, tai kol kas pigiausia kaina gavosi, kiek teko ieskot  biggrin.gif Aciu, kas uzrodet sia parduotuve  4u.gif

beje, jei teisingai supratau- Vokietijoj keliauja su DHL, o Lietuvoj duoda nuoroda jau i post.lt puslapi, kur, aisku, nieko gero neberodo, nes ne lietuvisko tipo siuntinio numeris  biggrin.gif Lietuvoj atitenka LP Express kurjeriams ar kam? Nes problema tame, kad su pirmu siuntiniu buvau dar jauna, nepatyrusi  biggrin.gif  - ir neparasiau telefono numerio, nes nebuvo tokio laukelio, tai dabar mastau, kaip mane tas siuntinys pasieks? g.gif

Kai bus lt, matysite ir lietuviskam puslapy, eina per lpexpres kurjerius;) kai matysit, kad jau lt, pasiskambinkit jiems ir pasakykit savo tel drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kokios nerealuos atrodo kuprinytes wub.gif

https://www.windelba...urce=newsletter
Atsakyti
Mergaites susitariam draugiskai, as jums nuperku H&M, jus tvarkingai susimokat. 4u.gif Vakar per pietus siunciau skaiciukus, iki dabar dar 5 skolininkes. SM matau prisijunginejat, tai ir pasta tikrai tikrinat. biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, pirksiu www.bonprix.de jei kas nori prašau jungtis. Jonava. r.kekiene@gmail.com siuskit tvarkingus krepsiukus su kaina, spalva ir dydžiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniuks1: 28 balandžio 2015 - 08:04
QUOTE(D'esire @ 2015 04 28, 07:55)
Kai bus lt, matysite ir lietuviskam puslapy, eina per lpexpres kurjerius;) kai matysit, kad jau lt, pasiskambinkit jiems ir pasakykit savo tel drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kokios nerealuos atrodo kuprinytes wub.gif

https://www.windelba...urce=newsletter

atsiųskit rekomendacija tam puslapiui 4u.gif
d.kvasnia@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2015 04 27, 22:38)
Labai prireike Trunki lagamino merginai,baigia galva isuzt...gal kur pigiau yra,nei 50 eur g.gif

Ir aš ieškau. Žiūriu pixmania nebloga kaina, gal yra pirkusių iš šitos pardės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 28, 09:05)
d.kvasnia@gmail.com

paziurekit, ar gavot, pabandziau issiust
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 28, 08:05)
d.kvasnia@gmail.com

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti