Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 04 27, 22:18)
As saviskui 4meciui perku 33 biggrin.gif bet va buvusi kursioke savo trylikameciui 46  blink.gif Ir ugis jo kazkas apie metra astuom  blink.gif Kita bendradarbe septintokei dukrai pirko 42  blink.gif Jaunimelis siais laikais kazkoks is krastu isejes  unsure.gif

Mano senovinis, už mėnesio bus 10, tokį pat dydį kaip jūsų 4-metis nešioja biggrin.gif , ūgis 140 ax.gif
Atsakyti
Labai prireike Trunki lagamino merginai,baigia galva isuzt...gal kur pigiau yra,nei 50 eur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 27, 22:35)
Mano senovinis, už mėnesio bus 10, tokį pat dydį kaip jūsų 4-metis nešioja biggrin.gif , ūgis 140 ax.gif

As tikiu, kad sustos ta koja ir paskui plius minus su bendraamziais susilygins biggrin.gif kaip ir ugis, ziurek pirmas eilej, po vasaros ateini, ziuri uodegoj per fizini stovi. Tik man nepasiseke, i mokslu pabaiga pirma pasidariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miciuke_ @ 2015 04 27, 21:56)
buna, pati ziurejau panai sortu ir vis buvo sold out, o dabar atsirado  thumbup.gif
bet tik nezinau, nei ar visas prekes pildo, nei kaip daznai  ax.gif

Aciu 4u.gif Bandysiu tada sekti, gal ir musu sortukus papildys...
Atsakyti
Ojei, nu ir kojos pas šiuolaikinius vaikus doh.gif blink.gif
Atsakyti
As tai bloga mama, na taip juokiaus is savo mazyles siandien. Besitvarkydama radau sunaus nuo saules akinius ir po jusu tu visu sneku, na, sakau, pasimatuojam bigsmile.gif Man vienu metuku ir keliu dienu mazei nekiltu minciu nuo saules akinius deti, bet gi va.. uzdejau.. IR.. nulinko ausytes blink.gif lotuliukas.gif Pas ja jos tokios dar minkstutes blush2.gif Tikiuos, kad sutvirtes, o tai ir be klipsu dama liks unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 balandžio 2015 - 22:14
QUOTE(auksine @ 2015 04 27, 22:38)
Labai prireike Trunki lagamino merginai,baigia galva isuzt...gal kur pigiau yra,nei 50 eur g.gif

Mes dabar is Cia pirkom. Pirkom daugiau vnt padare nuolaida.

http://neidukas.lt/p...a...e&order=ASC
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 27, 22:18)
As saviskui 4meciui perku 33 biggrin.gif

nu vyriooookas bigsmile.gif maniskei tuoj 5 metai, o batu dydis 25-26 bigsmile.gif O patys pirmieji batukai buvo 17 dydzio, va tada teko paprakaituot, kol tokius suradom biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 27, 23:13)
uzdejau.. IR.. nulinko ausytes blink.gif  lotuliukas.gif

buna gi triusiukai nulepausiukai, cia gal tokia pati linija biggrin.gif

mano jau du siuntiniai keliauja is windeln.de, labai apsimokejo antra pirkima padaryt. kol dar nemokamas siuntimas: paimt preke su rekomendaciniais 10 eur ir dar prisidejo lojalumo taskai is pirmo pirkinio thumbup.gif Pirkau LEGO FROZEN, tai kol kas pigiausia kaina gavosi, kiek teko ieskot biggrin.gif Aciu, kas uzrodet sia parduotuve 4u.gif

beje, jei teisingai supratau- Vokietijoj keliauja su DHL, o Lietuvoj duoda nuoroda jau i post.lt puslapi, kur, aisku, nieko gero neberodo, nes ne lietuvisko tipo siuntinio numeris biggrin.gif Lietuvoj atitenka LP Express kurjeriams ar kam? Nes problema tame, kad su pirmu siuntiniu buvau dar jauna, nepatyrusi biggrin.gif - ir neparasiau telefono numerio, nes nebuvo tokio laukelio, tai dabar mastau, kaip mane tas siuntinys pasieks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 27, 22:37)
beje, jei teisingai supratau- Vokietijoj keliauja su DHL, o Lietuvoj duoda nuoroda jau i post.lt puslapi, kur, aisku, nieko gero neberodo, nes ne lietuvisko tipo siuntinio numeris  biggrin.gif Lietuvoj atitenka LP Express kurjeriams ar kam? Nes problema tame, kad su pirmu siuntiniu buvau dar jauna, nepatyrusi  biggrin.gif  - ir neparasiau telefono numerio, nes nebuvo tokio laukelio, tai dabar mastau, kaip mane tas siuntinys pasieks? g.gif

jeigu 12 zenklis siuntos nr. atitenka LP express kurjeriams.. Galit jiems pasiskambint ta diena, kai sistema rodys, kad jau LT ir turi pristatinet, paliksit savo nr. ir susisieks kurjeris su jumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 27, 23:43)
jeigu  12 zenklis siuntos nr. atitenka LP express kurjeriams.. Galit jiems pasiskambint ta diena, kai sistema rodys, kad jau LT ir turi pristatinet, paliksit savo nr. ir susisieks kurjeris su jumis smile.gif

dekui, reiks taip ir padaryt, nes jei net imestu pranesima i pasto dezute- raktelis dabar komandiruotej toli doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu daryti uzsakyma is www.shoes-world.de

ieskau norinciu prisijungti, dalinsiu siuntima is prekiu skaiciaus. Visas uzsakymas turi buti iki 30kg.
Kainas rodo tik prisijungus
Galutine kaina paskaiciuoti taip
prekes kaina +19% (prisideda PVM)+3% (prisideda uz mokejima pavedimu)
ir tada dar + siuntimo kaina vienetui.

Siuntimas i Lt 14 e
Planuoju uzsakineti viduryje arba gale savaites.

Batu dydis turetu buti 1dydziu didesnis nei nesiojate. Nes buvau uzsisakiusi anksciau toki koki nesioju, tai buvo beda. Pirstai uzsilenke ir nei vieni netiko sad.gif
O va kas su dzinsais tai daug maz atitiko dydis. Megztini buvau uzsakiusi irgi tiko. O vat su batais tai reikia didinti butinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlmaJa: 27 balandžio 2015 - 23:11
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 27, 22:37)

beje, jei teisingai supratau- Vokietijoj keliauja su DHL, o Lietuvoj duoda nuoroda jau i post.lt puslapi, kur, aisku, nieko gero neberodo, nes ne lietuvisko tipo siuntinio numeris  biggrin.gif Lietuvoj atitenka LP Express kurjeriams ar kam? Nes problema tame, kad su pirmu siuntiniu buvau dar jauna, nepatyrusi  biggrin.gif  - ir neparasiau telefono numerio, nes nebuvo tokio laukelio, tai dabar mastau, kaip mane tas siuntinys pasieks? g.gif

Man siuntinukas iš DE irgi tokiu pat principu keliavo.
Tai siuntėjas atsiuntė nuorodą vokiško DHL, kuriame matėsi informacija, kada išsiųsta, kada pasiekė Lietuvą. Ten matosi 4 stačiakampiai. Ir kai trečias pageltonuoja, reiškia, siunta atiduota LP Express kurjeriui. Jeigu tokį pranešimą gausit, iškart suprasit apie ką aš.
Iš Vokietijos LT pasiekė siunta greitai, o jau LT jau ilgokai su ja kuitėsi doh.gif
Beje, per tą nuorodą nuveda iki post.lt, kad susekti siuntos buvimo vietą. Ir rodo pagal tą kodą tik tada post.lt puslapyje, kada jinai jau paruošta (berods g.gif ). Nes kol jinai buvo kažkokiame paskirst. centre, tol pagal tą koduką man nerodė, rašė, kad siuntinio Nr. neatitinka standartų.
Nežinau, ar suprasit, ką čia prirašiau smile.gif blush2.gif blush2.gif

O jei nenurodytas telefonas, tai du keliai, įsivaizduoju:
1) galbūt jus suras namuose (ar kur nurodyta pristatyti) ir be tel.
2) jei nesuras, įmes pranešimą į pašto dėžutę, kad nerado, ir reiks tartis su Verkių g. esančiu LP Express siuntinių centru. Galbūt pati pasiimsit. Nežinau, ar jie veža pakartotinai g.gif
Atsakyti