QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 27, 22:37)
beje, jei teisingai supratau- Vokietijoj keliauja su DHL, o Lietuvoj duoda nuoroda jau i post.lt puslapi, kur, aisku, nieko gero neberodo, nes ne lietuvisko tipo siuntinio numeris
Lietuvoj atitenka LP Express kurjeriams ar kam? Nes problema tame, kad su pirmu siuntiniu buvau dar jauna, nepatyrusi
- ir neparasiau telefono numerio, nes nebuvo tokio laukelio, tai dabar mastau, kaip mane tas siuntinys pasieks?
Man siuntinukas iš DE irgi tokiu pat principu keliavo.
Tai siuntėjas atsiuntė nuorodą vokiško DHL, kuriame matėsi informacija, kada išsiųsta, kada pasiekė Lietuvą. Ten matosi 4 stačiakampiai. Ir kai trečias pageltonuoja, reiškia, siunta atiduota LP Express kurjeriui. Jeigu tokį pranešimą gausit, iškart suprasit apie ką aš.
Iš Vokietijos LT pasiekė siunta greitai, o jau LT jau ilgokai su ja kuitėsi
Beje, per tą nuorodą nuveda iki post.lt, kad susekti siuntos buvimo vietą. Ir rodo pagal tą kodą tik tada post.lt puslapyje, kada jinai jau paruošta (berods
). Nes kol jinai buvo kažkokiame paskirst. centre, tol pagal tą koduką man nerodė, rašė, kad siuntinio Nr. neatitinka standartų.
Nežinau, ar suprasit, ką čia prirašiau
O jei nenurodytas telefonas, tai du keliai, įsivaizduoju:
1) galbūt jus suras namuose (ar kur nurodyta pristatyti) ir be tel.
2) jei nesuras, įmes pranešimą į pašto dėžutę, kad nerado, ir reiks tartis su Verkių g. esančiu LP Express siuntinių centru. Galbūt pati pasiimsit. Nežinau, ar jie veža pakartotinai