Gal VENTE batukus perkat Vilniuje???
QUOTE(Sense @ 2015 04 23, 22:35)
Merginos, gal zinot gera analoga contratubex kremui, t.y. kremui nuo randu. Gal vok. vaistinej ar cocoone? Ar nieko gero nerasiu, lt pirktis Bet ar verta pirkt, ar bent kiek padeda? Gal kas esat susidrusios ir galit papasakot
contartubex esu naudojus, po akim buvo likes randas isisenejes nuo voties trukusios, tikri ryskiai matydavosi. Randui buvo apie 10 metu, dabar jis likes labai labai nezymus ir krempudra jei uzsidedu jo visai nebesimato. Tikrai buvo verta.
Vis dar laukiu norinciu prisijungti prie sportsdirect. Siuo metu siuntimas po 3 eur.
Uzsakinesiu valandos begyje.
Kaunas.
Kristina.kristrar@gmail.com
Uzsakinesiu valandos begyje.
Kaunas.
Kristina.kristrar@gmail.com
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 23, 23:39)
as gavau jau is vienos nares pakvietima, bet dabar negaliu pirkti, nes niekaip nepavyksta irasyti pasto indekso.
O rekomenduoti gali tik jau pirkes asmuo is savo prisijungimo duomenu.
pabandziau pirmaji nuli is pasto indekso ismest- uzskaite kaip uz gera idomu, ar atkeliaus siuntinys ten, kur reikia tik aciu uz pagalba
O rekomenduoti gali tik jau pirkes asmuo is savo prisijungimo duomenu.
pabandziau pirmaji nuli is pasto indekso ismest- uzskaite kaip uz gera idomu, ar atkeliaus siuntinys ten, kur reikia tik aciu uz pagalba
Merginos jau rašė, kad problemos su pašto kodu, reikia rašyti vienu skaičiumi mažiau. Aš tikslu pašto kodą įrašiau prie gatvės. Jeigu užsakyme kitur nenurodėte teisingo pašto kodo, siūlau jiems parašyti laišką su patikslinimais.
Dėl 10 eur nuolaidos: vakar ieškojau įvairiose psl., bet viską ką radau, tai nuolaidą kitam kartui, t.y. reikia pirkt už 40 eur ir tada bus užskaityti taškai, kuriuos galima bus panaudoti kitiems pirkimams. Galiojantis kodai: euro10; diapers
QUOTE(Aggnesse @ 2015 04 23, 22:52)
Man contractubex nepadėjo pooperacinio rando sumažinti, sūnui tepiau po operacijos randą namuose pasigaminusi balzamą iš puiklapio aliejaus ir italinių šlamučių bei frankincenso eterinių aliejų, rando beveik nesimato, tik įtempus odą baltesnė ta vieta likusi. Dar svarbu neleisti randui kietėti, masažuoti kiekvieną dieną būtina jį (pradžioje skausminga būna, bet taip turi būti)
Labai prasau parasykit kur pirkot viska, ir kokiom proporcijom pasidaryt reik. pameginsiu. ACIU
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 23, 23:39)
atkeliaus aš paskutinį skaičių ištrynus buvau ir gavau
Merginos, gal zinot gera analoga contratubex kremui, t.y. kremui nuo randu. Gal vok. vaistinej ar cocoone? Ar nieko gero nerasiu, lt pirktis Bet ar verta pirkt, ar bent kiek padeda? Gal kas esat susidrusios ir galit papasakot
Šitas geras http://www.iherb.com...-oz-14-g/26935/
tik iherbe dabar jo nėra, pagooglinkit, gal rasit kitur
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 24, 09:34)
Labai prasau parasykit kur pirkot viska, ir kokiom proporcijom pasidaryt reik. pameginsiu. ACIU
Pirkau žinokite senokai, vaistinej. O naudojimas paprastas tepiau is tos tubeles ir viskas kelis kartus per diena, arba kada nepamirsdavau.
Gal yra kur parsisiuti pigiau, dabar nesidomejau.
unserekleineapotheke priemonės randams aš neseniai pirkau tokį , nes apie jį radau neblogų atsiliepimų. kolkas dar nedaug tepiau- vaikui ant veido nuo įvairių nudrėskimų ir vis nukrapštomų šašiukų likę žymių, bandysiu laimę....
QUOTE(wilike @ 2015 04 24, 08:52)
Pirkau žinokite senokai, vaistinej. O naudojimas paprastas tepiau is tos tubeles ir viskas kelis kartus per diena, arba kada nepamirsdavau.
tai cia ne pati dareisi, o jau buvo pagamintas ane??
Pirksiu
http://www.shoes-world.de/
planuoju 27-28d
Kaunas
krepselius i lina0612@gmail.com
Kainas rodo tik prisijungus
Galutine kaina skaiciuoti taip
prekes kaina +19% (prisideda PVM)+3% (prisideda uz mokejima paypal)
Siuntimas i Lt 14 e
Rinksiu tiek, kad siuntimas butu iki 1 eur uz 1 vnt
Gal bus ir maziau, ziurint kiek bus norinciu
http://www.shoes-world.de/
planuoju 27-28d
Kaunas
krepselius i lina0612@gmail.com
Kainas rodo tik prisijungus
Galutine kaina skaiciuoti taip
prekes kaina +19% (prisideda PVM)+3% (prisideda uz mokejima paypal)
Siuntimas i Lt 14 e
Rinksiu tiek, kad siuntimas butu iki 1 eur uz 1 vnt
Gal bus ir maziau, ziurint kiek bus norinciu