Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2015 04 27, 15:54)
aš pernai savo ~8mėn dukrai pirkau tokius akinukus:
Baby banz

Tikrai faini, kokybiški,
bet deja - akinukai gan prigludę prie veido, o maniškės labai labai ilgos blakstienos. Ir jos rėmėsi į stiklus, tai vaiką ryškiai nervino ir ji atsisakė juos dėvėti...

Jei kuri norėtumėt - galėčiau perleisti  4u.gif

O vyresnėlei, kuri nepakenčia kai saulė į akis šviečia, nupirkome gerus akinukus lygiai 2 metų proga (45eur suplojom  doh.gif , bet pirkom Graikijoje, kurorte, nebuvo iš ko rinktis...) , ji juos labai mielai nešiojo. Aišku, ir lankstė, ir mėtė , ir darželyje kiek kartų buvo palikus kur nors lauke (laimė, vis sugrįždavo) - visko buvo , akiniai atlaikė, nors subraižymų ant stiklų nepavyko išvengti.

as kalbejau su fielmanno merginom, ka daryt kad akiniu nesubraizytu. Tai sake cia nieko nepadarysi. Visi akiniai vaikams daromi tik is plastiko, plastikas yra minkstas ir jis braizosi. Vienintelis kelias - juos keisti. Vaikams nedaromi stikliniai akiniai nuo saules, nebent daryti juos pagal spec uzsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 27, 09:54)
gal kas nori jungtis prie SD
http://www.sportsdirect.com
Klaipėda, lpexpress persiųst galiu
d.kvasnia@gmail.com
TEMA www.sportsdirect.com
siuntimą rodo 15eur, tad butų gerai kad būtume 6, tada siuntimas 2,5

Aš jau antra savaitė kaip noriu jungtis... Jau ir su lina0612 buvau susitarusi, kad jungsiuosi. Bet kad man reikiamo dydžio nebebuvo, o dabar iš viso net norimų prekyčių nebėra sad.gif Gal žinote, mergaitės, ar jie papildo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 27, 14:53)
Nezinau, ka lakote gerai, bet man poloroidai kainavo 60lt, negaliu atsidziaugti thumbup.gif

Na as kiek pamenu apie 300 Lt. mokejau, nezinau kodel, turbut pigesniu nebuvo, o ir po operacijos netaupiau.

Gavau ats. is babiatoriu smile.gif:

"Malonu, kad domitės mūsų produkcija.

Reklama teisinga, akinukams yra teikiama vienkartinė garantija nuo pametimo, t.y. atstatome akinukus nemokamai vieną kartą. Tai ir taip yra unikalu. O vaikai, žinoma, gali daiktus pametinėti kaskartJ

Dydis ir spalva suderinami tiesiogiai, t.y. jei turime sandėlyje Jūsų pageidaujamą spalvą atstatome iš karto, jei ne- tenka palaukti arba rinktis is turimų.

Kad mūsų įmonė atstatytų akinukus, pirkimas taip pat turi būti vykdytas Lietuvoje. Jei ne, reiktų kreiptis tokiu atveju tiesiogiai į gamintoją wwww.babiators.com, kurie galbūt nukreiptų į atstovus tos šalies arba patys tiesiogiai įvykdytų atsatymą (reiktų tokiu atvejus susimokėti pristatymo iš Amerikos kaštus).

Jei dar turėsite klausimų, drąsiai skambinkite, rašykite.

Nuoširdžiai"
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 27, 14:40)
O kaip H&M akinukai, gal kas turit? Raso, kad su UV filtrais.  g.gif
Kainos nedideles, tai negaila , jei ir nelabai ilgai tarnaus.  biggrin.gif
http://www.hm.com/de...article=89484-C
Paskutine spalva prie tos drugeliu sukneles, kur daug kas pirkot.
Dar -20% perkant uz 125eur.
Didesniems vaikams aviatoriu yra. http://www.hm.com/de...6#Nr=4294885483

O jus pirksit is HM? ax.gif
Saviskiui pernai buvau tokius parsiuntus, visai nieko pasirode, jie su UV ir netgi nepamete ir nesuluzo per vasara, nors labai jau nesaugo daiktu
http://www.hm.com/de...article=33251-A

QUOTE(Loriuka @ 2015 04 27, 15:15)
Aš jau antra savaitė kaip noriu jungtis... Jau ir su lina0612 buvau susitarusi, kad jungsiuosi. Bet kad man reikiamo dydžio nebebuvo, o dabar iš viso net norimų prekyčių nebėra sad.gif Gal žinote, mergaitės, ar jie papildo? ax.gif

Prekes bent kai kurias tai tikrai papildo. Man irgi kiaulystes desnis su SD, kai tik mano kelnes atsiranda, taip niekas neperka, kai kas perka ir jau noriu jungtis, taip dingsta dydis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 04 27, 15:27)
Už telefonus apmoka vyras, o butas yra kito asmens vardu, nors moku aš  doh.gif

draudimo gal kokią sąskaitą turite
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 27, 14:46)
yra dar photoshopas  biggrin.gif

Ačiū už atsakymus !!!! Nusiunčiau dvi sąskaitas (vienoj mano vardas pavardė, kitoj - adresas ir vyro vardas, pavardė ) ir pagaliau patvirtino užsakymą bei atsiprašė už perdėtą atsargumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 04 27, 15:26)
O jus pirksit is HM? ax.gif
Saviskiui pernai buvau tokius parsiuntus, visai nieko pasirode, jie su UV ir netgi nepamete ir nesuluzo per vasara, nors labai jau nesaugo daiktu
http://www.hm.com/de...article=33251-A

O kaip dydziai?
Reikia panom akiniu. Labiau tu is amazono noreciau, tik kad niekas nesijungia. Tie gal dar spetu iki savaitgalio ateit ir i siunta spetu. H&M tai letai siuncia.
Tik va su kooperacijom H&M jau bijau pirkti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2015 04 27, 13:31)
Paspirtukai
Kita savaite (05 06-07) pirksiu http://www.3s-sports.de/marke/micro/. Panevezys, galiu siusti wink.gif

O kiek iš jų pristatymas į LT? 6 eur, ar kažką maišau?
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 27, 15:46)
Tik va su kooperacijom H&M jau bijau pirkti.  rolleyes.gif

Aš su aviatoriais prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Gal pastebejote ar nextdirect papildo prekes? Niekaip nepagaunu vyresneliui sortu - kurie patinka tai vis dydis sold out doh.gif
Atsakyti
Renku sportsdirect.
Kaunas
Krepseliu laukiu: kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 27, 15:15)
Na as kiek pamenu apie 300 Lt. mokejau, nezinau kodel, turbut pigesniu nebuvo, o ir po operacijos netaupiau.

Gavau ats. is babiatoriu smile.gif:

"Malonu, kad domitės mūsų produkcija.

Reklama teisinga, akinukams yra teikiama vienkartinė garantija nuo pametimo, t.y. atstatome akinukus nemokamai vieną kartą. Tai ir taip yra unikalu. O vaikai, žinoma, gali daiktus pametinėti kaskartJ

Dydis ir spalva suderinami tiesiogiai, t.y. jei turime sandėlyje  Jūsų pageidaujamą spalvą atstatome iš karto, jei ne- tenka palaukti arba rinktis is turimų.

Kad mūsų įmonė atstatytų akinukus, pirkimas taip pat turi būti vykdytas Lietuvoje. Jei ne, reiktų kreiptis tokiu atveju tiesiogiai į gamintoją wwww.babiators.com, kurie galbūt nukreiptų į atstovus tos šalies arba patys tiesiogiai įvykdytų atsatymą (reiktų tokiu atvejus susimokėti pristatymo iš Amerikos kaštus).

Jei dar turėsite klausimų, drąsiai skambinkite, rašykite.

Nuoširdžiai"

Tai visdel to garantija galioja thumbup.gif
Atsakyti