Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mergaites, kol kas akinuku uzsakymu nebesiuskit, jei niekas nepersigalvos, 8 porytes jau surinktos 4u.gif siuntimas butu 1.99 eur vienai porai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 27 balandžio 2015 - 11:24
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 27, 12:13)
prie kiekvienos prekes turi buti sunkvezimiuko paveiksliukas ir uzrasas:
Versandkostenfrei!

tuomet siuntimas bus nemokamas  4u.gif

kaip suprantu, windelbar yra isparduotuve, panasi i zulily, todel siuntimo islaidos yra kitokios nei windeln.de  g.gif ir lojalumo taskai atskirai turbut skaiciuojasi  g.gif

genau, isparduotuve. ir siuntimas kaip suprantu normalia kaina, susidejus kapeikos

Litauen 9,98 € ca. 4-6 Tage

ir as suprantu, kad tuos taskus gali panaudot pirkdamas tiek windelbar tiek windeln
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 27, 12:25)
genau, isparduotuve. ir siuntimas kaip suprantu normalia kaina, susidejus kapeikos

Litauen 9,98 € ca. 4-6 Tage

ir as suprantu, kad tuos taskus gali panaudot pirkdamas tiek windelbar tiek windeln

realiai siuntima rodo 15.88 is isparduotuves kiek bekrauciau i krepsi, ar 1, ar 10 poru sad.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 27, 12:32)
realiai siuntima rodo 15.88 is isparduotuves kiek bekrauciau i krepsi, ar 1, ar 10 poru sad.gif

cia visada taip, kai neperskaitai iki galo biggrin.gif pasirodo cia Versand­kosten­aufschlag, ka reiskia prie siuntimo kainos 5,90 plius 9,98 eur. as aisku neskaiciau ir traktavau kaip kaina blush2.gif
Atsakyti
Gal kas noretumet tokiu akinuku su UV apsauga?
http://www.amazon.de...o...8597&sr=1-1
Savo panai imu baltus, gal kam reiktu juodu? Yra po 1 vnt. Pasidalintume 3.9eur siuntimo islaidas iki DE adreso. 4u.gif
Atsakyti
Tai nei viena nepasakysit kokius dviracius perkat vaikams? Na tiems, kurie jau 2 ratais vaziuoja. bais neturiu kantrybes ir nekenciu baladotis po parduotuves doh.gif ir nieko neismanau sad.gif visko prisiskaiciau, bet faktiskai cia man totalus "blackout"
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 27, 13:03)
Gal kas noretumet tokiu akinuku su UV apsauga?
http://www.amazon.de...o...8597&sr=1-1
Savo panai imu baltus, gal kam reiktu juodu? Yra po 1 vnt. Pasidalintume 3.9eur siuntimo islaidas iki DE adreso.  4u.gif

Aš norėčiau, bet nematau kokiam amžiui skirti akiniai. Man reikia 10metei
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 04 27, 12:07)
Aš norėčiau, bet nematau kokiam amžiui skirti akiniai. Man reikia 10metei

Ir as nematau. biggrin.gif Pagal dizaina ne visai maziukams turetu tikt. As perku 8-metei.

Ir cia neraso. g.gif
http://www.ongemo.de...Modell-710.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuxxx: 27 balandžio 2015 - 12:21
QUOTE(JMD @ 2015 04 27, 13:04)
Tai nei viena nepasakysit kokius dviracius perkat vaikams? Na tiems, kurie jau 2 ratais vaziuoja. bais neturiu kantrybes ir nekenciu baladotis po parduotuves  doh.gif ir nieko neismanau sad.gif visko prisiskaiciau, bet faktiskai cia man totalus "blackout"

mes tik pradejusiam 2 ratais vaziuot nupirkom Senukuose dvirati, ziurejom, kad stabdziai butu ne vien ant vairo, bet ir ant pedalu, taip pat, kad vaikui patiktu dviratis. "Kruto" tokiem vazinetojams dar neverta pirkt... nuo 8 metu jau gera seneliai pirko kazkokioj pardej specializuotoj, virs 700 lt mokejo. o kiek tas Senukinis kainavo nebepamenu, bet atvarinejo bernas su juo 3 metus su visais driftais ir pan, po jo dar atidavem draugu mergaitei mokytis vazinet, atlaike "isbandymus" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 27, 13:54)
mes tik pradejusiam 2 ratais vaziuot nupirkom Senukuose dvirati, ziurejom, kad stabdziai butu ne vien ant vairo, bet ir ant pedalu, taip pat, kad vaikui patiktu dviratis. "Kruto" tokiem vazinetojams dar neverta pirkt... nuo 8 metu jau gera seneliai pirko kazkokioj pardej specializuotoj, virs 700 lt mokejo. o kiek tas Senukinis kainavo nebepamenu, bet atvarinejo bernas su juo 3 metus su visais driftais ir pan, po jo dar atidavem draugu mergaitei mokytis vazinet, atlaike "isbandymus"  lotuliukas.gif

ponial biggrin.gif reiskia nereik ieskot kirmeliu kur ju ner. kelio galas - seniai ir -30% atrakcija biggrin.gif
Atsakyti
Sorry už Off Topic

su gailesčiu parduodu labai fainą, ypač geros sudėties, turintį puikių atsiliepimų - Kardiganą.
Dydis 16
dėja, didelis. Ėmiau iš +xl patį mažiausią, bet visvien ....

http://www.everythin...an-p-42883.html

user posted image
Vilnius, siunčiu, 8,50 tiek kiek mokėjau 4u.gif
Atsakyti
Panos, gal kas Vilniuje renka Cocoona? a? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti