Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 27, 11:23)
Birbiziukas. Kai jau siandien neapsikentus parasiau, kad itrauksiu i nepatikimu pirkeju sarasa, gavau atsakyma, kad neturi pinigu.  unsure.gif Kad palauksciau dar apie 10 dienu.  doh.gif  Nu suprantu, gal tikrai zmogus neturi pinigu, neapskaiciavo. Bet is kitos puses, as irgi ne bankas. Negaliu finansuot kitu zmoniu neapgalvotu pirkiniu toki ilga laika. Praejo bet koks noras rinkt H&Ma.  verysad.gif

Zinokit pasisakysiu ir as sad.gif Liudna, kad tenka. Bet siai narei turbut reiktu kanors uzsakinet tik is anksto pinigeliu paprasius. Man nuostolio nebuvo, nes prekes buvo einamos ir as jas perpardaviau. Bet kas butu, jeigu uzsakinetu specifine preke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2015 04 27, 10:37)
Zinokit pasisakysiu ir as sad.gif Liudna, kad tenka. Bet siai narei turbut reiktu kanors uzsakinet tik is anksto pinigeliu paprasius. Man nuostolio nebuvo, nes prekes buvo einamos ir as jas perpardaviau. Bet kas butu, jeigu uzsakinetu specifine preke  verysad.gif

Priklausomybe doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal matet kur patogiu 20-21 dydzio damutei sandaliuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 27, 11:32)
iki balandzio 30 dienos i Lietuva (kaip ir kitas ES salis) siuncia nemokamai  4u.gif

http://www.windeln.de/lieferung/

super, aciu!
ten kodo jokio ivest nereikia, tiesiog neskaiciuos siuntimo nuo 20 eur sumos? ar gerai supratau?
vokieciu k. nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 04 27, 10:38)
Priklausomybe  doh.gif

Jau pagalvojau iš pirmo žvilgsnio, kad mano vardas be reikalo naudojamas lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 27, 11:23)
Birbiziukas. Kai jau siandien neapsikentus parasiau, kad itrauksiu i nepatikimu pirkeju sarasa, gavau atsakyma, kad neturi pinigu.  unsure.gif Kad palauksciau dar apie 10 dienu.  doh.gif  Nu suprantu, gal tikrai zmogus neturi pinigu, neapskaiciavo. Bet is kitos puses, as irgi ne bankas. Negaliu finansuot kitu zmoniu neapgalvotu pirkiniu toki ilga laika. Praejo bet koks noras rinkt H&Ma.  verysad.gif

matyt pirmo puslapio neskaite doh.gif kur aiskiai parasyta
,,Neužtenka norėti pirkti, tam reikia turėti ir pinigų. Priimanti užsakymą, pinigų neskolina,,
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 27, 11:49)
super, aciu!
ten kodo jokio ivest nereikia, tiesiog neskaiciuos siuntimo nuo 20 eur sumos? ar gerai supratau?
vokieciu k. nemoku ax.gif

papildziau savo ankstesne zinute. 4u.gif

Minimali uzsakymo suma turi buti 20 eur. Jeigu suma mazesne- siuntimo kaina 3.95 eur.
Jokio kodo ivesti nereikia, jei suma virs 20 eur- puslapis pats automatiskai numinusuoja siuntimo islaidas.

Jeigu jau esate dariusi pirkima anksciau, savo saskaitoje turite lojalumo tasku (zr. meine Punkte).
pvz. kazka isidejus i krepsi rodomas uzrasas (dar pacios prekes puslapyje, ne krepselyje):
Mit diesem Produkt erhalten Sie 36 Punkte.
uzrasas 36 Punkte reiskia, kad uz si pirkini gavote 36 lojalumo taskus. 1 taskas= 1 euro centas.

Juos galite panaudoti (arba ne- tiesiog toliau kaupti) KITO pirkimo metu, sie taskai galutinai atsidurs Jusu tasku saskaitoje (meine Punkte) po nupirktos prekes issiuntimo praejus mazdaug 2 dienoms.

tasku panaudojimas.
Kur raudona rodykle: rodo turimus taskus, pazymejus varnele- panaudos juos.
Kur zydra rodykle: irasomas gautas rekomendacinis arba nuolaidos kodas.- JEI TOKI TURITE biggrin.gif

user posted image

taip pat primenu, kad jau dariusios bent viena pirkima gali issiusti (viso 6) rekomendacijas naujoms pirkejoms (kurios dar nera nieko pirkusios), tokiu budu rekomendaves asmuo gaus 500 (=5 eurai) lojalumo tasku, o busimas pirkejas- 1000 lojalumo tasku (=10 euru)- juos bus galima panaudoti naujiems pirkejams ne pacio pirmojo, bet ANTROJO apsipirkimo metu. Jeigu antraji apsipirkima darysit jau po balandzio 30 dienos- sie lojalumo taskai Jums isminusuos siuntimo i Lietuva islaidas (kurios beveik 10 euru bus nuo geguzes men ir toliau).
Apie tai rasiau senoje, jau uzdarytoje, temoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tjorvene: 27 balandžio 2015 - 11:05
man idejus i krepsi 5 poras akinuku is windeln ir einant link mokejimo rodo Versand - 15,88 €
gal kas zino kokia gudrybe, kaip ta siuntimo mokesti nuimt?

Papildyta:
nesu is ju pirkus, pirmas kartas bus
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 27, 11:01)
man idejus i krepsi 5 poras akinuku is windeln ir einant link mokejimo rodo  Versand - 15,88 €

Papildyta:

Man rodo tik windeln.de nemokama siuntima, o windelbar.de rodo mokama. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 27, 12:04)
Man rodo tik windeln.de nemokama siuntima, o windelbar.de rodo mokama.  g.gif

vat vat, ir as pagalvojau, kad gali buti windeln ir windelbar skirtingi tarifai, o akinukai musu is windelbar butent.

tai teks dalintis 15.88 eur siuntima, rinkciau iki 2 eur uz vnt siuntimui
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 27, 10:52)
Jau pagalvojau iš pirmo žvilgsnio, kad mano vardas be reikalo naudojamas  lotuliukas.gif  cool.gif

lotuliukas.gif Ne ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 27, 12:01)
man idejus i krepsi 5 poras akinuku is windeln ir einant link mokejimo rodo  Versand - 15,88 €

Papildyta:

prie kiekvienos prekes turi buti sunkvezimiuko paveiksliukas ir uzrasas:
Versandkostenfrei!

tuomet siuntimas bus nemokamas 4u.gif

kaip suprantu, windelbar yra isparduotuve, panasi i zulily, todel siuntimo islaidos yra kitokios nei windeln.de g.gif ir lojalumo taskai atskirai turbut skaiciuojasi g.gif
Atsakyti