Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 27, 10:18)
Aš labai puikiai suprantu, kad nieko ten sveiko tie pigūs akinukai, bet šiuo momentu aš neturiu pasirinkimo ir tarnauja mums iš Tesco po 3-4 svarus visi. Man ir 50 Lt. vaikui už akinius daug.
O jei tokia garantija nuo pametimų ir lūžių LT yra, reiks pasidomėt, kuri čia optika norėtų man per vasarą kokius 5 akinius dar padovanot už dyką biggrin.gif

tada geriau jokiu akiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau siandien po papildymo uzsakyti is everything5pounds.com
Ar butu norinciu prisijungti?

Naujienos: https://www.facebook...8...4947&type=1

Kaunas
Atsakyti
gal kas pirko is sitos parduotuves ir gali pasakyti kaip pristato prekes si parduotuve: ar kurjeris atveza tik darbo dienos metu ar i pasta ateina?

parinkciau uzsakyma, tik noriu issiaiskinti ar darbo adresu reikia siustis (jeigu vezioja tik dienos metu) ar i namus galiu (jeigu veziuoja vakarais arba i pasta ateina prekes)

QUOTE(zittute @ 2015 04 27, 09:25)
http://www.windelbar...urce=newsletter

kas ieskote vaikiukams babiatoriu, tai va dar pigiau turbut nei per tarpininkes is usa  smile.gif

idomu, kurios turit mergaites, ar pvz. iki dvieju metuku vaikiukai noriai juos nesioja? mano dukrytei dar tik bus 2 metai rugpjuti ir galvoju ar suderinsim, kad nesiotu smile.gif nes kepures kartais nedraugas buna smile.gif

Atsakyti
Nu parašiau Babiatoriam laišką, kaip ten su ta garantija, pažiūrėsiu ką atrašys. Jei tikrai keis ir duos kiek reikia kartų - pirksiu smile.gif
Atsakyti
Gal Kaune kas tu babiatoriu parinktu ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 27, 09:02)
Abejoju ar siais laikais bera akiniu iki 50 lt, kurie turetu reikalingus filtrus ir butu saugus mazoms akytems.  unsure.gif As kalbu todel, nes pati turiu problemu su akimis.
jei jus nupirksite tik paprastus akinius kur tera tamsi plastmase, be apsaugu, tai tamsus stiklas tik isples vaikui vyzdzius, o saule kaip plieske taip plieks jusu vaikui i akis, tik su isplestais vyzdziais, spinduliai kenks dar labiau. Maziems vaikams akys dar ne tokios "stiprios" kaip musu, jos dar "auga", "formuojasi" jiems visa gyvenima dar reikes jomis ziureti. Jei net ziema yra rekomenduojama deveti akinius nuo saules del atspindziu nuo sniego, kad nesugadintume akiu, tai ka kalbeti apie vasaros, ar ypac pavasario. As labai kruopsciai renku akinius tiek sau, tiek vaikui.

As esu tos pacios nuomones drinks_cheers.gif o dar vienas mano pastebejimas, kad kai akys priprato prie poliarizuoto stiklo komforto, ati uzsidejus paprastus akinius man net dar blogiau buna, atrodo viskas liejasi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 27, 08:54)
šie man 37 šiek tiek rėmėsi..norėjos kiek didesnių
Papildyta:
gal kas nori jungtis prie SD
http://www.sportsdirect.com
Klaipėda, lpexpress persiųst galiu
d.kvasnia@gmail.com
TEMA www.sportsdirect.com
siuntimą rodo 15eur, tad butų gerai kad būtume 6, tada siuntimas 2,5

Paguodet, tikiuosi nebus labai dideli drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 27, 09:29)
Nu parašiau Babiatoriam laišką, kaip ten su ta garantija, pažiūrėsiu ką atrašys. Jei tikrai keis ir duos kiek reikia kartų - pirksiu smile.gif

biggrin.gif pasidalinkit info kaip hausit, ar tikrai taip yra drinks_cheers.gif nes visur jie taip skelbiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Sorry už Off Topic

Gal kuri norėtų šios striukės? Nusipirkau per didelę:
Striukė

user posted image
Atsakyti
O tai, tarkim, Lindex akinukai - ant jų etikečių irgi rašo, kad jie su sertifikuota UV apsauga - tai vis tiek negeri? g.gif
Iki šiol pirkdavau ir buvau rami smile.gif Nors kita vertus, kiek ten maniškė juos ir nešioja - svarbu turėti ir kartais pasipuošti biggrin.gif O kai žaidžia, laksto, važinėja dviračiu ir pan., tai akiniai nebent trukdo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 27 balandžio 2015 - 09:38
QUOTE(adriatic @ 2015 04 27, 09:25)
gal kas pirko is sitos parduotuves ir gali pasakyti kaip pristato prekes si parduotuve: ar kurjeris atveza tik darbo dienos metu ar i pasta ateina?

parinkciau uzsakyma, tik noriu issiaiskinti ar darbo adresu reikia siustis (jeigu vezioja tik dienos metu) ar i namus galiu (jeigu veziuoja vakarais arba i pasta ateina prekes)

Viena siunta teko atsiimti is ju lpexpres skyriaus, nes telefono vokieciai nenurodo, o kai atveze, nebuvau namie. Kita siunta sekiau, kai maciau, kad jau lt, pati pasiskambinau i lpexpres ir pasakiau, kad pasizymetu mano nr. Tad pristate sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 27, 10:37)
O tai, tarkim, Lindex akinukai - ant jų etikečių irgi rašo, kad jie su sertifikuota UV apsauga - tai vis tiek negeri? g.gif
Iki šiol pirkdavau ir buvau rami smile.gif Nors kita vertus, kiek ten maniškė juos ir nešioja - svarbu turėti ir kartais pasipuošti biggrin.gif O kai žaidžia, laksto, važinėja dviračiu ir pan., tai akiniai nebent trukdo... rolleyes.gif

kodel ne. visi geri tie, kurie turi apsaugas. Koks skirtumas ar ten armani ar gucci ar lindex. jei apsaugoti tai apsaugoti smile.gif cia tie babiatoriai mano manymu yra tik siuo metu vyraujancios mados reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 balandžio 2015 - 09:44
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 27, 09:37)
Iki šiol pirkdavau ir buvau rami smile.gif

Aš prieš kelis metus iš maximos vienus buvau nupirkus, supykus, kad brangius pametė. Paskui pabijojau dėl žalos , tai mėtėsi rankinėj, kol optikoj draugei rinkom akinius ir kažkaip pardavėjos užklausiau dėl tų maximinių, tai ji pakišo po aparatu stiklus patikrinti ir patvirtino, kad kuo puikiausia 400uv apsauga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 27, 09:37)
As esu tos pacios nuomones drinks_cheers.gif  o dar vienas mano pastebejimas, kad kai akys priprato prie poliarizuoto stiklo komforto, ati uzsidejus paprastus akinius man net dar blogiau buna, atrodo viskas liejasi unsure.gif

biggrin.gif  pasidalinkit info kaip hausit, ar tikrai taip yra drinks_cheers.gif  nes visur jie taip skelbiasi bigsmile.gif

Aš irgi turėjau tuos geruosius nusipirkus po akių operacijos, ale sulūžo po 2 m., tai dabar pagailėjau litų, vairuodama deduos už 3 eurus - nu ir nieko rolleyes.gif , bet sau pirksiu vis tiek gerus dar kartą smile.gif

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti