Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 26, 19:48)
Jei neklystu - tai čia pusė šitos temos apie tai  4u.gif . Perverskit atgal, gal rasit naudingos info.
O jei klystu, reiškia praeitoj temoj bus gana nemažai info  4u.gif

Labai aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 04 26, 20:18)
prismoj dabar -35 proc

Aciu
Atsakyti
Sveikos,
kas prisijunget Cocconcenter, musu siuntinys Vokietijoj 4u.gif
Atsakyti
Panos help!!!! Kokius perkat dviracius vaikam? Reikia jau rimtesnio. Siand supratom, kad vaikas isaugo savo dvirati biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas isigilines I gap grazinimo politika g.gif grazinau daikta, siandien gavau meila jog jie gavo ir grazins pinigus. O uz valandos atejo kitas meilas jog veluoju su grazinimu, bet si karta jie bus malonus ir vis del to grazins pinigelius. Tai net pradejau skaiciuoti kaip as cia veluoju. Jei gerai supratau, grazinimui duoda 30 d nuo uzsakymo dienos g.gif Tai vos ne savaite issiuntimui -gavimui is gap mano adresu. Dar kelias dienas sugaisau apsispresdama ir issiusdama, o tada vos ne 3 sav ejo siunta iki gap doh.gif Pagal si skaiciavima velavau 3 d doh.gif Mano galva, nesamone kazkokia, nieko neuzdelsiau, o gaunasi kad veluoju.
O gal koki laiska reikia rasyt pries issiunciant, kad uzfiksuotu jog nusprendziau grazinti g.gif ir tada laika skaiciuotu iki mano pranesimo dienos g.gif
Kita karta jau su nerimu grazinsiu I gap, ar tikrai laiku gaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2015 04 26, 21:22)
Gal kas isigilines I gap grazinimo politika g.gif grazinau daikta, siandien gavau meila jog jie gavo ir grazins pinigus. O uz valandos atejo kitas meilas jog veluoju su grazinimu, bet si karta jie bus malonus ir vis del to grazins pinigelius. Tai net pradejau skaiciuoti kaip as cia veluoju. Jei gerai supratau,  grazinimui duoda 30 d nuo uzsakymo dienos g.gif Tai vos ne savaite issiuntimui -gavimui is gap mano adresu. Dar kelias dienas sugaisau apsispresdama ir issiusdama, o tada vos ne 3 sav ejo siunta iki gap doh.gif Pagal si skaiciavima velavau 3 d doh.gif Mano galva, nesamone kazkokia, nieko neuzdelsiau, o gaunasi kad veluoju. 
O gal koki laiska reikia rasyt pries issiunciant, kad uzfiksuotu jog nusprendziau grazinti g.gif ir tada laika skaiciuotu iki mano pranesimo dienos g.gif
Kita karta jau su nerimu grazinsiu I gap, ar tikrai laiku gaus doh.gif

man lygiai taip pat buvo - tipo nori mane nudziugint, nes ju tokia politika, todel grazins pinigus - parasiau jiems atgal - kad tada tegu rupinas savo kurjeriais per kurios organizuoja grazinima, nes man siunta isskaide, viena dali (kostiumo kelnes) gavau po 3 dienu nuo uzsakymo, antra dali po savaites (virsu) - kelnes buvo geros, virsus mazas - tai ka man reikajo daryt? grazinau viska, nes tos spalvos kelniu nebebuvo... O kad jie isskaide ir ne kartu atsiunte - ju beda, ne mano, be to pristato per savaite - tai kodel nesusirenka per savaite? - tai atsiprase ir sake spres si klausima su atsakingais asmenimis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos, ieskau i autokedute ideklo, kad vaikas taip neprataituotu. Gal kur uzmatet ar galit ka is savo patirties rekomenduoti? Kedute Chicco xpace.
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2015 04 26, 21:16)
Mamos, ieskau i autokedute ideklo, kad vaikas taip neprataituotu. Gal kur uzmatet ar galit ka is savo patirties rekomenduoti? Kedute Chicco xpace.

Maxi Cosi kėdutės turi tokius frotinius užvalkalus. Negaliu pasakyt, kad vaikas visiškai vasarą neprakaituoja, bet tikrai mažiau nei be jų. O ir išskalbt lengviau. Dėl Chicco nepasakysiu, bet turėtų būti manau irgi kažkas panašaus. Kad ir va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 26 balandžio 2015 - 21:30
QUOTE(Freila @ 2015 04 26, 21:16)

Tokie yra http://www.snape.lt/...kaito-1377.html , tik nežinau, ar veiksmingi. ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

matau vėl vyko diskusijos smile.gif
Aš tai aplamai žaviuosi mergaitėmis, kurios be jokio užmokesčio nuperka, prijungia prie savo pirkimo, tikrai labai šaunios šios temos merginos ir esu labai labai dėkinga daugeliui čia perkančių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumet tiksliau isversti,nes as nelabai ju suprantu,ko jie is manes nori. iD kopijos ir kazkokiu sertifikatu? nenoriu as jiems id kopijos siust,nebent uztusuociau kai kuria info,o gal kokios saskaitos uztektu.
Cia is susirasinejimo su etamu.
''After verification, your order was complete when it was dispatched.

Therefore, please send a copy of your ID and the attached certificate of non-receipt of the missing item by notifying its reference. As soon as we receive these documents, we will proceed to the refund of the missing item.''
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2015 04 26, 22:49)
Tokie yra http://www.snape.lt/...kaito-1377.html  , tik nežinau, ar veiksmingi. ax.gif

turim toki,nelabai pagelbejo,praejusia vasara pastoviai nugaryte slapia budavo,nezinau kaip butu buve be ideklo,gal dar blogiau.
Atsakyti