QUOTE(Audry @ 2015 04 26, 21:22)
Gal kas isigilines I gap grazinimo politika
grazinau daikta, siandien gavau meila jog jie gavo ir grazins pinigus. O uz valandos atejo kitas meilas jog veluoju su grazinimu, bet si karta jie bus malonus ir vis del to grazins pinigelius. Tai net pradejau skaiciuoti kaip as cia veluoju. Jei gerai supratau, grazinimui duoda 30 d nuo uzsakymo dienos
Tai vos ne savaite issiuntimui -gavimui is gap mano adresu. Dar kelias dienas sugaisau apsispresdama ir issiusdama, o tada vos ne 3 sav ejo siunta iki gap
Pagal si skaiciavima velavau 3 d
Mano galva, nesamone kazkokia, nieko neuzdelsiau, o gaunasi kad veluoju.
O gal koki laiska reikia rasyt pries issiunciant, kad uzfiksuotu jog nusprendziau grazinti
ir tada laika skaiciuotu iki mano pranesimo dienos
Kita karta jau su nerimu grazinsiu I gap, ar tikrai laiku gaus
man lygiai taip pat buvo - tipo nori mane nudziugint, nes ju tokia politika, todel grazins pinigus - parasiau jiems atgal - kad tada tegu rupinas savo kurjeriais per kurios organizuoja grazinima, nes man siunta isskaide, viena dali (kostiumo kelnes) gavau po 3 dienu nuo uzsakymo, antra dali po savaites (virsu) - kelnes buvo geros, virsus mazas - tai ka man reikajo daryt? grazinau viska, nes tos spalvos kelniu nebebuvo... O kad jie isskaide ir ne kartu atsiunte - ju beda, ne mano, be to pristato per savaite - tai kodel nesusirenka per savaite? - tai atsiprase ir sake spres si klausima su atsakingais asmenimis
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."