Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal Kaune kas nors SD renkate? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2015 04 26, 15:43)
Sveikutes, atsiduriau nemalonioj situacijoj su vertbaudet  doh.gif uzsakiau savo berniukui kelnytes ir marskinukus papuosti, kita diena gavau laiska kad kelnytes isparduotos, tai issiunte tik marskinukus. Man marskinuku vienu nerekia, bet pagalvojau kad gleciau juos pasilikti, kadangi naudojau pirmo apsipirkimo koda (-15 eur ir nemokamas siuntimas), tai marskinuku kaina pritaikius nuolaida turetu gautis apie 2 eur... Bet ka jus, jie parase kad nuskaiciuos daugiau kaip 8 eur (puse kainos), nes neva suma be kelniu nesiekia 30 eur  doh.gif o grazinimas kaip suprantu mano saskaita  g.gif  Gal kas susiduret su panasia situacija? Ar man dar bandyti su jais kovoti ar nieko cia nepesiu?...  blush2.gif

Man kartą panašiai buvo su mytoys. Atšaukė dalį užsakymo. Aš jiems parašiau, kad jei būčiau žinojusi, kad taip bus, būčiau nepirkusi visai, nes esu iš LT ir siuntimas brangiai kainuoja ir t.t. Žodžiu, kad nors pirkau ne pirmą kartą ir labai džiaugiausi, bet šįkart likau nusivylusi. Jie man suteikė nemokamą siuntimą į LT sekančiam pirkimui. Tai, sakyčiau, visai neblogai smile.gif
Pabandykite ir Jūs kažką parašyti, juk blogiau nebus wink.gif
Atsakyti
Aš irgi žaviuosi merginomis, kurios čia užsakinėja be jokio užmokesčio. Juk tiek darbo, ir užsakyt, ir gavus kažkur pasidėt, išrūšiuot, išdalint, sužiūrėt ar sumokėjo. Božė, čia gi darbas. Pati nei kitoms užsakinėju, nei jungiuosi. Pirmą kartą nesenai prie to odos tepalo prisijungiau tik. Bet teko parinkti cocooncenter savo darbovietės kolektyvui, nes pačiai reikėjo tik kelių prekių, o norisi nemokamai parsisiųst, tai ir pakalbinau. doh.gif Ojei, kol viską išrūšiavau, sužiūrėjau, išdalinau, pinigus susirinkau. Tai čia kolegės, savi žmonės, tikrai neliksiu durnės vietoj. Tada ir pagalvojau, kad didvyrės tos, kurios čia prasideda su visai nepažįstamais žmonėmis smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri patarsit kur geriausios ekologisku maisto produktu kainos? Ar LT galima kazka rast arba DE, UK tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2015 04 26, 17:33)
Tai čia kolegės, savi žmonės, tikrai neliksiu durnės vietoj. Tada ir pagalvojau, kad didvyrės tos, kurios čia prasideda su visai nepažįstamais žmonėmis  smile.gif

man su kolegem sunkiau, nei cia. Ten kaskart prasineju pinigu, kol susirenku. Pasijuntu lyg pirkdama naudos tureciau doh.gif Daugiau jau pirkdama joms net nesakau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 26, 18:30)
man su kolegem sunkiau, nei cia. Ten kaskart prasineju pinigu, kol susirenku. Pasijuntu lyg pirkdama naudos tureciau  doh.gif Daugiau jau pirkdama joms net nesakau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif o čia visos supranta kiek kas kainuoja ax.gif .
Atsakyti
noriu daryti uzsakyma is www.shoes-world.de

ieskau norinciu prisijungti, dalinsiu siuntima is prekiu skaiciaus. Visas uzsakymas turi buti iki 30kg ir bus tada 14 euru siuntimas tiesiai i LT.
Planuoju uzsakineti viduryje savaites.
Atsakyti
Junkitės prie Linos 4u.gif

QUOTE(AlmaJa @ 2015 04 26, 18:13)
noriu daryti uzsakyma is www.shoes-world.de

ieskau norinciu prisijungti, dalinsiu siuntima is prekiu skaiciaus. Visas uzsakymas turi buti iki 30kg ir bus tada 14 euru siuntimas tiesiai i LT.
Planuoju uzsakineti viduryje savaites.

QUOTE(lina0612 @ 2015 04 24, 09:36)
Pirksiu

http://www.shoes-world.de/

planuoju 27-28d
Kaunas
krepselius i lina0612@gmail.com

Kainas rodo tik prisijungus
Galutine kaina skaiciuoti taip
prekes kaina +19% (prisideda PVM)+3% (prisideda uz mokejima paypal)

Siuntimas i Lt 14 e
Rinksiu tiek, kad siuntimas butu iki 1 eur uz 1 vnt
Gal bus ir maziau, ziurint kiek bus norinciu
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal patartumete kur isigyti kuprine busimam pirmokeliui? O gal pasidalintumete patarimais apie tinkamas, kokybiskas ir patvarias kuprines 4u.gif Aciu

Atsakyti
QUOTE(Kiddos @ 2015 04 26, 18:43)
Sveikos mamytes, gal patartumete kur isigyti kuprine busimam pirmokeliui? O gal pasidalintumete patarimais apie tinkamas, kokybiskas ir patvarias kuprines  4u.gif Aciu

Jei neklystu - tai čia pusė šitos temos apie tai 4u.gif . Perverskit atgal, gal rasit naudingos info.
O jei klystu, reiškia praeitoj temoj bus gana nemažai info 4u.gif
Atsakyti
Labas,

darlia25 - kantrybes ir stiprybes 4u.gif

Del GAP - tikrai randu nemazai ir gana pigiai (ir striukiu, ir megztuku, ir bliuzonu), bet aisku mergaitei thumbup.gif Nors ir sau vis ka nors gera kaina pagaunu thumbup.gif Man paciai Gap'o trikotazines bliuskytes nerealios prie dzinsu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiddos @ 2015 04 26, 19:43)
Sveikos mamytes, gal patartumete kur isigyti kuprine busimam pirmokeliui? O gal pasidalintumete patarimais apie tinkamas, kokybiskas ir patvarias kuprines  4u.gif Aciu

prismoj dabar -35 proc
Atsakyti