Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal butu norinciu jungtis prie Cococenter.?
Truksta iki nemokamo siuntimo...
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 04 23, 19:48)
merginos priminkit kur šalmus pirkot?

http://www.planetx.co.uk/s?q=helmet

DPD dar nepristate salmu doh.gif doh.gif jau 2 dienas zada doh.gif doh.gif kaip blogai, kai ne vietoj esu. Bet tikiuosi palauksit merginos 4u.gif
Atsakyti
merginos is kur perkate vitaminus, reikai su magniu kokiu nors ...
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2015 04 23, 22:33)

suaugusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 04 23, 22:35)
Papildyta:
suaugusiems  4u.gif

na kad ir cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 23, 23:35)
Merginos, gal zinot gera analoga contratubex kremui, t.y. kremui nuo randu. Gal vok. vaistinej ar cocoone? Ar nieko gero nerasiu, lt pirktis  ax.gif  Bet ar verta pirkt, ar bent kiek padeda? Gal kas esat susidrusios ir galit papasakot  4u.gif

Man contractubex nepadėjo pooperacinio rando sumažinti, sūnui tepiau po operacijos randą namuose pasigaminusi balzamą iš puiklapio aliejaus ir italinių šlamučių bei frankincenso eterinių aliejų, rando beveik nesimato, tik įtempus odą baltesnė ta vieta likusi. Dar svarbu neleisti randui kietėti, masažuoti kiekvieną dieną būtina jį (pradžioje skausminga būna, bet taip turi būti) 4u.gif
Atsakyti
laba, patarkit, kaip ivesti lietuviska pasto indeksa i windeln.de puslapi? vedu su raidem, be raidziu, su tarpais, be tarpu- niekas neitinka, atmeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 04 23, 22:43)
na kad ir cia  4u.gif

Aciu , o gal kuriuos vartojote ir rekomenduotumete? 4u.gif
Atsakyti
sveiki, aciu jums uz tiek info apie windeln. 4u.gif

gal zinot kodel neleidzia issiusti pakvietima?
visaip bandziau. ar butinai turejau is to acounto pirkti anksciau gal zinot?
as tai pasto adresa ivedziau be 0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 23 balandžio 2015 - 23:37
QUOTE(rodnaja @ 2015 04 24, 00:33)
sveiki, aciu jums uz tiek info apie windeln.  4u.gif

gal zinot kodel neleidzia issiusti pakvietima?
visaip bandziau. ar butinai turejau is to acounto pirkti anksciau gal zinot?
as tai pasto adresa ivedziau be 0.

as gavau jau is vienos nares pakvietima, bet dabar negaliu pirkti, nes niekaip nepavyksta irasyti pasto indekso.

O rekomenduoti gali tik jau pirkes asmuo is savo prisijungimo duomenu.

pabandziau pirmaji nuli is pasto indekso ismest- uzskaite kaip uz gera blink.gif idomu, ar atkeliaus siuntinys ten, kur reikia tik biggrin.gif aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tjorvene: 23 balandžio 2015 - 23:45
Brukstrlkit i az, jei kas dar uzsakinesit Vilniuje GAP. PrIsijungciau su 15 euriuku. Pati tik tel intera turiu kol kas, negaliu parinkt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2015 04 24, 00:39)
as gavau jau is vienos nares pakvietima, bet dabar negaliu pirkti, nes niekaip nepavyksta irasyti pasto indekso.

O rekomenduoti gali tik jau pirkes asmuo is savo prisijungimo duomenu.

pabandziau pirmaji nuli is pasto indekso ismest- uzskaite kaip uz gera  blink.gif idomu, ar atkeliaus siuntinys ten, kur reikia tik  biggrin.gif aciu uz pagalba  4u.gif

nupirksit galit man atsiusti pakvietima. rodnaja84@gmail.com
bet man neminusuoja 10eur. kaip jus pirkot?
as apakus:
pas mus kaina apie 1vnt= 1.70eur
cia apie 1eura gaunasi
vos nedvigubai

http://www.windeln.d...ht-joghurt.html

Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2015 04 24, 00:57)
nupirksit galit man atsiusti pakvietima. rodnaja84@gmail.com
bet man neminusuoja 10eur. kaip jus pirkot?

pakvietima issiunciau (preke jau nusipirkau), laisko ieskokite prie spam'o, jame bus toks sakinukas:

Durch die Empfehlung von (vardas ir pavarde) erhalten Sie 1.000 Punkte, die einem Wert von 10 € entsprechen. Bitte geben Sie dazu folgenden Code bei Ihrer Erstbestellung ein: po dvitaskio cia bus irasytas zodis, kuris ir bus Jusu kodas

man irgi neminusavo to kodo, kol galiausiai vienam puslapy radau parasyta, kad galiojo tik iki 10 balandzio sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tjorvene: 24 balandžio 2015 - 00:27