Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2015 04 26, 09:00)
gal ir neskiriu, bet tikrai nedaznai cia mane puola  doh.gif jau seniai valstybineje neprisirasiusi , o salia namu, kad 200 metru galeciau ir nueiti arba gydytoja i namus ateitu. TIESIOG linkiu kad niekam nereiktu interpretuoti ar suprasti zinuciu kai nematai zmogaus ir kokiu tonu raso ar skaito  4u.gif

tai kam rasot kad kasdien turejot vaziuot, jei dabar pasirodo salia namu poliklinika ir pesciomis ejot 4u.gif ok, tarkim lapsus lingua, cia as ne piktai, tik nepagalvokit nieko blogo, nebesikabinesiu prie zodziu smile.gif idomesne jusu nuomone del pasirinkimo siusti terminalu kai atstumas iki jo nera lengvai iveikiamas smile.gif
ir ne apie viesa puolima kalba eina, nugis, parodet kokias piktas zinutes gaunat, ivertinom kad tikrai skiriat kada jus puola smile.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit, ar as cia ispindejus tokia nesusvietnai, ar GAP'e berniukam patys klaikiausi nutyse skudurai uz kosmonautines kainas? As apie Sale skyriu g.gif kur matyta, kad pizama vasarine 17 eur tipo seilas doh.gif
Atsakyti
Renku iš SD Klaipėdoje
Galiu persiųsti Lpexpress terminalus, bet turėkite omenyje, kad tai galiu padaryti ir tą pačia dieną, o kartais tai gali užtrukti keletą dienų
d.kvasnia@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 24, 15:21)
As biskuti ne i tema blush2.gif

Bet kazkas kaip ir as ieskojo Vaikuciams lanksciuju populiariuju Babiators akinuku. Tai dabar kaip tik Jav yra akcija -30% as nusiunciau taurei uzsakyma, nes sake mergaites, kad greit pas ja atkeliauja drinks_cheers.gif
user posted image

Is kurios parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2015 04 26, 10:25)
Is kurios parduotuves?

Diapers
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 26, 10:23)
Jus man pasakykit, ar as cia ispindejus tokia nesusvietnai, ar GAP'e berniukam patys klaikiausi nutyse skudurai uz kosmonautines kainas? As apie Sale skyriu  g.gif kur matyta, kad pizama vasarine 17 eur tipo seilas  doh.gif

Aš irgi tada išpindėjus, nes ne tik berniukų, bet ir mergaičių, ir moterų rūbai baisūs už kosminę kainą. Vis pamatau, kad Gap perka, įlendu ten ir uždarau puslapį.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 04 26, 09:26)
Aš irgi tada išpindėjus, nes ne tik berniukų, bet ir mergaičių, ir moterų rūbai baisūs už kosminę kainą. Vis pamatau, kad Gap perka, įlendu ten ir uždarau puslapį.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2015 04 26, 10:25)
Is kurios parduotuves?

QUOTE(JMD @ 2015 04 26, 10:26)

O polaridai lt ne pugiau gaunasi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2015 04 26, 10:18)
tai kam rasot kad kasdien turejot vaziuot, jei dabar pasirodo salia namu poliklinika ir pesciomis ejot  4u.gif ok, tarkim lapsus lingua, cia as ne piktai, tik nepagalvokit nieko blogo, nebesikabinesiu prie zodziu smile.gif idomesne jusu nuomone del pasirinkimo siusti terminalu kai atstumas iki jo nera lengvai iveikiamas  smile.gif
ir ne apie viesa puolima kalba eina, nugis, parodet kokias piktas zinutes gaunat, ivertinom kad tikrai skiriat kada jus puola smile.gif

atstumas tikrai visada man budavo iveikiamas, bet tik ne sia savaite kai itaria vezio simptomus-zmogus nuo to niekada neapdraustas ir negali zinoti.i.. tai jei ir sia savaite neatsakysiu kam -tai gali buti kad nekaip jausiuos. Pirma puslapi jau perstaciau i google ir dukra darydama prezentacijas nebeperskaitys ko nereikia 4u.gif
Atsakyti
As jau senai GAP'e berniukam nieko gražaus nematau. Kainos kosminės visko,o grozio nulis.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 26, 09:44)
O polaridai lt ne pugiau gaunasi ?  g.gif

man babiators iš usa gavosi nepilni 18 eurų su 20 proc nuolaida, nežinau kiek pas mus polaroidai, bet tiesa pasakius man jie ir nelabai gražūs, tai net jei ir dvigubai pigiau būtų, nepirkčiau biggrin.gif
nors čia skonio reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 26, 10:44)
O polaridai lt ne pugiau gaunasi ?  g.gif

Ne visiem jie grazus, antra ne visada (pvz as) renkuosi preke del pigumo. Jei man negrazu, gali but dykai dovanojama - neimsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 26, 10:55)
As jau senai GAP'e berniukam nieko gražaus nematau. Kainos kosminės visko,o grozio nulis.

Tai va sad.gif teks nusiskausmint nexte, nes ten paprastai buna kelio galas biggrin.gif
Atsakyti