gal kaune kuri perka gap.eu sale su 20 proc? prisijungciau su 15 eur pries nuolaida
QUOTE(jonasa @ 2015 04 26, 09:05)
nepykite Darlia, tiesa sakant nematau jokio puolimo Jusu atzvilgiu. tiesiog normaliai klause apie situacija kas vyksta. matyt uztektu zmogui atrasyti, dad sergu, siusti negaliu ir viskas. is kur galima zinoti kas pas Jus vyksta. netelepatai
netelepatai aisku, bet as taip niekada zmogui, prie kurio jungiuosi net nedrysciau rasyti MALONU buvo bendrauti kas is tikruju maloniai bendravo ir jungesi, tiesiog po tokiu veiksmu jau tikrai nebesiskelbsiu temoje del bendro rinkimo ir aciu kas palaike- sekmes jums mergaites. P. S. dar kam liko del bioleder balsamu tai tik pranesiu bendra info ir atvesiu vilnietems kaip ir zadeta kai tik gausiu, manau iki geguzes 9 d tikrai bus. kitoms atskiras siuntas sudesiu i lpexpress-tik nepykite jei per 3 dienas negausite siuntinio-issiusiu per 5 d kas mane jau pazysta kitaip, nei cia aprasyta, tai klauskite asmeniskai ar rinksiu koki uzsakyma, nes pati sau vistiek uzsisakinesiu kai bus nuolaidos gero likusio savaitgalio
QUOTE(jonasa @ 2015 04 26, 08:05)
nepykite Darlia, tiesa sakant nematau jokio puolimo Jusu atzvilgiu. tiesiog normaliai klause apie situacija kas vyksta. matyt uztektu zmogui atrasyti, dad sergu, siusti negaliu ir viskas. is kur galima zinoti kas pas Jus vyksta. netelepatai
man čia irgi viskas gražiai parašyta, be jokio puolimo. Bet kaip ir rašė, perskaičius laišką blogos nuotaikos viskas gali kitaip pasirodyt
QUOTE(jonasa @ 2015 04 26, 08:05)
nepykite Darlia, tiesa sakant nematau jokio puolimo Jusu atzvilgiu. tiesiog normaliai klause apie situacija kas vyksta
matyt nare ipratus buti puolama, tai jau nebeskiria grazaus bendravimo tono
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 26, 07:06)
cia jus taip "grazia" prasete -nuo pirmadienio turejau kasdien i poliklinika vaziuoti
jus gyvenate vilijampolej, bet tai zinoma ne i pacia artimiausia silainiu poliklinika vazinejote kasdien, nes tai reikstu kad kasdien pravaziuojate zemaiciu pl kuriame ir yra terminalas Ir zinoma ne i centro poliklinika, nes salia akropolis ir ten taip pat terminalas, ne i Kalnieciu - nes salia maxima su tuo paciu terminalu, ir ne i dainavos nes terminalas irgi pakeliui- prie hyper maximos. Aisku pasakysit kad su viesuoju transportu vaziuojat, bet tada nesuvokiu kam apsiimti ir zadet zmogui siusti terminalu, jei jis nera lengvai pasiekiamas nei pesciomis, nei transportu
QUOTE(Carlin @ 2015 04 26, 09:30)
man čia irgi viskas gražiai parašyta, be jokio puolimo. Bet kaip ir rašė, perskaičius laišką blogos nuotaikos viskas gali kitaip pasirodyt
QUOTE(Carlin @ 2015 04 26, 09:30)
Man irgi visai normalus narės bendravimas pasirodė , matyt labai reikėjo batukų tai ir klausė. Ir dar keista, kad vaikai mamos SM žinutes skaito .
O šiaip nesipykit mergaitės, gražus oras, pasivaikščiot išeikit
Jei mums kas blogai,daznai mus viskas erzina ir zinutes skaitom savu tonu.
Darlia,nepykit. Nemanau,kad zinutes buvo piktos
As taip pat jungiausi prie Viktorijos,kai ji pirko basutes ir ji jas gavo tada,kai buvo pas ja daug problemu - ir saskaita apsvarinta, ir sirgo ji.... As jai irgi rasiau kelis emailus kada ji issius. Gal mano laiskai ja irgi erzino, nes tikrai turejo daug bedu ji, bet tikrai nerasiau piktai. Intonacijos laiskuose nera, sypsniukus tuo metu mes irgi daznai ignoruojam,jei jie laiske ir butu
Nesipykstam pavasaris pagaliau atejo
Darlia,nepykit. Nemanau,kad zinutes buvo piktos
As taip pat jungiausi prie Viktorijos,kai ji pirko basutes ir ji jas gavo tada,kai buvo pas ja daug problemu - ir saskaita apsvarinta, ir sirgo ji.... As jai irgi rasiau kelis emailus kada ji issius. Gal mano laiskai ja irgi erzino, nes tikrai turejo daug bedu ji, bet tikrai nerasiau piktai. Intonacijos laiskuose nera, sypsniukus tuo metu mes irgi daznai ignoruojam,jei jie laiske ir butu
Nesipykstam pavasaris pagaliau atejo
QUOTE(as** @ 2015 04 26, 09:36)
matyt nare ipratus buti puolama, tai jau nebeskiria grazaus bendravimo tono
jus gyvenate vilijampolej, bet tai zinoma ne i pacia artimiausia silainiu poliklinika vazinejote kasdien, nes tai reikstu kad kasdien pravaziuojate zemaiciu pl kuriame ir yra terminalas Ir zinoma ne i centro poliklinika, nes salia akropolis ir ten taip pat terminalas, ne i Kalnieciu - nes salia maxima su tuo paciu terminalu, ir ne i dainavos nes terminalas irgi pakeliui- prie hyper maximos. Aisku pasakysit kad su viesuoju transportu vaziuojat, bet tada nesuvokiu kam apsiimti ir zadet zmogui siusti terminalu, jei jis nera lengvai pasiekiamas nei pesciomis, nei transportu
gal ir neskiriu, bet tikrai nedaznai cia mane puola jau seniai valstybineje neprisirasiusi , o salia namu, kad 200 metru galeciau ir nueiti arba gydytoja i namus ateitu. TIESIOG linkiu kad niekam nereiktu interpretuoti ar suprasti zinuciu kai nematai zmogaus ir kokiu tonu raso ar skaito
QUOTE(ralija @ 2015 04 26, 08:53)
dėl hialiurono :
kosmetologės ats, kai paklausiau, kada matysis poveikis ant veido pirmiausia organizmas pasiima ten, kur labiausiai truksta, tada lieka galutiniame etape veidas, oda. ..
taigi laikas labai subjektyvu
kosmetologės ats, kai paklausiau, kada matysis poveikis ant veido pirmiausia organizmas pasiima ten, kur labiausiai truksta, tada lieka galutiniame etape veidas, oda. ..
taigi laikas labai subjektyvu
Na tai valio ,sanariai mano gal apsidziaugtu pirmoj vietoj
QUOTE(Rutele_S @ 2015 04 26, 10:07)
Na tai valio ,sanariai mano gal apsidziaugtu pirmoj vietoj
Aš sąnariam pirkau, bet ant veido pajutau, reiškias veidui labiau reikėjo
QUOTE(Loram @ 2015 04 25, 21:41)
aš tai, jei žinau, kad negalėsiu išsiųst, tai ir nepranešu, kad gavau prekes
geras patarimas