Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2015 04 26, 00:17)
As cia ne i tema, bet kaip galima matyti, jog perskaite laiska?  ax.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 26, 06:30)
Yra tokios funkcijos email'uose, tik man atrodo ne visuose.

QUOTE(JMD @ 2015 04 26, 06:45)
Read receipt request funkcija yra. Uzzdedi varnele ir matai kada perskaite laiska. Senose versijose turejai pats paspaust ant ok, dabar atidarius laiska pats atsakymas nueina automatu. Yra dar ir patvirtinimas, kad laiska gavo. Bet cia as apie outlooka lkalbu.

ir SM AZ zinutese yra tokia funkcija - kai rasai zinute yra apacioje kur uzdet varnele (sekti zinute ar kazkaip panasiai). Isiuntus zinute kaireje puseje yra zinuciu sekimas, kur mnatosi ar issiusta zinute perskaityta ir kada perskaityta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 21:05)
darlia, uzuojauta. del neatsakytu per 3 sekundes zinuciu, esu irgi "nukentejus" atklausiau tokio moralo apie savo "morale" kad ohohooooooo, o as tiesiog buvau isejus pietaut  biggrin.gif

juolab kad sia savaite nelabai galejau atsakyti, net pati nelindau i kompiuteri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klakšt @ 2015 04 26, 08:09)
ir SM  AZ zinutese yra tokia funkcija - kai rasai zinute yra apacioje kur uzdet varnele (sekti zinute ar kazkaip panasiai). Isiuntus zinute kaireje puseje yra zinuciu sekimas, kur mnatosi ar issiusta zinute perskaityta ir kada perskaityta.

taip - yra, bet sia savaite dukra tik jungesi prie interneto ir mano pirmasis puslapis yra nustatytas Supermama, tai automatiskai perskaite zinute, nes idomu pasidare kas raudonuoja 4u.gif
Atsakyti
Ai, mergai nesipykit. Pavasaris, oras grazus, dziaukites, sveiki gyvi esam, ar ta pora batu svarbesne uz visa kita?
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 04 25, 21:54)
Buna nesupratingu zmoniu kurie niekada kitu nepriema i kooperacija uz tat kiekviena centa isskaiciuoja ir tiksliai zino kur siuntinys anksciau nei Jus;) nekreipkite demesio:)sekmes Jums

QUOTE(lola.lola @ 2015 04 25, 21:30)
Darlia25, skelbkit nika, kad kitos neprasidetu ir neturetu progos nuotaikos gadintis.
As pati suprantu koks vargas yra surikti uzsakyma, o po to dar tiksliai viska apskaiciuoti 9ypac naudojantis tarpininkavimo paslaugomis PA ar tukio) ir dar isdalinti  doh.gif Tad Jums tik mano pagarba  4u.gif

QUOTE(Lux @ 2015 04 25, 21:21)
darlia25, pasistenkit nekreipti dėmesio. Gerbiu labai tas, kurios apsiima pirkti su kooperacijom ir gaišta savo brangų laiką, bet to prisiima riziką. Žemai lenkiu galvą 4u.gif

aciu mergaites-kas uzsako, tas ir zino kaip sudetinga, bet kad net tokiu priekaistu sulauksiu net nesitikejau-visada ipratusi apie kitus galvoti tik gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 04 26, 08:14)
Ai, mergai nesipykit. Pavasaris, oras grazus, dziaukites, sveiki gyvi esam, ar ta pora batu svarbesne uz visa kita?

neislaikiau zinokite mirksiukas.gif -juolab kad sia savaite tikrai vos gyvybes nekainavo... neesme-daugiau netersiu temos ir kas negalejot vakar atvykti i Vilniu atsiimti-atvesiu geguzes 9 d kai busiu
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 25, 22:27)
stiprybės Darlia 4u.gif neverta ji tavo nervų
atrodo, kad taip lengva gavus siuntinį jį sutikrinti, supakuoti ir dar n km nuvežti į terminalą  doh.gif
Tarkim, kai dabar iš shoes išsiuntinėt turėjau, tai 2d vyras rinko man darbe dežes, kad tilptų rankinės bet ir taip sunkiai sekės, tad teko įjungt pakavimo fantaziją smile.gif plius, aš po vieną siuntą nesiunčiu, laukiu info iš visų merginų ir tada bendrai vyras nuveža. Po tavosios patirties, reiks prieš pirkimą merginas įspėt, kad išsiuntimas 5d, nepatinka - nesijunkit smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 26, 07:11)
taip - yra, bet sia savaite dukra tik jungesi prie interneto ir mano pirmasis puslapis yra nustatytas Supermama, tai automatiskai perskaite zinute, nes idomu pasidare kas raudonuoja 4u.gif

Darlia 4u.gif , Jus nesiteisinkit, as tik parasiau, nes galvojau, kad kitos gal nezino ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2015 04 26, 08:21)
Darlia  4u.gif , Jus nesiteisinkit, as tik parasiau, nes galvojau, kad kitos gal nezino  ax.gif  4u.gif

Tikrai nezinojau, aciu uz paprotinima biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 04 25, 22:41)
aš tai, jei žinau, kad negalėsiu išsiųst, tai ir nepranešu, kad gavau prekes  tongue.gif
QUOTE(me2za @ 2015 04 25, 23:29)
Būtent !!!!  biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 26 balandžio 2015 - 07:31
dėl hialiurono :
kosmetologės ats, kai paklausiau, kada matysis poveikis ant veido biggrin.gif pirmiausia organizmas pasiima ten, kur labiausiai truksta, tada lieka galutiniame etape veidas, oda. ..

taigi laikas labai subjektyvu 4u.gif
Atsakyti
[quote=darlia25,2015 04 26, 08:06]
cia jus taip "grazia" prasete -nuo pirmadienio turejau kasdien i poliklinika vaziuoti ( jau niekas neapsaugotas nuo ligu ir negaliu numatyti kada susirgsiu) , treciadieni net ne as zinute perskaiciau, o dukra kai isijunge daryti pristatyma, automatiskai pas mane pirmas puslapis Supermamos . beveik menesi nuo uzsakytu batuku jums nesiunciau apmokejimo kad paskaiciuoti is karto su siuntimu, kai gavau is karto ir atsiunciau zinute susimoketi . pridedu jusu laiskus ir mano atsakymus ir manau mergaites patys padarys isvadas ar cia as nekomunikabili ar jus . Kai galejau ir issiunciau-tiesiog labai nemalonu, kai del 4 dienu taip uzsipuolama

sveiki,
matau kad laiskus skaitote, bet nieko neatrasote. norejau kad siustumete per pastomata kad greiciau gauti, o dabar visai nerasote. sumokejau tvarkingai, uz siuntima pridejau, kokios bedos, net neatsakote i laiskus, bent parasytumete ka nors. aciu
[/QUOTE] sveiki-kai galesiu, issiusiu, nes prie terminalo nepykite bet nesedziu 4u.gif o ir be to as jus neatakavau vis zinutemis kad veskite greiciau pinigelius-gi visi zmones ir suprantame kad akimirksniu ne viskas pasidaro kaip suplanuota-pradedu suprasti kodel kitos mergaites neapsiima siuntimu i kitus miestus ...
[/QUOTE]

nesuprantu Jusu pykcio. Jei parasytumete kad per termiinala siusyte keliu savaiciu laikotarpyje, tai pasirinkciau sestadieni atsiemima. man reikejo greiciau ir suprantama kad pasirinkau siuntima, nei laukti savaite. o prie ko sedejimas prie terminalo. jei sudaro keblumu siuntimas, kam siulyti toki buda. kazkaip truksta tiesiog komunikabilumo. ir 3 vaikai nepasiteisinimas irgi turiu 3 vaikus, bet parasyti kad isiusiu negretai nesudaro jog sunkumu, o netyleti, o po to pulti. nemalonu
[/QUOTE]
tai kad jus pirma uzsipuolete o ne as-isiusta siandien ir nereikia mano vaiku painioti i visa reikala-as prie jusu vaiku nesikabineju. labai nemalonu ir man is jusu tokius priekaistus girdeti -sekmes jums ir daugiau tikrai nenoriu kad jungtumetes salia manes jei truksta ir is jusu puses supratimo-sekmes jums [/QUOTE]
aciu kad issiuntete. prie vaiku nesikabineju, tik parasiau kad tai negali buti priezastis, kad neparasyti keliu zodziu, kad per terminala siunciu, bet kada neaisku, nes jei zinociau kad nebus greiciau nei iki setadienio, tai siandien gyvai vilniuje atsiimciau. patikekite manimi daugiau ir pati neturiu noro prie Jusu jungtis. labai pas Jus sudetinga su kominikacija. sekmes [/QUOTE]
[/quote]

nepykite Darlia, tiesa sakant nematau jokio puolimo Jusu atzvilgiu. tiesiog normaliai klause apie situacija kas vyksta. matyt uztektu zmogui atrasyti, dad sergu, siusti negaliu ir viskas. is kur galima zinoti kas pas Jus vyksta. netelepatai 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau susirasinejima del tu batu issiuntimo ir is savo patirties galiu pasakyti, kad bendravimas laiskais oi kaip gali uskreipti nuotaikas. Pati save esu pagavus, kad mane suerzines laiskas, kuris atrode parasytas pakeltu tonu, is tiesu to nereiske. Perskaitai kai tau boga diena, vienaip pagauni laisko nuotaika. Perskaitai uz dienos, jau kitaip. Turbut neisvengsim nesusipratimu negirdedami /nematydami kito zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(jonasa @ 2015 04 26, 09:05)
netelepatai

thumbup.gif
Atsakyti
GAP sale 20 off,
gal kam patiks, nebloga kaina
http://www.gap.eu/br...0...7&cid=60764
Atsakyti